- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #69.141
Hoşgeldiniz,Kızlar herkese Merhaba,
kocadan haberiz birikim yapmak istiyorum uygun olurmu
size de katılmak istiyorum
kiz beni niye karistiriyorsun olaya? Ben ne bilem siz türkler ne kutluyorsunuz
En son sana pasta kesmiştik hatirlarsan popüler mı olmuştun nekiz beni niye karistiriyorsun olaya? Ben ne bilem siz türkler ne kutluyorsunuz
Ben kizi uyutabildigimi kutluyorum burda
Pazar bugün geçen haftalara nazaran daha uygundu sanki.Bugün eve dönerken kahvaltılık ince biber aldım.
Birazını domatesle soteleyip kızartma gibi yaptım, kalanını da doğrayıp buzluğa attım.
Artık haftasonu hayırlısıyla düğünü atlatıp onumuzdeki hafta son sürat buzluğa çalışmalıyım.
Fasulye, patlıcan, sarımsak, dolmalık biber ve kabak var sırada.
Sonra da soslar ve menemen.
Evdeyken rahat rahat hazırlar sonra da derin temizlik yaparim diye düşündüm.
he ya devamida gelmedi ondan sonra amaEn son sana pasta kesmiştik hatirlarsan popüler mı olmuştun ne
Dün şirketin orada pazara uğradım önceki haftaya göre bir iki TL daha pahalıydı.Pazar bugün geçen haftalara nazaran daha uygundu sanki.
Bende çok olmasa da birşeyler yapacağım.
Daha çok kavanozlara,dondurucum yetmiyor malûm
Türkler eski usul,almanyadada kavanoz isleri yine popüler oldu. Adamlar bizim gibi konserveyi ters cevirmiyorlar amadereceyle calisiyorlar ve sadece kislik hazirlamiyorlar, bildigin yemek kavanoza koyuyarlar, hatda kek bile.
Ben korkuyorum su kavanoz isinden. Bulgurpilavini yapmayi daha zar zor beceriyorum, konserve yapsam hepimizi zehirlerim herhalde
Ben sulu yemeklerde ve çorbalarda hep kullanıyorum bu yöntemialmanyadada kavanoz isleri yine popüler oldu. Adamlar bizim gibi konserveyi ters cevirmiyorlar amadereceyle calisiyorlar ve sadece kislik hazirlamiyorlar, bildigin yemek kavanoza koyuyarlar, hatda kek bile.
Ben korkuyorum su kavanoz isinden. Bulgurpilavini yapmayi daha zar zor beceriyorum, konserve yapsam hepimizi zehirlerim herhalde
Yokumkomsularidabi ziyaret edip geleyim. Gece vardiyasinda kimler var bugün?
Çok geçmiş olsun canim sağlık olsun yine yapılır altın iyi iki düşünüp kötü günleri kenara attığımız para varÇok çok geçmiş olsun canım
O başka bir şeydir Asmin kek sanmistir benceBu almanlar da hoş
Keki nasil kavanozlayabiliyorlar ki
Belki de barbunyayi kek sandiO başka bir şeydir Asmin kek sanmistir bence
Öyle deme ama barbunya keki çok güzel oluyor diyecek okuyuncaBelki de barbunyayi kek sandi
sen aslinda almansin benceBen sulu yemeklerde ve çorbalarda hep kullanıyorum bu yöntemi
ay dur kiz dünürcüm ne oluyorYokum
Madem görmezden geliyorsun
Sana daha pasta yok
vallahi hatunun biri direk kavanozda pisiriyordu fincankeki gibi sonra birsekil tutduruyordu. Ozaman cok olgimi cekmemisdi yoksa ekran fotorafi atardim sizlere.Bu almanlar da hoş
Keki nasil kavanozlayabiliyorlar ki
Almanlar bizden öğrenmiştir orijinal Türküm bensen aslinda almansin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?