- 22 Kasım 2012
- 1.110
- 5.296
- 358
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #69.541
Ankara canımoh ne güzel afiyetle yiyin. hangi sehirdesin?
yok canim denemedim henüz hala sirf limonlu iciyorum.iyi bir bio sirke almam lazim.
Bir şekilde tedbirlerle zorunluluklar,üstümüze düşen görevlerimizi yapacağız cnm dimi.Selamlar kızlar.
Evimi kırkladım, çamaşır,ütü derken akşam oldu.
Bahçede misafir ağırladım masa atarak. Sosyal mesafeli. Onlara tatlı, börek yaptım. Onlar gider gitmez giyinip arkadaşın düğününe geçtim. Kalabalığa girmeden takımı verip eve geldim. Allah tan yemeğim hazırdı.
Ye iç topla derken hem vücudum hem beynim yoruldu.
Bu pandemi sosyal ortamları yorucu olarak kodlamış beynime. Evde biz bize sakin sakin yaşayınca alışmışım.
Aynen canım. Arkadaşlar biliyor kimseye gitmiyorum,kimseyi eve almıyorum. Mecbur kalmadan dışarı çıkmıyoruz hâlâ. Kimsenin vebali üstüme olsun istemem . Bahçede konuştum arkadaşımla da . Hediyesini verip müsaade istedim.Bir şekilde tedbirlerle zorunluluklar,üstümüze düşen görevlerimizi yapacağız cnm dimi.
Düğün dernek olacak mutlaka bir şekilde.
en sevdigim. ayiklamak hafiflemek.Gardrobu da elden geçirdim.
Bir poşet ayırdim atilacaklar tarafina.
Yarin da ayakkabilari kontroledeceğim.
Tedbir bizden takdir Allah'tan.Aynen canım. Arkadaşlar biliyor kimseye gitmiyorum,kimseyi eve almıyorum. Mecbur kalmadan dışarı çıkmıyoruz hâlâ. Kimsenin vebali üstüme olsun istemem . Bahçede konuştum arkadaşımla da . Hediyesini verip müsaade istedim.
Dimi canimen sevdigim. ayiklamak hafiflemek.
Hemen bakayimBdvde yine yıkılıyor, konu yine okul
Örtmenimm çok saapma emi banlanmanı istemiyorumHemen bakayim
Yazdım biseyler banlanmam herhalde deÖrtmenimm çok saapma emi banlanması istemiyorum
Zaten ülkenin vaka sayısı/durumlara göre şekillenecek.Yazdım biseyler banlanmam herhalde de
Benmi çok rahatım bilmiyorum
Benda okuldayim ama bu kadar takmıyorum
Kaderimizde varsa zevk almaya bakalim
Uzaktan eğitimin hiç bir faydası olmadığını soylesemZaten ülkenin vaka sayısı/durumlara göre şekillenecek.
Niye bu kadar büyütülüyor tuhaf.
Çok sıkıntılı olursa tabiiiki kimse göndermez evladını ki uzaktan eğitime döner bir şekilde.
Bugün bir hocamizi gördüm yine sosyal medyaya tatilde.
Olabilir yapabilir tâbi.
Herkes gibi.
Ama bencillik ayri birşey, empati ayri.
Hiç olmadi ama maalesefUzaktan eğitimin hiç bir faydası olmadığını soylesem
Benimki 1 malesefHiç olmadi ama maalesef
Iyiki küçüğüm 2.sınıfi bitirdi, 1 olsaydi daha sıkıntı.
Göreceğiz bakalım ama herşey sıkıntı.Benimki 1 malesef
Hic iyi olmadi
Bakalım ilerde ne olacak
Benim gördüğüm tabloya göre
Okullar açılmayacak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?