Böyle de konuşmuşum ama hiç bi bilgiye sahipliğim yok. Sadece cahil cesaretimi paylaşmak istedim
Yatırım yaparken kazanmak için risk almak gerekiyor ve altı ya da döviz her neyse bozmadigin sürece zararda değilsin
Ben de olsam senin gibi yapardım.
Ytd

Yatırım yaparken kazanmak için risk almak gerekiyor ve altı ya da döviz her neyse bozmadigin sürece zararda değilsin
Ben de olsam senin gibi yapardım.
Ytd
Beni düşündüren de bu iste.. Ben hep birikim için aldım altını.. ilk defa kazanmak için almayı düşünüyorum acaba yanlış bir şey yaparsam korkusu var..Değer kazanacağına eminim aslında ama işte garip bir korku var..

Tabiki ytd
Yatırım tavsiyesi vermek yasak onun için ytd kulanmak gerekiyor bu durumlarda.
Ben senin yerinde olsam 3e böler, TL altın ve USD alırdım. Yakında düzeltme olur o zaman mesela.
TL yi de vadeliye koyarım.
Her ay krediyi odeyecekmisim gibi elimden geldiğince de üstüne eklerim.
Fikriniz doğru, bir yıl biriktirip ilk ödemeyi ara ödeme ile başlamak ciddi faiz karı getirir.
Ama zaten çok düşük faiz ile kredi çektiğini göz önünde bulundurularak ve ödemelerin her ay sabit ama altinin her zaman yukselecegini gozununde bulundurarak bir değil iki yıl sonra yapacağın ara ödeme de sana yine kazandırır.
Son kararı sakin şekilde vermelisin, panik ya da baskı ile değil.

bugüne kadar 6 ay icinde hic kaybettirdi mi altin? Ben hic öyle büyük uzun düsüsler hatirlamiyorum
Uzun yillar önce yerinde 2 ileri 1 geri saymisligi var ama şu son 5 senedir ileri 8 geri 2-3 şeklinde
Böyle borca hiç bulaşmayani biraz rahatsiz ediyor yüklü miktar olmasi sebebiyle.
Aynı hisleri bende yaşadım özellikle ilk ödemeler başladığında.
Tatil matil herşeyi iptal ettim o dönem
Ama iyiki diyorum öyle yapmasaydik borcun azalacağı yoktu.
Altin candir

Evet bu fikir çok daha mantıklı haklısınız tabiki ytd ama akıl akıldan üstündür diyelim çok mantıklı..

Asla risk alamam diyorsan da tl de bekle

Evet şuan bende aynı durumdayım neyi nerden kisabilirim nasıl daha çok ödeme yapıp rahatlayabilirim diye düşünüyorum oğlumuz küçükken borcu hafifletmeliyiz ki istediklerine eğitimine çok rahat yetebilelim..

Ben meselâ ekimden itibaten altina dönüş yapacağım bir miktar, kesin karar verdim
Uzun vadeli birikim araci olarak görüyordum ama kisa vadede de değeri düşmüyor.
Tl yerinde sayiyor.
Altın gördüğü yeri asla unutmaz
Kısa vadede bile ciddi kazançlar sağlıyor tabi sıkı takipçi olmak gerek vede sakin, sabırlı
Tabii ki de ytd

Kısa vadede bile ciddi kazançlar sağlıyor tabi sıkı takipçi olmak gerek vede sakin, sabırlı
Tabii ki de ytd
Şu an ederinin altina düşmez diyorsun doğru her zaman da öyle oldu
Ama tutmayan tek kriterim ben sabırsız bir koç burcu kadınıyım

Zayen şu eşlerin dırdırı olmasa bide + onların sitresi
Iyi cesaret 6 ay.
Ama kazandirmasa da batırmayacagi bir gerçek.
Tabii ki de ytd
Ytd
Yani benim düşüncem hiç ummuyorum ki 6 ay da bile olsa zarar ettirsin. 1 ay ya oldu ya olmadı kalın bi bilezik aldım düşünün maşallah şimdiden hesaplıyorum 2.200 karda çıkıyorum

Şu an ederinin altina düşmez diyorsun doğru her zaman da öyle oldu
Ama tutmayan tek kriterim ben sabırsız bir koç burcu kadınıyım
Sabırsızlık kötü zararlar hep böyle oluyor bir anda panik ve hop bozuldu altınlar
Bir müdahale olacaktır mutlaka ama öncekiler gibi yine yerine gelecektir
ytd
Katılıyorum sene başında aldığım gramlar neredeyse x2 olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…