Epey iş görmüşsün asmincim.
Yarin benim de çok işim var.

Onu sen turkiyedeyken mi açmıştın bide sen euro olarak yatırıyorsun sonra altına çeviriyon herhalde demi
Evet Türkiyeden actim, yok kiz euroyu niye altina cevireyim lira yatiyor bana Türkiyedeki bankaya onu ceviriyorum. Almanyada para biriktirmiyorum, harciyorum

Mintimint turtis iyice karıştırmış
10 ceyrek değerinde altın, öyle bir özelliği yok yani, çok da şey yapma
Yaaa benim kv bize nikahımızda 9 gr bilezik takmıştı sonra doğumumda borcumu ödeyim diyerek 2.5luk taktı ama o altınla öyle çok fotoğraf çektirdi ki inanamazsınız, sezen aksunun açık hava konserinde kulise gitmişçesine doğum fotolarında kv ve altını var. Şimdi arttıkça eşim diyor ki, annem geri istemese bari

Workin' mom diye bir dizi var onun bir bölümünde bir kadın sürekli evdeki kullanılmayan eşyaları satıyordu bir gün eşi eve geldiğinde evi sattığını öğrenmişti o hesap ben de ayda bir defa birikim yapabiliyorum o da kendi maaşımla. Arada ben de kendimi kemirme sınırında buluyorum kendimi Mintimint

ise baslamadan kizi babaya alistircaz. 2-3 saat sorun olmuyorda, daha uzun kalcak mi bakalim. Alistirma sürecinde bende biraz kendime vakit ayiririm ise baslamadan.

Asminim benim en keyif aldığım dönemlerden biridir. O ev ve bebek sorumluluğundan sonra işe başlamadan önce 10 gün kitabımı alıp bir kafede otururdum, gezerdim. 21 ayda sadece 2 kitap okuyabilen kadın 10 günde 2 kitabı devirmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…