Kızılcık marmelatı yaptım toplamda 1.5 saatte bitirdim ama ne zormuş ya

Bugün de kabak ve dün temizlediğim fasulyeyi kavurdum iyice soğusun poşetleyeceğim. Kızlar kuyumcularda altın yok yahu karamelli_turta canım iyi ki açmışız banka hesaplarını

vardirda, satmak istemiyorlar bence

Eline sağlık. Afiyetle yiyin inşallah.
Kızılcık uğraştırıyor ama bir de kuşburnunu görsen. Ondan daha zor marmelat görmedim.

Ya bayılıyorum kuşburnu marmelatına ama denememm denememmm
Kuşburnu ben de çok severim ama onu yapmak her yiğidin harcı değil.
Anneannem yapıp yollardi eskiden, sonra direkt kuşburnu yolladi.
Birkac sefer annem yaptı verdi.
Geçen sene yapsam mı deeim, epey kuşburnu vardı çünkü
Annemle konuşup internette tariflere baktıktan sonra vazgeçtim.
Kaynatıp çay gibi içiyoruz

Sorma canım,insanın 1 gününü alıyor. Çocuklar çok seviyor diye yapıyordum,yoksa çekilecek dert değil.

Bildirim mi yapılıyor sayılarak kahvemsim.
Bildirim yapıyoruz ya da bazen açmadım ustune devam edelim diyoruz. Duruma göre.
1 Haziran'da başladık, 31 ağustosta açacağız bu sefer.
Ben her dönemde çıkanın üstüne ekleyip altın yapıyordum bu sefer bakalım ne olacak

Ooh süper.
O kupon olayı Türkiye de olsa batırırız marketleri herhalde.

Bugün kumbara günü, unutmayalım kızlar
Sizin kumbara tekniğini ben hiç anlamadı kahvemsim ya, bıkmadıysan bana da bir anlatır mısın?

Açılmayan kumbarayı marketten alıyordum 6-7₺ye pazarda 2₺ye buldum hem de üzerinde 500 euro baskısı var aşırı motive edici ♻

Tekrardan Allah mutlu mesut etsin

Liselere acılıyormus
Ama ilk ve orta okullar bugun belli olacakmjs.
İlk okulda sosyal mesafe mümkğn değil
Hayırlısı hakkımızda.

Yok canım niye bikayim.
Her pazartesi en az 20 TL olacak sekilde kumbaraya para atıyoruz. 3 aylık yapıyoruz. Açınca herkes istediği gibi bildirim yapipor değerlendiriyor.
1 Haziran'da başladık, 31 ağustosta bitecek.
Kumbaran da şekilmis o zaman senin o kumbaradan 500 euro alacak para çıkması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…