Kızlar benim kızın işbankası kumbarası var, dün eşim açtırmaya götürdü bozuk paraları pandemi nedeniyle alamıyoruz demişler. Dövizcide tümletmiş. Benim açılmayan kumbarayı da üzerine eklettim, kızıma çok borcumuz var.

Yıllık kumbara yapmıştım amacım tatilde harcamaktı. Yarısında açmış olduk. Bayram harçlıkları ve kumbaralarda ne varsa dolar hesabına yatırdık.

Hiç dokunmadan yıllarca biriktirebilsek keşke

Hayirli olsun koala

O altın sezen aksu kulisine gitmek gibi oldu zaten, hak verdim kayinvalideye
Bir pozda altınla kayinvaliyedeyi tek cekseydiniz keşke

Güzel dilekleriniz için hepinize tek tek çok çok teşekkür ederim kızlar
Kahvaltı yaptık, son bir kontrol ettim eksik birşey kalmasın diye.
Duş aldım, kahve içiyoruz.
Birazdan çıkarız.

Bu arada 300 gram vermişim. 63lu rakamlari gördüm sabah tartida.
Yarından sonra artık 65e sabitlemeye devam.

Gözleriniz aramasın o şimdi görümce diyerek gidiyorum hepinizi öpüyorum

Canim bende kendime vakit ayircagima seviniyorum da, ama kizimi cok özlüyecem ya onu günde 10-11 saat görmüyecem

Canim bende kendime vakit ayircagima seviniyorum da, ama kizimi cok özlüyecem ya onu günde 10-11 saat görmüyecem
Biliyorum kuzum

Bütün zorluklarının yanında onun gelişimi için bu sağlıklı ayrılma, destekleyici olacak ve kalacağı kişi babası bu da çok güzel

Günaydın arkadaşlar
K kahvemsi mutluluk huzurlu,saygı ve sevgi dolu bir yuva diliyorum kardeşine. İyi eğlenceler canım.
Arkadaşımın kızı evleniyor benim de bugün. Salona gitmeyi düşünmüyorum. Yemek verdikleri sırada eve uğrayıp hediyesini bırakacağım . Corona olmasaydı şimdi yardıma oradaydım.

A Asmin75
Mutfak işlerini ilerlettin iyice
Çocuğu bırakıp işe gitmek zor haklısın. Önce zor geliyor ama zamanla alışıyorsun. babasına bırakıyorsun. İçin rahat olsun. Anne olmak değişik bişey. Bir keresinde ben çocukları anneme bırakmıştım. Çocuklar yok eşimle bi yere gidelim diye yer bakarken çocuklarla ilgili gidilecek yerler bulmuştum
karamelli_turta
Ben sizi okuyorum. Tam yorum yazacakken uyuyakalıyorum
K kahvemsi mutluluk
Kardeşine bir ömür mutluluklar diliyorum

Sizin gremse altın yorumlarını okumaktan çok keyif aldım. Gremse yi bende buradan öğrendim. Eskiden ddüğünlerde takılırmış. Altın fiyatı yükselince unutulmuş. Siz unutmuyorsunuz

yok canim, o isler beni yarin bekliyor. Bugün sadece market, pizza ve killeri bitire bildim. Gerisi yarina kaldi. Umarim kizim yarin uzun uyur
Küçük çocuğun var,olduğu kadar canım.
İş bitmez. Ben her şeyi bırakıp çocuklarımla oynardım küçükken. Çok güzel anılarımız var şimdi.

Biliyorum kuzum

Bütün zorluklarının yanında onun gelişimi için bu sağlıklı ayrılma, destekleyici olacak ve kalacağı kişi babası bu da çok güzel
evet en azindan babasiyla simdilik, ama kres bulsak cocuklarla birlikte oynasada iyi olcak. 2 yildir 24 saat birlikteyiz, en fazla ben zorlancam herhalde

bizde gecen cocuksuz ciktik 1 saatligine ama resmen eksik his ettim ya Yemek yapmaktan hala zevk almiyorum, kizim icin ögreniyorum gercekten.

Küçük çocuğun var,olduğu kadar canım.
İş bitmez. Ben her şeyi bırakıp çocuklarımla oynardım küçükken. Çok güzel anılarımız var şimdi.
genelde bende öylexapiyorumda canim, ama misafir gelcek, ev temiz olsun, bide yavastan ivir ziviri da evden cokartayim. Ise baslayinca hic firsatim kalmiyacak. Evrak isleri misleri.
cabuk bitireyimde isden önce kizimlada güzel vakit gecireyim

ne güzel birikir böyle böyle

İlk zamanlar cok zorlar
Benim hep kokusu burnumda.
İlk 15 gün tshirtyle geldim ise.
Sonra dedim bu iyi bi yöntem değil.
Can acıtıyr.
Ama inan alıısıyor insan.
Onlar icin calısıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…