- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #69.261
Şu an tutunacak bir dala o kadar çok ihtiyacımız var ki.Bir kaynaktan( oldukça yüksek yerlerle iletişimde olan)aldığım bilgiye göre Eylül Ekim zor geçecek,Kasım da iş bitiyor diyor. Kasım kurtuluş ayı olacakmış. Gaybı Allah bilir. Ben duyduğumu yazıyorum. Haydi inşallah bakalım. Sonuç hayır olsun da 2 ay daha sıkalım disimizi.
yine birikir sağlık olsun yeterkiEnişte beyi sasirttim ama ortak birikim pufff oldu.
Çok az şahsi birikimim kaldı umarım birşey lazım olmaz bu süreçte ve maaş ödemesi almaya devam ederim.
insan yaşayarak öğreniyorHerkese diyom valla karşılıklı ne verirsen onu alırsın gerek maddi gerek manevi her konuda kız ben önceden çok pısıriktimbaktım böyle olmuyor herkes eziyor beni kendimi kişisel gelişim kitaplarıyla biraz cesaretlendirdim herkese mesafe koymayı öğrendim hayır demeyi öğrendim hayır diyemiyirdum biliyonmu o günlere gidince nasıl pişmanlık duyduğumu bir bilsen bir lafmi söz mü var işte diyor bana geçmişim ve şimdiki aklım lazım
Tl olarak bir yil sonra kullanilacak paranin hepsi değilde bir kısmını mi altina dondurseniz
Uzun vadeli bir birikim olsa hepsiyle altin al derim ama şu durumda hepsini tl yada altina çevirmek sizin tercihiniz.
Ben olsam yarisi ile sanirim1 yıllık da olsa altın alabilirdim sanırım.
Ytd.
ytd yi bende yeni öğrendimYtd diyeyim önce,
Eviniz hayırlı olsun, güle güle oturun.
Ben altında bir düzeltme olacağıni ve sonrasında yoluna devam edeceğini düşünüyorum.
Covid19 ile ilgili belirsizlik olduğu sürece altında çok düşüş olmaz bence.
Ben olsam elimdeki parayı kesinlikle TL de tutmazdim, en kotu biraz TL ayırır kalanı altın, döviz yapardım.
Bir yıl sonra sanmıyorum ama oldu ki altın aldiginizdan düşük bozmaz beklersiniz, altın yükselince ara ödeme yaparsınız.
İyigecelerrsss
Geldim baktım burda da anca sohbet muhabeet
İsiniz gücünüz geyikaz birikim yapın nasıl birikim topiğisiniz kız
Alam mı almayam mı höh
Alcaksan al dükkanın önünü kapama abicim
(Bilmeyenler icin;bizim mahallede bize bugun ne bicim birikim topiği ,anca gunluk sohbet dediler)
Para var da biz koycak yer bulamıyorz cünkü
Asminim gelirken asprin al ama bimden al dedim, migrosa girmiş bir sürü şey ekleyip gelmişkiz sen dinlen, ver adamin eline yapilcalk islerin listesini uzan
Aşure ne xaman dıUfaktan evdeki stoklari kontrol ettim, haftaya eklemeler yapmak istiyorum bazı şeylere.
Grstiste %50 indirim var, şampuan ve duş jeli bakacağım.
Nisana yetecek kadar gıda dışı stoğu listesi yapmak istiyorum.
Aşure zamanı da kuru baklagilleri almak niyetindeyim.
Bu ay sonuAşure ne xaman dı
Bereketi evimize dolsun, Allah kabul etsin inşallahBu ay sonu
Bir gratis turu benimde yapmam lâzım kahvemsim.Ufaktan evdeki stoklari kontrol ettim, haftaya eklemeler yapmak istiyorum bazı şeylere.
Grstiste %50 indirim var, şampuan ve duş jeli bakacağım.
Nisana yetecek kadar gıda dışı stoğu listesi yapmak istiyorum.
Aşure zamanı da kuru baklagilleri almak niyetindeyim.
Başlamak biriktirmenin yarısıdır, bereketli olsun turtisimTurta için büyük adim
Altin hesabi açtım internet bankaciligindan ama hesabım su an boş ne yazıkki
Başlangıcı eylülde yapacağım ucundan.
Kahvemsim ay bal damlıyor mübarekBaşlamak biriktirmenin yarısıdır, bereketli olsun turtisim
Kaç kez oldu etiket atiyorum giriş yapmadi ama.
Birşey mi oldu acabaKaç kez oldu etiket atiyorum giriş yapmadi ama.
Ne güzel düşünmüşsünüz cnm.Eşimin iş yerindeki şoför aradı akşam,
Ben iş bakicam abi ne diyorsun diye sormuş eşime.
Bizim ise donecegimiz yok ben devletin verdiği para ile donemiyorum çocuk da oldu yetmiyor birşeye demiş.
Eşime de bugün önceki alacaklarından ekstra para geldi, bana yollamıştı.
Bizim ihtiyacimiz yoksa biraz yollayalım mi dedi.
Altın yapacaktım ama içinden geldiyse yollayalim, çocuk birşey istemedi ama belli ki gerçekten zorda rızan varsa yollayalım dedi.
Ben onun zorda olduğunu bilip burada altın sayamayacagima göre tabi ki yolla dedim.
Muhasebeden hesap numarasını aldı, yolladım.
Ne kadar adaletsiz bir dünya diye bir posta saydirdim sonra orası ayrı
Ben bir iki gram altınla ne zengin olurum ne fakir olurum ama onlar eminim ki çok mutlu olur.Ne güzel düşünmüşsünüz cnm.
Allah razi olsun niyetinizden nasil ilaç olmuştur onlara.
Gerçekten adaletsiz.Her kriz,hastalıkta gariban etkileniyor,fakir iyice fakirleşiyor zengin iyice zenginliyor.Bugün arkadaşlarla işyerinde dakika başı altının nasıl arttığını takip ederken,alım gücümüzün ne kadar düştüğünü, dahada düşeceğini konuştuk.Hele asgari ücret alanlar nasıl geçinecekEşimin iş yerindeki şoför aradı akşam,
Ben iş bakicam abi ne diyorsun diye sormuş eşime.
Bizim ise donecegimiz yok ben devletin verdiği para ile donemiyorum çocuk da oldu yetmiyor birşeye demiş.
Eşime de bugün önceki alacaklarından ekstra para geldi, bana yollamıştı.
Bizim ihtiyacimiz yoksa biraz yollayalım mi dedi.
Altın yapacaktım ama içinden geldiyse yollayalim, çocuk birşey istemedi ama belli ki gerçekten zorda rızan varsa yollayalım dedi.
Ben onun zorda olduğunu bilip burada altın sayamayacagima göre tabi ki yolla dedim.
Muhasebeden hesap numarasını aldı, yolladım.
Ne kadar adaletsiz bir dünya diye bir posta saydirdim sonra orası ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?