- 6 Ocak 2016
- 623
- 167
- 103
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #68.381
Ona kizamadigimi sana kızarımCennetmeyvesii künyen çok tatli güle gülle kullan..
K kahvemsi mutluluk , eşin biraz geç kalmiş, bahari bekleseydi:) ama kızma adama o da bi nevi ekonomiye destek olmaya çalişiyor.
Teşekkür ederim cnmCennetmeyvesii künyen çok tatli güle gülle kullan..
K kahvemsi mutluluk , eşin biraz geç kalmiş, bahari bekleseydi:) ama kızma adama o da bi nevi ekonomiye destek olmaya çalişiyor.
Güle güle kullan aldıklarını cnmŞöyle biraz hava alıp kendime şal alayım diye çıktım bütün mahalleyi gezdim.
Kendime şal aldım, düğünde akşam serin olursa diye.
Diğer caddede pazar vardı orayı gezdim ve şirketin oradaki pazara göre 2-3 TL daha pahalıydı herşey.
Eşime iç camasiri aldım.
A101den tambugday ve çavdar un aldim. 1,25 lik orkide yağ 10 TL idi, 2 tane ondan aldım.
Kırmızı biber aldım 2 kg buzluğa atarım.
Biraz barbunya aldım. Pazardan 10 TL lik aldım, kilosu 6 TL.
Uzak diye fazla almadım.
Evin sokağında seyyar gördüm 2 kg de ondan aldım, bize yeter.
Bimde 32li wc kagidina baktım ama kalmamış tabiki, çift kişilik lastikli çarşaf aldım. 20 TL de ona verdim.
Yine gitti paralar
Duş aldım azıcık dinlenip barbunyalari ayiklarim.
Altin hesabında makas aralığı her bankada farkli diye biliyorum.Gümüş ve altın hesabı açmak istiyorum özellikle gümüş için hangi bankayı onerirsiniz
Tavsiye edebileceğiniz var mi özellikle gümüş icinAltin hesabında makas aralığı her bankada farkli diye biliyorum.
Hiç araştırmadım cnm ben altını genelde fiziki aliyorum.Tavsiye edebileceğiniz var mi özellikle gümüş icin
Küçükken annenin evde kalmasina hemen alışıyorlarbende ise dönünce 10 saat kizimsiz nasil dayncam hic bilmiyorum
hangimiz dahada zorlancak bilmiyorumKüçükken annenin evde kalmasina hemen alışıyorlar
Rabbim kadınları güçlü yaratmış.hangimiz dahada zorlancak bilmiyorumelimden geldiyi kadar erken baslamaya calisacagim ki, aksam o uyumadan bari bolca göregim. Anne olmak hem güzel hemde zor ya
Ah ne şanslısın ki veriyorlar cnm.ben biraz cocuklarimla fazlaca zaman gecirmek istedim bu yüzden iki sene ücretsiz izin aldim, zaten tam da o sirada yurtdisina tasinmaya karar verdik. burda cocuklari krese verince cok mutlu oldum sonra. özgürlügümü özlemisim
çeyrek olmuş 750tl bundan sonra gideceğim tek düğün kendi düğünüm olabilir ancaKuzenim oğullarına sünnet mevludu yapacakmış ağustosun 3.haftasi imiş.
Izmitte oturuyor.
Ceyrek altın göndereceğim annemden.
Alışıyoruz canım malesef. Bizde isterdik okula başlayana kadar yanımdan ayırmamak ama hayat şartları malum. Birde 3 yaşından sonra arkadaşa ihtiyaçları oluyor ve kreş çok iyi oldu oğlum için ozelliklebende ise dönünce 10 saat kizimsiz nasil dayncam hic bilmiyorum
Nikâh tazeleyelim size wittçeyrek olmuş 750tl bundan sonra gideceğim tek düğün kendi düğünüm olabilir anca
Alışıyoruz canım malesef. Bizde isterdik okula başlayana kadar yanımdan ayırmamak ama hayat şartları malum. Birde 3 yaşından sonra arkadaşa ihtiyaçları oluyor ve kreş çok iyi oldu oğlum için ozellikle
Aynı hatayı 2. Kez yapanda ne biliyimNikâh tazeleyelim size witt
Zamanla çocuk da alışıyor anne dehangimiz dahada zorlancak bilmiyorumelimden geldiyi kadar erken baslamaya calisacagim ki, aksam o uyumadan bari bolca göregim. Anne olmak hem güzel hemde zor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?