- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #68.421
Soğan ile kavuruyorum bende.Selam kizlar, sabah alisverise gittim geldim ter icinde kaldim. Kizida götürdüm cocuk arabasiyla. Arabasina birseyler doldurdum, bide bi canta asdim, bide üstüne sirtimda canta vardi. Eve gelene kadar su icindeydim
kızı uyutup akşam için köfteyi ve salatayı hazırladım, akşam bide pilav yaparım, eşim gelince bi kızartma kalır.
Akşam bide yarın için pogaça yapcam eşimin arkadaşına. Kızlar yarısını kıymalı yapcam. Siz kıymaya ne katıyorsunuz pogaça için?
Umarum gerekliolmaz kahvemsimİlacım bitti dün akşam, bugün öğlenden sonra tatil olduğunu unuttum tabi
Gittim eczaneler kapalı. Beş tane yanyana eczane var ama hepsi kapalı, resmen ağlayacaktim.
Bugün ve yarın yakınımda nöbetçi eczane yok umarım ağrım olmaz
Birkac gündür görmüyorum tatluyu.
Ne ilacı lazım oldu kahvemsiİlacım bitti dün akşam, bugün öğlenden sonra tatil olduğunu unuttum tabi
Gittim eczaneler kapalı. Beş tane yanyana eczane var ama hepsi kapalı, resmen ağlayacaktim.
Bugün ve yarın yakınımda nöbetçi eczane yok umarım ağrım olmaz
ben tasincam diye hic birsey yapasam yok evde resmenSelamlar kızlar.
An itibariyle cam, kapı ve bilimum kıyı köşe temizliğini bitirmiş durumdayım.
Ben de bittim orası ayrı.
Az dinlenip yemek işine girerim.
nasil bir tatli canim?Gül tatlisi yaptim meşhur tatlım
Turtanin tatlisi derler genelde ona
Tarifi alan öyle kaydediyor.
Kimse gelmese de biz yeriz dedim yaptım ,
Birazini da anneme götürürüm.
Yemek yapmadim hamur kizartmasi var,dünden kalanlar var hepsi bitsin.
Parkta biraz dolandım, marketten kahvaltılık aldım, 136 TL gitti.
Bu hafta da 250 TL bütçem tutmadı haliyle.
Sabah ortaligi toplayıp, canım mopum ile sildim.
Banyo ve mutfak duvarlarını da güzel siliyor, pırıl pırıl oldu.
Bir makina çamaşır yıkadım, şimdi beyazlar yıkanıyor.
Akşama yemek yapmadım.
Dolapta kalanlarin yanına salata, yoğurt idare ederiz.
Benden boyle
Asmin iyi olmuş eşin için. Extra gelir rahatlatıyor insanı.Eşimin aslında bugün son iş günüyüdü çünkü 1 gün izni kalmişdı aslında. Patronu rica etmiş yarın gel diye, onuda extradan ödüyecekmiş. Bi 100€ alir diye düsünüyorum, iyi olur.
evet canim isden ciktigi icin gelecek 3 ay gelirimiz 1000 € düsüyor iyi olur alsaAsmin iyi olmuş eşin için. Extra gelir rahatlatıyor insanı.
Gül tatlisi cnm,şerbetlinasil bir tatli canim?
Yeni evini temizlersin mis gibi.ben tasincam diye hic birsey yapasam yok evde resmenzorla yapiyorum pislikten ölmüyecek kadar iste
Epey büyükmüş ev,temizliği zor olsa gerek cnmYeni evini temizlersin mis gibi.
Küçük ev istiyorum ben ya. 160 M2 bu ev ,115 civarı yeter bana.
Eline sağlık canım. Ben tatlı yapamadım bu bayram. Baklavayla uğraşma dediler. Yarın revani yaparım hiç yoktan. Kaymak ve dondurmayla seviyorlar.Gül tatlisi yaptim meşhur tatlım
Turtanin tatlisi derler genelde ona
Tarifi alan öyle kaydediyor.
Kimse gelmese de biz yeriz dedim yaptım ,
Birazini da anneme götürürüm.
Yemek yapmadim hamur kizartmasi var,dünden kalanlar var hepsi bitsin.
ben su an 40 m2 de yasiyorum. Yeni evde 76 olcakYeni evini temizlersin mis gibi.
Küçük ev istiyorum ben ya. 160 M2 bu ev ,115 civarı yeter bana.
Kahvemsiden sonra bende aldim,büyük kolaylık sağladı bana.vip ahmet mob u mu
A101 den alacaktım kalmamıştı yine gelir Insallah
Sağol canım.Eline sağlık canım. Ben tatlı yapamadım bu bayram. Baklavayla uğraşma dediler. Yarın revani yaparım hiç yoktan. Kaymak ve dondurmayla seviyorlar.
Ev yaptırmak istiyorum Allah nasip ederse.Epey büyükmüş ev,temizliği zor olsa gerek cnm
Küçüğü de temizlemesi zor olur cidden.ben su an 40 m2 de yasiyorum. Yeni evde 76 olcak160 da ben herhalde navigasion kullanirdim
kücük evin temizligi cok yipratici gercekten. Bpyük evde daha kolay, cünkü herseyin yeri var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?