Cennetmeyvesii künyen çok tatli güle gülle kullan..
K kahvemsi mutluluk , eşin biraz geç kalmiş, bahari bekleseydi:) ama kızma adama o da bi nevi ekonomiye destek olmaya çalişiyor.
Ona kizamadigimi sana kızarım
Limon çekirdeklerini birşeyler yapıyordu en son.
Evde çok sıkıldı kendine uğraş arıyor canım yoksa pek ilgi alani olduğunu sanmiyorum.
Artık kişa yeriz

Şöyle biraz hava alıp kendime şal alayım diye çıktım bütün mahalleyi gezdim.
Kendime şal aldım, düğünde akşam serin olursa diye.
Diğer caddede pazar vardı orayı gezdim ve şirketin oradaki pazara göre 2-3 TL daha pahalıydı herşey.
Eşime iç camasiri aldım.
A101den tambugday ve çavdar un aldim. 1,25 lik orkide yağ 10 TL idi, 2 tane ondan aldım.
Kırmızı biber aldım 2 kg buzluğa atarım.
Biraz barbunya aldım. Pazardan 10 TL lik aldım, kilosu 6 TL.
Uzak diye fazla almadım.
Evin sokağında seyyar gördüm 2 kg de ondan aldım, bize yeter.
Bimde 32li wc kagidina baktım ama kalmamış tabiki, çift kişilik lastikli çarşaf aldım. 20 TL de ona verdim.
Yine gitti paralar
Duş aldım azıcık dinlenip barbunyalari ayiklarim.

Güle güle kullan aldıklarını cnm

hangimiz dahada zorlancak bilmiyorum elimden geldiyi kadar erken baslamaya calisacagim ki, aksam o uyumadan bari bolca göregim. Anne olmak hem güzel hemde zor ya
Rabbim kadınları güçlü yaratmış.
Ikinize de başta zor gelecek ama yavaş yavaş alışacaksiniz cnm.
Ben küçügumde ise döndüğümde 6 aylikti.
Emiyordu, süt izinlerim bittiği o dönem çalışma saatlerimde çoook fazlaydi büyük oğlum 1.sinifa başlamıştı.
Isteyken sağıyordum, geldiğimde koşa koşa emziriyordum,gece de sabah çıkmadan önce de.
Buyugun ödevleri, dersleri derken.
O donem öyle zor olmuştu ki bir Allah bilir bir ben.
5 saatten fazla uykum yoktu hiç.
Şükür çok sakin bir bebekti kuzum o hiç yormazdı beni de hayatin temposu yoğundu.

ben biraz cocuklarimla fazlaca zaman gecirmek istedim bu yüzden iki sene ücretsiz izin aldim, zaten tam da o sirada yurtdisina tasinmaya karar verdik. burda cocuklari krese verince cok mutlu oldum sonra. özgürlügümü özlemisim
Ah ne şanslısın ki veriyorlar cnm.
Ben o kadar şanslı değildim maalesef.
Vermiyor özel sektör.

Kuzenim oğullarına sünnet mevludu yapacakmış ağustosun 3.haftasi imiş.
Izmitte oturuyor.
Ceyrek altın göndereceğim annemden.
çeyrek olmuş 750tl bundan sonra gideceğim tek düğün kendi düğünüm olabilir anca
bende ise dönünce 10 saat kizimsiz nasil dayncam hic bilmiyorum
Alışıyoruz canım malesef. Bizde isterdik okula başlayana kadar yanımdan ayırmamak ama hayat şartları malum. Birde 3 yaşından sonra arkadaşa ihtiyaçları oluyor ve kreş çok iyi oldu oğlum için ozellikle

Nikâh tazeleyelim size witt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…