- 7 Temmuz 2016
- 9.425
- 33.047
- 548
- 40
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #69.561
Yorumuna gelecek cevapları merak etmiyor musun ?Konuların yarisina yorum yaptiima göre rahatca uyuyabilirim
Bilmiyorum ne olacak iki şıkta sıkıntıKeşke bu sene uzaktan yakından eğitim olmasa. Seneye gitse herkes okula.
Yok genelde cevap verilecek yorum yapmadimYorumuna gelecek cevapları merak etmiyor musun ?
?
?
?
Hiç gitmeseler unuturlarBilmiyorum ne olacak iki şıkta sıkıntı
Kaç beğeni gelecek yorumuna merak etmiyor musunYok genelde cevap verilecek yorum yapmadim
Biri soru sordu cevapladım sadece
Onumuzu gorememek cok sıkıntıHiç gitmeseler unuturlar
Yok beeKaç beğeni gelecek yorumuna merak etmiyor musun
Altın alırsın biter paraOnumuzu gorememek cok sıkıntı
Ben manyakta okul açılmazsa parayı Nasil harcarım diye dusunuyorum
Pazartesi düşüş bekleniyor altin ve dövizdeBen iki tane altin almayi dusunutorum su an. Ama aldiktan sonra duserse yuksekten almis olmakda istemiyorum? Tecrubeli hanimla ne yapayim? Maasimdan 1500 tl ayirmistim. Tl olarak kqlinca da deger kaybedecek diye endiseliyim.
Yok bee
Black mirror çok izledin herhal
Satmayacaksam alırdım ben olsam ytdBen iki tane altin almayi dusunutorum su an. Ama aldiktan sonra duserse yuksekten almis olmakda istemiyorum? Tecrubeli hanimla ne yapayim? Maasimdan 1500 tl ayirmistim. Tl olarak kqlinca da deger kaybedecek diye endiseliyim.
Liste yapcam alacaklarımaAltın alırsın biter para
Hedefim oglum buyuyene kadar hic dokunmamak. Ama hayat ne gosterir bilmiyorum. 830 dan alip 2 yil sonra hala 830 olmasi da hos olmaz.Satmayacaksam alırdım ben olsam ytd
Özellikle bazi dersler yüz yüze verilmeli diye düşünüyorum,Keşke bu sene uzaktan yakından eğitim olmasa. Seneye gitse herkes okula.
Kim tarafından bekleniyorPazartesi düşüş bekleniyor altin ve dövizde
Ytd
Ben tarafindanKim tarafından bekleniyor
KatılıyorumÖzellikle bazi dersler yüz yüze verilmeli diye düşünüyorum,
Şartlar el verirse.
HalkKim tarafından bekleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?