- 22 Kasım 2012
- 1.110
- 5.296
- 358
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #69.781
vardirda, satmak istemiyorlar benceKızılcık marmelatı yaptım toplamda 1.5 saatte bitirdim ama ne zormuş ya
Bugün de kabak ve dün temizlediğim fasulyeyi kavurdum iyice soğusun poşetleyeceğim. Kızlar kuyumcularda altın yok yahukaramelli_turta canım iyi ki açmışız banka hesaplarını
Eline sağlık. Afiyetle yiyin inşallah.Kızılcık marmelatı yaptım toplamda 1.5 saatte bitirdim ama ne zormuş ya
Bugün de kabak ve dün temizlediğim fasulyeyi kavurdum iyice soğusun poşetleyeceğim. Kızlar kuyumcularda altın yok yahukaramelli_turta canım iyi ki açmışız banka hesaplarını
Ya bayılıyorum kuşburnu marmelatına ama denememm denememmmEline sağlık. Afiyetle yiyin inşallah.
Kızılcık uğraştırıyor ama bir de kuşburnunu görsen. Ondan daha zor marmelat görmedim.
Kuşburnu ben de çok severim ama onu yapmak her yiğidin harcı değil.Ya bayılıyorum kuşburnu marmelatına ama denememm denememmm
Sorma canım,insanın 1 gününü alıyor. Çocuklar çok seviyor diye yapıyordum,yoksa çekilecek dert değil.Kuşburnu ben de çok severim ama onu yapmak her yiğidin harcı değil.
Anneannem yapıp yollardi eskiden, sonra direkt kuşburnu yolladi.
Birkac sefer annem yaptı verdi.
Geçen sene yapsam mı deeim, epey kuşburnu vardı çünkü
Annemle konuşup internette tariflere baktıktan sonra vazgeçtim.
Kaynatıp çay gibi içiyoruz
Bildirim mi yapılıyor sayılarak kahvemsim.Bugün kumbara günü, unutmayalım kızlar
Bildirim yapıyoruz ya da bazen açmadım ustune devam edelim diyoruz. Duruma göre.Bildirim mi yapılıyor sayılarak kahvemsim.
Ooh süper.Günaydin canlar,
dün gece 12 di eve geldik. Uykum var, ama cimcime ayakta tabi
Bugün annem evine döncek iki haftaligina.
Bizde esimle biraz gezer dolasiriz.
Ev temiz, yemegimde var
Kuponavciligina devambir cok seyi aldigim marketde app cikarmis kuponla
KesiinnnnOoh süper.
O kupon olayı Türkiye de olsa batırırız marketleri herhalde.
Sizin kumbara tekniğini ben hiç anlamadı kahvemsim ya, bıkmadıysan bana da bir anlatır mısın?Bugün kumbara günü, unutmayalım kızlar
Tekrardan Allah mutlu mesut etsinGeldim geldim kızlar.
Cok çok yorucu bir gün oldu.
Kuaförde olay çıkardım ne saçım, ne makyajım istediğim gibi olmadı.
Anneme gittim makyajı sildim yeniden kendim yaptım, saçlarla oynadim. Biraz idare eder duruma getirdim.
Kız almaya gittik, oradan da mekana geçtik.
İmam nikahı, aile çekimleri oldu düğün başlamadan.
Düğün çok eğlenceli geçti, birinci derece yakinlar vardık.
Akraba, komşu, arkadaş çevresi kapıdan takı bırakıp çıktı.
Organizasyon ekibi vardı epey costuk.
Eve geldik ayaklarım agriyor
Liselere acılıyormusGünaydın kızlar.
Yeni bir hafta,yeni planlar.
20 güne yazı da bitiriyoruz. Okul durumları ne olacak bakalım. Çocuklar çok hevesli bekliyor açılmasını. Allah her şeyin normale döndüğünü göstersin tez zamanda inşallah.
Yok canım niye bikayim.Sizin kumbara tekniğini ben hiç anlamadı kahvemsim ya, bıkmadıysan bana da bir anlatır mısın?
Açılmayan kumbarayı marketten alıyordum 6-7₺ye pazarda 2₺ye buldum hem de üzerinde 500 euro baskısı varaşırı motive edici ♻
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?