Var canım sağlık sigortaları ama tanımlı hastalık ikimizinde

Yalnız sen kaynanayi seviyorsun bence kolay kolay elden çıkarmazsin adına bile işlemiş
Ben ciddi talip olurdum ama evinde sigara içilmemiş kısmı eşime uymaz, belki daha iyi talipleri çıkar
Hoşgeldin bu arada.

Bence ara ödeme daha karlı gibi duruyor.10 binlik ödemeyle 18 bin kar ediyorsanız, altın yeterince yükseldi 18 binden fazla kar ettireceğini sanmıyorum.

Enişte beyi sasirttim ama ortak birikim pufff oldu.
Çok az şahsi birikimim kaldı umarım birşey lazım olmaz bu süreçte ve maaş ödemesi almaya devam ederim.
Sen şu an en önemli acil durum için yapıyorsun o harcamayı.Eminim en kısa zamanda sen yerine koyarsın zaten.Inşallah şifa olur eşinede sanada.Maşallah bak ne güzel biriktirmişsin şu dönemde bile.Örnek alınacak insanlardansın

Sağol canım
Umarım işe yarar ama normal yaşantıya normal gelire geçene kadar artık birikim yapamam ancak ayı kurtaririz.
Kısmet tabi sağlık olsun da once

Enişte beyi sasirttim ama ortak birikim pufff oldu.
Çok az şahsi birikimim kaldı umarım birşey lazım olmaz bu süreçte ve maaş ödemesi almaya devam ederim.
Sen şu an en önemli acil durum için yapıyorsun o harcamayı.Eminim en kısa zamanda sen yerine koyarsın zaten.Inşallah şifa olur eşinede sanada.Maşallah bak ne güzel biriktirmişsin şu dönemde bile.Örnek alınacak insanlardansın

Tatliş kaynanaları çok severim, takas düşünürseniz görüşelim ama benimkiyle küsemezsiniz 3 oğluştan oluşan bir takımın kaptanı

Şaka bir yana beni de sesli güldürdü nickiniz karamelli_turta cım gibi

Kızlar merhaba alım yapıyor musunuz altın baya yukseldi
Ben maaşı bekliyorum ne kadar yükselirse yükselsin 4 gr almak istiyorum. Uzun vadeli aldığım için. Ytd.

O son yarım bileziği tam değil diye almadığıma pişman oldum.

Her zaman bekleriz

Merhaba bende agustos 15 inde ceyrek almayi dusunuyorum bende katilabilirmiyim sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…