- 22 Kasım 2012
- 1.110
- 5.296
- 358
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #69.501
Hayirli olsun koalaKızlar benim kızın işbankası kumbarası var, dün eşim açtırmaya götürdü bozuk paraları pandemi nedeniyle alamıyoruz demişler. Dövizcide tümletmiş. Benim açılmayan kumbarayı da üzerine eklettim, kızıma çok borcumuz var.
Yıllık kumbara yapmıştım amacım tatilde harcamaktı. Yarısında açmış olduk. Bayram harçlıkları ve kumbaralarda ne varsa dolar hesabına yatırdık.
Hiç dokunmadan yıllarca biriktirebilsek keşke
O altın sezen aksu kulisine gitmek gibi oldu zaten, hak verdim kayinvalideyeYaaa benim kv bize nikahımızda 9 gr bilezik takmıştı sonra doğumumda borcumu ödeyim diyerek 2.5luk taktıama o altınla öyle çok fotoğraf çektirdi ki inanamazsınız, sezen aksunun açık hava konserinde kulise gitmişçesine doğum fotolarında kv ve altını var. Şimdi arttıkça eşim diyor ki, annem geri istemese bari
Workin' mom diye bir dizi var onun bir bölümünde bir kadın sürekli evdeki kullanılmayan eşyaları satıyordu bir gün eşi eve geldiğinde evi sattığını öğrenmişti o hesapben de ayda bir defa birikim yapabiliyorum o da kendi maaşımla. Arada ben de kendimi kemirme sınırında buluyorum kendimi Mintimint
Asminim benim en keyif aldığım dönemlerden biridir. O ev ve bebek sorumluluğundan sonra işe başlamadan önce 10 gün kitabımı alıp bir kafede otururdum, gezerdim. 21 ayda sadece 2 kitap okuyabilen kadın 10 günde 2 kitabı devirmiştim.
Canim bende kendime vakit ayircagima seviniyorum da, ama kizimi cok özlüyecem yaYaaa benim kv bize nikahımızda 9 gr bilezik takmıştı sonra doğumumda borcumu ödeyim diyerek 2.5luk taktıama o altınla öyle çok fotoğraf çektirdi ki inanamazsınız, sezen aksunun açık hava konserinde kulise gitmişçesine doğum fotolarında kv ve altını var. Şimdi arttıkça eşim diyor ki, annem geri istemese bari
Workin' mom diye bir dizi var onun bir bölümünde bir kadın sürekli evdeki kullanılmayan eşyaları satıyordu bir gün eşi eve geldiğinde evi sattığını öğrenmişti o hesapben de ayda bir defa birikim yapabiliyorum o da kendi maaşımla. Arada ben de kendimi kemirme sınırında buluyorum kendimi Mintimint
Asminim benim en keyif aldığım dönemlerden biridir. O ev ve bebek sorumluluğundan sonra işe başlamadan önce 10 gün kitabımı alıp bir kafede otururdum, gezerdim. 21 ayda sadece 2 kitap okuyabilen kadın 10 günde 2 kitabı devirmiştim.
Biliyorum kuzumCanim bende kendime vakit ayircagima seviniyorum da, ama kizimi cok özlüyecem yaonu günde 10-11 saat görmüyecem
İyi eğlenceler,mutlu olsunlar inşallahGünaydın kizlar.
Görümce kahvemsi uyandı
Kahvaltı yapıp çıkacağız
Küçük çocuğun var,olduğu kadar canım.yok canim, o isler beni yarin bekliyor. Bugün sadece market, pizza ve killeri bitire bildim. Gerisi yarina kaldi. Umarim kizim yarin uzun uyur
süpersin canimGuncell 57.700
Bayramda artilanmistim bu sabah yine 57lerdeyim
evet en azindan babasiyla simdilik, ama kres bulsak cocuklarla birlikte oynasada iyi olcak. 2 yildir 24 saat birlikteyiz, en fazla ben zorlancam herhaldeBiliyorum kuzum
Bütün zorluklarının yanında onun gelişimi için bu sağlıklı ayrılma, destekleyici olacak ve kalacağı kişi babası bu da çok güzel
bizde gecen cocuksuz ciktik 1 saatligine ama resmen eksik his ettim yaA Asmin75
Mutfak işlerini ilerlettin iyice
Çocuğu bırakıp işe gitmek zor haklısın. Önce zor geliyor ama zamanla alışıyorsun. babasına bırakıyorsun. İçin rahat olsun. Anne olmak değişik bişey. Bir keresinde ben çocukları anneme bırakmıştım. Çocuklar yok eşimle bi yere gidelim diye yer bakarken çocuklarla ilgili gidilecek yerler bulmuştum
karamelli_turta
Ben sizi okuyorum. Tam yorum yazacakken uyuyakalıyorum
K kahvemsi mutluluk
Kardeşine bir ömür mutluluklar diliyorum
Sizin gremse altın yorumlarını okumaktan çok keyif aldım. Gremse yi bende buradan öğrendim. Eskiden ddüğünlerde takılırmış. Altın fiyatı yükselince unutulmuş. Siz unutmuyorsunuz
genelde bende öylexapiyorumda canim, ama misafir gelcek, ev temiz olsun, bide yavastan ivir ziviri da evden cokartayim. Ise baslayinca hic firsatim kalmiyacak. Evrak isleri misleri.Küçük çocuğun var,olduğu kadar canım.
İş bitmez. Ben her şeyi bırakıp çocuklarımla oynardım küçükken. Çok güzel anılarımız var şimdi.
Gramda ki bu fark ne
Hafta sonu olduğundan o kadar farkGramda ki bu fark ne
ne güzel birikir böyle böyleKızlar benim kızın işbankası kumbarası var, dün eşim açtırmaya götürdü bozuk paraları pandemi nedeniyle alamıyoruz demişler. Dövizcide tümletmiş. Benim açılmayan kumbarayı da üzerine eklettim, kızıma çok borcumuz var.
Yıllık kumbara yapmıştım amacım tatilde harcamaktı. Yarısında açmış olduk. Bayram harçlıkları ve kumbaralarda ne varsa dolar hesabına yatırdık.
Hiç dokunmadan yıllarca biriktirebilsek keşke
İlk zamanlar cok zorlarCanim bende kendime vakit ayircagima seviniyorum da, ama kizimi cok özlüyecem yaonu günde 10-11 saat görmüyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?