- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #69.021
Öyle ama şimdilik görünen herşeyin olumsuz olduguSizde başlarsınız cnm hiç belli olmaz bak ne olacağı.
Sağol canımÇok çok geçmiş olsun canım
Ne kadar uzun bir zaman belirlenmiş, belki o zamana kadar değişiklik olur cnmÖyle ama şimdilik görünen herşeyin olumsuz oldugu
bu sene tüm faaliyetler iptal, 2021 de duruma göre Haziran'da başlayacak gibi plan yapiliyor
Hayırlısı tabi
Kesinlikle katiliyorumNormal dünya düzeninde nakit kraldır.
Artık o düzen altüst olacak zamana evriliyor.
Yeni kral değerli madenler olacak.
Tamamen kendi görüşüm. Ytd.
Aynı fikirdeyim.Normal dünya düzeninde nakit kraldır.
Artık o düzen altüst olacak zamana evriliyor.
Yeni kral değerli madenler olacak.
Tamamen kendi görüşüm. Ytd.
Yaa dimi,gümüş bile.Aynı fikirdeyim.
Zamanında yüzüne bakilmayan gümüş bile nerelere geldi.
Tabiki ytd.
Maddi olarak hep biz zarar görüyoruz.
Canım bizim tamamen yurtdışı ya faaliyetler, tüm dünyada düzelme olmadı lazım covid açısından yoksa sıkıntı devam.Ne kadar uzun bir zaman belirlenmiş, belki o zamana kadar değişiklik olur cnm
Yilllar önce zeyneprer eşim alıyor diyince, üstüne konuşmuştuk hatırlarsın.Yaa dimi,gümüş bile.
Hiç tahmin etmezdim açıkçası.
Bütün öngörülerin yanlış çıkmasını diliyorum tüm kalbimle. Dua etmekten başka ne yapabiliriz bilmiyorum. Artık gemisini kurtaran kaptan diyeceğiz sanırım.Canım bizim tamamen yurtdışı ya faaliyetler, tüm dünyada düzelme olmadı lazım covid açısından yoksa sıkıntı devam.
Benim fikrimce yılbaşına kadar aşı olayı netlesmezse biz tasvife edebiliriz
O zamanlar gümüş yatirimini biraz da garipsemiştim açıkcası.Yilllar önce zeyneprer eşim alıyor diyince, üstüne konuşmuştuk hatırlarsın.
2017 falandı sanırım.
Azar azar alsaydık aslında iyi karimiz olurdu
Umarım düzenli olarak alışkanlık haline getirebilirim. Borçlanıp kredi çekme limitim doldu artık. İkimizin de ailesi uzakta her yıl iki tarafa da git tatile para kalmıyor. Rahat bi tatil yapmayalı 3 yıl oldu.Hoşgeldiniz, çok benzer gider tablolarımız. Benim de sabit giderlerim çok fazla ama tasarrufu ve mini birikimlerle gidiyorum.
Biriktikçe motivasyon artıyor cidden, bereketli olsun hepimizin
2 yildir bizde tatilsiziz sağlık olsun da insan eksikliğini hissediyor.Umarım düzenli olarak alışkanlık haline getirebilirim. Borçlanıp kredi çekme limitim doldu artık. İkimizin de ailesi uzakta her yıl iki tarafa da git tatile para kalmıyor. Rahat bi tatil yapmayalı 3 yıl oldu.
Para yokken yok diye baş ağrısı tutuyor,varkende altın indi mi çıktı mı diye ki çıkınca o baş ağrısı oluyor migren ağrısı
Geçen altın zamlanmadan bi bilezik aldım şu an neredeyse 2.200 kardayım. 1 ay ya oldu olmadı. Şimdide girip girip bakıyorum düştü mü düşecek mi derken oldu mu 460 tl. delirecem. Bilinmezlik beni en sinir eden şey
Bide kızlar ziraat bank tan altın veya dolar alan var mı ,işletim ücreti alıyor mu ?
Benim biraz coinim de var acaba onlar ne oldu, en son sağlam zarardi ama rakam küçük diye bakmamıştım belki şimdi bir işe yararO zamanlar gümüş yatirimini biraz da garipsemiştim açıkcası.
Biraz önce bir video izledim yılsonuna doğru altinin ektra yüksek olacağını söylüyordu.Para yokken yok diye baş ağrısı tutuyor,varkende altın indi mi çıktı mı diye ki çıkınca o baş ağrısı oluyor migren ağrısı
Geçen altın zamlanmadan bi bilezik aldım şu an neredeyse 2.200 kardayım. 1 ay ya oldu olmadı. Şimdide girip girip bakıyorum düştü mü düşecek mi derken oldu mu 460 tl. delirecem. Bilinmezlik beni en sinir eden şey
Bide kızlar ziraat bank tan altın veya dolar alan var mı ,işletim ücreti alıyor mu ?
Oralara ben hiç girmedimBenim biraz coinim de var acaba onlar ne oldu, en son sağlam zarardi ama rakam küçük diye bakmamıştım belki şimdi bir işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?