karamelli_turta cnm benimde 1 ay kadar sonraya bir harcama planım var ama kesinleşmediği için bu gün gittim 7 çeyrek aldım 810 dan. Eğer aklımdaki plan gerçeğe dönerse 1 ay sonra satsam kar etmesemde zararda etmem inşallah yani içime öyle doğuyor. En azından bağlamış oldum. Çarşambayada verdiğim siparişi gidip teslim alacam inşallah 7 çeyrek ekleyebilirsin canım zaten son demler dahada 1 ay sonra büyük bişe alamam galiba masraflar başlar

Olabilir neden olmasın. Araba değer kaybeden bir şey değil sonuçta. Temiz olursa alınır yani.
Aynı seyleri söylüyor, şimdiye kadar almış olmamz lazimdi niye almadık diye söyleniyor.
İkimizinde şirket arabası vardı gerek yoktu şahsi arabaya ama iki gündür arabanın rahatligi görünce araba sevdası kabardı.
Baksın bakalım ne cikacak

Araba şart bencede Colombre ye katılıyorum, iyice araştırıp kendinize göre bulabilirseniz neden olmasin
Bereketli olsun, katlansin inş, hemen ekliyorum
Bereketli olsun canım ekliyorum

Cansın bir daha başlarsanız ben de katılayım o zaman 500€ çıksın lütfen gerçi ben en çok sarı olanı seviyorum 200€ bugün siftahı yaptım 50₺ attım.

Çok mantıklı buluyorum ben de, hem büyük kolaylık hem de bu dönemde steril bir şekilde sosyalleşebilmek için araba çok önemli. İnşallah en güzelinden bulur, alırsınız canım

karamelli_turta ben de yaz türlüsü, pilav ve vişne hoşafı vardı. Buzluğa kabak ve fasulye attığımın resmidir

kronikuykucu güle güle, ağız tadıyla oturun yeni evinizde

Dondurucu kısmına mı koyuyorsun cnm. Çıkarınca tadınfa değişiklik oluyor mu. (Sağlıkla yiyin)

Dondurucu kısmına mı koyuyorsun cnm. Çıkarınca tadınfa değişiklik oluyor mu. (Sağlıkla yiyin)
Sağol canım.
Evet dondurucuya koyuyorum.
Dışındaki bakın kabuklarından ayıklayıp poşete atiyorum. Önceki yıl tamamen temizleyip koymuştum o zaman hafif buz kokusu vardı, böyle hiç değişiklik yok.

Akşam domatesci geldi.
Çanakkale 2,5 sivri olan bursa domatesi diyorlar 2 TL kilosu.
Çanakkale ekşi oluyor diye biberli soslari sivri domatesle yapıyorum ama pahalı geldi.
Kasa ile alacağım dedim hiç indirim yapmadı.
Markette de aynı fiyat zaten, o da sipariş verince kapiya kadar getiriyor.
Bir iki gün daha bakayım da olmazsa önümüzdeki hafta alırım domatesi.
Pahalı değil mi sizce de
Bu hafta diğer şeyleri hallederim.

Bugün sabah geçiyordu kasası 25 diye bağırıyordu ,akşam üzeri yine geçti kasa 20 diyordu bursa domatese ama kasada kaç kg var sormadım. Bende haftaya yapacam inşallah.

Pahalı değil mi sizce de
Bu hafta diğer şeyleri hallederim.

Ben çanakkaleyi 1.25ten aldım kahvemsi, bursa katmadım bu sene ama. Gittiğim pazarda da bursa yoktu bu hafta zaten fiyat bilemiyorum ama Bursa 2₺ çok gelmedi bana

Merhaba
Meyveleri direkt çıkarınca üstüne şeker atıp kaynatıyormusunuz

İyi günlerde kullan. Benim de kızımın banyosuna paspas bakmam lazım.watsons arada güzel indirim yapıyor gerçekten.

Canım orijinal bursa domatesi ise fiyat düşmez. Çünkü yandı bursa da domatesler nemden. Mahsuller tarlada kaldı. Armut domatesin küçük boyu 1.5,iri olanları 2 burada da. Kabuk soymuyorsan küçük alabilirsin tabii. Ben 2 den aldım turşuya koymak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…