- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #69.481
canim benim is bankasi hesabim var online altin aliyorum param oldukca, altin hesabimda birikiyor.mavimli Senin altın hesabim vardı tr den yanlış değilsem onu nasıl yönetiyorsun biraz bilgilendirirmisin canım
Epey iş görmüşsün asmincim.Bugün hic bir isimi bitiremedim cünkü kizim sadece 1 saat uyudu öglen. Bi killeri toparlayip temizledim, bide pizzayi yaptim.
Yarin kapilari silcem, türk bakkalina gitcem, buzdolabinin icini silcem.
Pazarda misafir gelcek yemege, ardindan onlarla birlikte baska bir aileye bassagligina gitcez. Pazarteside annem iki haftaligina evine gitcek. Bende kagit isleriyle ilgilenirim yine.
yok canim, o isler beni yarin bekliyor. Bugün sadece market, pizza ve killeri bitire bildim. Gerisi yarina kaldi. Umarim kizim yarin uzun uyurEpey iş görmüşsün asmincim.
Yarin benim de çok işim var.
Ay uykum gelmiş benim deyok canim, o isler beni yarin bekliyor. Bugün sadece market, oizza ve killeribitirebilfim. Gerisi yarina kaldi. Umarzkizim yarin uzun uyur
bende yorgunum bugün. Birazdan bende uyurum. Iyi geceler canlarAy uykum gelmiş benim de
Oyu geceler kizlar
Alışır cnm yavaş yavaş denemelere başlamayı düşünmeniz iyi olmus.ise baslamadan kizi babaya alistircaz. 2-3 saat sorun olmuyorda, daha uzun kalcak mi bakalim. Alistirma sürecinde bende biraz kendime vakit ayiririm ise baslamadan.
Onu sen turkiyedeyken mi açmıştın bide sen euro olarak yatırıyorsun sonra altına çeviriyon herhalde demicanim benim is bankasi hesabim var online altin aliyorum param oldukca, altin hesabimda birikiyor.
Evet Türkiyeden actim, yok kiz euroyu niye altina cevireyimOnu sen turkiyedeyken mi açmıştın bide sen euro olarak yatırıyorsun sonra altına çeviriyon herhalde demi
29.haftadayım henüzKacinci haftadasın canımminikkoala
Amin canım, sagolasinAllah bir yastıkta kocatsın insalllah cnm
Cokk mutlu olsunlarr
iyi eglenceler cok güzel bir dügün olmasi dilegiyleGünaydın kizlar.
Görümce kahvemsi uyandı
Kahvaltı yapıp çıkacağız
İyi eğlenceler hayırlı olsun, çok güzel geçsinGünaydın kizlar.
Görümce kahvemsi uyandı
Kahvaltı yapıp çıkacağız
Yaaa benim kv bize nikahımızda 9 gr bilezik takmıştı sonra doğumumda borcumu ödeyim diyerek 2.5luk taktıMintimint turtis iyice karıştırmış
10 ceyrek değerinde altın, öyle bir özelliği yok yani, çok da şey yapma
Workin' mom diye bir dizi var onun bir bölümünde bir kadın sürekli evdeki kullanılmayan eşyaları satıyordu bir gün eşi eve geldiğinde evi sattığını öğrenmişti o hesapAyy bana öyle düzenli planlı gelen para yok varsa alıyorum (alıyorum dediğimde şu 1 , 1.5 ay) ama şimdi bende bağımlılık oldu gibi hep bişeyi yatırmak istiyorum para olmadığındada kendi kendimi kemiririm bak bişe yapamadım diye bu sefer adama sarmazsam iyi
ise baslamadan kizi babaya alistircaz. 2-3 saat sorun olmuyorda, daha uzun kalcak mi bakalim. Alistirma sürecinde bende biraz kendime vakit ayiririm ise baslamadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?