- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #69.161
Ama ne gerek var kek kolay bisi zaten yumurta yağ un süt şipşakvallahi hatunun biri direk kavanozda pisiriyordu fincankeki gibi sonra birsekil tutduruyordu. Ozaman cok olgimi cekmemisdi yoksa ekran fotorafi atardim sizlere.
siz öyle saninAlmanlar bizden öğrenmiştir orijinal Türküm ben
Konservenin ana vatanı da Türkiye'dir
Ne kadar beğeni o kadar populeray dur kiz dünürcüm ne oluyorkiz cidden simdi popülerlikden sonraki asama ne? Ve siz beni bu asamaya kac like la götürüyorsunuz?
Hey masssallahya siz simdi ne anlarsiniz barbunya kekindensiz normal kek yiyip sismanlayim, ben ceylanliga dogru illerliyorum barbunya kekimle güncel: 77,6 kg
kiz öyle deme, biliyorsun mutfakta yeni basliyanlarda var aramizda. Ben isim vermiyeyim, ben kendimi bilirim dermisimAma ne gerek var kek kolay bisi zaten yumurta yağ un süt şipşak
beni nirvana yapin bakimNe kadar beğeni o kadar populer
Sonrasi nirvana idi sanirim.
Kavonozda kek anca kilerde yer zapteder gülümkiz öyle deme, biliyorsun mutfakta yeni basliyanlarda var aramizda. Ben isim vermiyeyim, ben kendimi bilirim dermisim
kiz cidden iki gün arka arkaya 77,6 gördüm oda adetli oldugum haldeHey masssallah
Ceylanim uçuyor uçuyor
Ceylanim nereyee güzellik uykusu zamani mi geldiİyi geceler o zaman ceylanlar
Tebrikler cnmmkiz cidden iki gün arka arkaya 77,6 gördüm oda adetli oldugum halde
Fiyatlari da biraz makulse satilir hemenDemin ikinci el sitelerine biraz ivir zivir koydum, bakalim birsey sata bilcem mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?