Evet Türkiyeden actim, yok kiz euroyu niye altina cevireyim lira yatiyor bana Türkiyedeki bankaya onu ceviriyorum. Almanyada para biriktirmiyorum, harciyorum
Ben artık gizliyom biriktirdigimi çünkü alıyor kocam kız bende istiyorum açmayı ben euro yatırırım hesaba hep burdan sonrada gram altın alırım diye düşünmüştüm teşekürler canım

Ayyy
Yaaa
Ben niye kredi çekip altına gomulmedim diye hindi gibi düşünüyorum su an rahatsız etme luffen
ayyy aynı ben bende kaç gündür onu diyorum.geçen ay bile çekip altın alsam faizi ödeyip kara geçiyordum.ama kısmet değilmiş diyelim napalım

Bir ara kuzenimle şunu yapmasaydım altın alsaydım şimdi şu kadardı oyyy diye geyik yapıyorduk

Genel temizlik günü ilân ettim.
Evi süpürüp sildim.
Küçük koridor halıları,çocuk odasindakileri ,banyo takimlari ve nevresimler yıkanıyor.
Toz aldım.
Yavru orkidem vardi annesinden ayrılması gereken onu ayirip ektim
Çiçekleri suladım.
Bulaşıklar yikandi yerleştirdim.
Eşim cumartesileri erken geliyor yemek onun elinden bugün
Biraz utulenecekler var onlari yarin yaparim.
Şimdi kahve zamanı

Eklentiler

• Screenshot_20200808-154400_Gallery.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleme:
evet en azindan babasiyla simdilik, ama kres bulsak cocuklarla birlikte oynasada iyi olcak. 2 yildir 24 saat birlikteyiz, en fazla ben zorlancam herhalde
Sen çok minnoş bir annesin Asmincim, onların iyiliği için çalışıyoruz bir şey itiraf edeyim, ben pandemi öncesine kadar hala gün içinde buruklaşıp özlüyordum, şimdi evde olsaydım parktaydık, şimdi evde olsaydım uyutuyordum diye diye günü bitiriyordum. O da son dönemde oyuncak seçip benimle işe gönderiyordu, şimdi 3.5 yaşında Bu düşünce beni hep ferahlatıyor; bensizken de mutlu olduğunu bilmek. İşimiz zor ama fayda zarar eğrisi yapacağız arkadaşım

Erkenmiş biraz inşallah duru canım bebişin rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

İnşallah canım çok teşekkür ederim

cansin

iyiki varsiniz arkadaslar

caliskan arkadasim benim ben markete gittim, yemegi firina verdim, camasir yikadim. Kizim uyaninca artik bakim, rahat durursa kalan isleri hemen hal ederim, yoksa artik gece o uyudugunda .

Eline sağlık canım
Bende sabah kahvaltıdan sonra temizlik yaptım
Sonra çocuklarla markete gittik ordan onlara pizza ısmarladım
Eve gelince canımız tatlı çekti arkadaşı kahveye cagirdim sufle yaptım yedik
Şimdi patlıcan güveç ve domatesli makarna pişiyor ocakta
Pişsinler yürüyüşe çıkarım bende

caliskan arkadasim benim ben markete gittim, yemegi firina verdim, camasir yikadim. Kizim uyaninca artik bakim, rahat durursa kalan isleri hemen hal ederim, yoksa artik gece o uyudugunda .
Sağol canım sanada kolay gelsin.
Yarina birakmadim cnm bende halledeyim bugünden dedim.
Kış öncesi halilari da birkez vereceğim bakalım eylüle olur sanırım.
Afiyet olsun canim size de.

selam güzellikler
arada girip okumaya baslıyorum ama yetısemedım yüz sayfa olmus neredeyse bıtırınce yazım dedim oyle de olmadıizne ayrıldım bugun ıtıbarıyle. naklıyecı bulamadık zar zor cuma gunune bırını bulduk ınsAllah ıyı çıkar
böyle oldugunu bılsem cok onceden ayarlardm
daha evvel annemlerin tasındıgı fırmayı ıstıyodum 25ıne kadar doluymus e benımde ızinde tasınmam lazım
2hafta izinliyim bu haftaki iznim bosa gtcek yeni evden olmayı dusunmustum

Birinin izni biteerr diğeri başlar
Çok sevindim canım hadi hayırlısı ile

Koronasız pazar yapmaları özledim acele acele pazar yaptık. Her şey tazecik ve çok ucuzdu.

Haftalık meyve sebze alışverişi 77₺ tuttu. Bir de konservelik zahter, buzluğa kızartmalık bamya, mısır, fasulye ve kabak, domates sos için de domates aldık. Domatesi 1.25₺den fasulyeyi 3.5₺den aldık çok mutluyum.

hayırlısıyla kolayca taşınırsın inş.canim
Afiyetle yiyin canim

Ben artık gizliyom biriktirdigimi çünkü alıyor kocam kız bende istiyorum açmayı ben euro yatırırım hesaba hep burdan sonrada gram altın alırım diye düşünmüştüm teşekürler canım
euro biriktir en mantiklisi. lira deger kaybediyor maalesef devamli o yüzden altin aliyorum ben.

oh ne güzel afiyetle yiyin. hangi sehirdesin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…