- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #69.281
+1milyonnGerçekten adaletsiz.Her kriz,hastalıkta gariban etkileniyor,fakir iyice fakirleşiyor zengin iyice zenginliyor.Bugün arkadaşlarla işyerinde dakika başı altının nasıl arttığını takip ederken,alım gücümüzün ne kadar düştüğünü, dahada düşeceğini konuştuk.Hele asgari ücret alanlar nasıl geçinecekcidden yazık insanlara.Çoluk çocuk çok zorda olan insan var.Virüs ilk çıktığında zengin fakir dinlemiyor, işte çok şey değişcek deniyordu.Ama malesef yine parası olan kendini kurtardı, ronaldo gibiler özel ada alarak hayatına devam ederken, 3 ay işsiz evde oturan asgari ücretli 10 gündür taktığı maskesiyle, tıklım tıkış dolmuş otobüse binerek ekmek alabileceği parayı kazanmak için yollara düştü.Ölümü bile fırsata çeviren insanlığa lanet olsun
Su sadece su
Maalesef o kadar doğru ki yazdıklarınGerçekten adaletsiz.Her kriz,hastalıkta gariban etkileniyor,fakir iyice fakirleşiyor zengin iyice zenginliyor.Bugün arkadaşlarla işyerinde dakika başı altının nasıl arttığını takip ederken,alım gücümüzün ne kadar düştüğünü, dahada düşeceğini konuştuk.Hele asgari ücret alanlar nasıl geçinecekcidden yazık insanlara.Çoluk çocuk çok zorda olan insan var.Virüs ilk çıktığında zengin fakir dinlemiyor, işte çok şey değişcek deniyordu.Ama malesef yine parası olan kendini kurtardı, ronaldo gibiler özel ada alarak hayatına devam ederken, 3 ay işsiz evde oturan asgari ücretli 10 gündür taktığı maskesiyle, tıklım tıkış dolmuş otobüse binerek ekmek alabileceği parayı kazanmak için yollara düştü.Ölümü bile fırsata çeviren insanlığa lanet olsun
Sen istiyorsan limonlu su içPekiii
Kendime de aynisindann
Sabah içiyorum limonlu sirkeli suyumu cnm.Sen istiyorsan limonlu su iç
Bana bakma, benim 36 saat kadar daha dikkat etmem lazım
iyi birikimler canimTurta için büyük adim
Altin hesabi açtım internet bankaciligindan ama hesabım su an boş ne yazıkki
Başlangıcı eylülde yapacağım ucundan.
O zaman siz birer coctail alırsınız birlikte@asmin7asmin hanimlar gelmişss
Hesabi açtım da kuzumiyi birikimler canim
Çok iyi dusunmussunuz canım Allah daha çok versin sizeBen bir iki gram altınla ne zengin olurum ne fakir olurum ama onlar eminim ki çok mutlu olur.
Zaten hesapta olmayan bir paraydi, onların nasibiymis biz aracı olduk
Hocamın tayini çıkmıştır inşallah@tatlu nerelerde kaldı
Ne güzel yüreklisiniz karı kocaEşimin iş yerindeki şoför aradı akşam,
Ben iş bakicam abi ne diyorsun diye sormuş eşime.
Bizim ise donecegimiz yok ben devletin verdiği para ile donemiyorum çocuk da oldu yetmiyor birşeye demiş.
Eşime de bugün önceki alacaklarından ekstra para geldi, bana yollamıştı.
Bizim ihtiyacimiz yoksa biraz yollayalım mi dedi.
Altın yapacaktım ama içinden geldiyse yollayalim, çocuk birşey istemedi ama belli ki gerçekten zorda rızan varsa yollayalım dedi.
Ben onun zorda olduğunu bilip burada altın sayamayacagima göre tabi ki yolla dedim.
Muhasebeden hesap numarasını aldı, yolladım.
Ne kadar adaletsiz bir dünya diye bir posta saydirdim sonra orası ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?