- 2 Mayıs 2020
- 2.645
- 3.649
- 133
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #69.821
Aynı seyleri söylüyor, şimdiye kadar almış olmamz lazimdi niye almadık diye söyleniyor.Olabilir neden olmasın. Araba değer kaybeden bir şey değil sonuçta. Temiz olursa alınır yani.
Araba şart bencedeEşim bey sabahtan beridir araba bakıyor, yarın araba pazarına gotureyim seni diyor
Gömü mu bulduk şekerim diyorum
Bakmak da parayla değil ya diyor
Şöyle ayağımızı yerden kesecek birşey alırız, işyerleri kapalı olunca zorda kalıyoruz,
İşe dönüp şirket arabalarını alınca sat istersen diyor
Bereketli olsun, katlansin inş, hemen ekliyorumkaramelli_turta selam canım, bugün 2 gr altın aldım ağustos birikimi de tamamlanmış oldu ☺ temmuzda da 2 gr almıştım. Toplam 4 gr altınım oldu çok şükür
Her ay 1 gr almayı planlıyorum diyerek başlamıştım temmuz ayında, ilk iki ayda ikişer tane almış oldum eylül'e Allah kerim artık bakalım ❤ alınca yaz listeye eklerim demiştin
Bereketli olsun canım ekliyorumkaramelli_turta cnm benimde 1 ay kadar sonraya bir harcama planım var ama kesinleşmediği için bu gün gittim 7 çeyrek aldım 810 dan. Eğer aklımdaki plan gerçeğe dönerse 1 ay sonra satsam kar etmesemde zararda etmem inşallah yani içime öyle doğuyor. En azından bağlamış oldum. Çarşambayada verdiğim siparişi gidip teslim alacam inşallah 7 çeyrek ekleyebilirsin canım zaten son demler dahada 1 ay sonra büyük bişe alamam galiba masraflar başlar
Cansın bir daha başlarsanız ben de katılayım o zamanYok canım niye bikayim.
Her pazartesi en az 20 TL olacak sekilde kumbaraya para atıyoruz. 3 aylık yapıyoruz. Açınca herkes istediği gibi bildirim yapipor değerlendiriyor.
1 Haziran'da başladık, 31 ağustosta bitecek.
Kumbaran da şekilmis o zaman senin o kumbaradan 500 euro alacak para çıkması lazım
Eşim bey sabahtan beridir araba bakıyor, yarın araba pazarına gotureyim seni diyor
Gömü mu bulduk şekerim diyorum
Bakmak da parayla değil ya diyor
Şöyle ayağımızı yerden kesecek birşey alırız, işyerleri kapalı olunca zorda kalıyoruz,
İşe dönüp şirket arabalarını alınca sat istersen diyor
Dondurucu kısmına mı koyuyorsun cnm. Çıkarınca tadınfa değişiklik oluyor mu. (Sağlıkla yiyin)Bugün hicbirsey yapmadım
Sarımsak aldım yine ayıklayıp buzluğa attım.
Bu kış sebze yerine sarımsak yapacagim herhalde
Başka da elimi oynatmadim.
Yarın şirkete ugrayacagim.
Bir iki işimi halledip pazardan dolaplik fasulye alacağım.
Biraz hizlanmam lazım artik
Sağol canım.Dondurucu kısmına mı koyuyorsun cnm. Çıkarınca tadınfa değişiklik oluyor mu. (Sağlıkla yiyin)
Bugün sabah geçiyordu kasası 25 diye bağırıyordu ,akşam üzeri yine geçti kasa 20 diyordu bursa domatese ama kasada kaç kg var sormadım. Bende haftaya yapacam inşallah.Akşam domatesci geldi.
Çanakkale 2,5 sivri olan bursa domatesi diyorlar 2 TL kilosu.
Çanakkale ekşi oluyor diye biberli soslari sivri domatesle yapıyorum ama pahalı geldi.
Kasa ile alacağım dedim hiç indirim yapmadı.
Markette de aynı fiyat zaten, o da sipariş verince kapiya kadar getiriyor.
Bir iki gün daha bakayım da olmazsa önümüzdeki hafta alırım domatesi.
Pahalı değil mi sizce de
Bu hafta diğer şeyleri hallederim.
Pahalı değil mi sizce de
MerhabaKüçük küçük doğrayarak şeftali atıyorum dondurucuya. Çıkarıp taze reçel yapmak iyi oluyor kışın. Belki yapmak isteyen olur.
Tüm reçellik meyveleri atıyorum bu şekilde. Az az yeni yapılmış tüketmeyi seviyoruz.
Selam. Evet ,kısık ateşte pişiriyorum önce. Eriyene kadar açmıyorum altını çok. Sonra iyice kaynatıyorum.Merhaba
Meyveleri direkt çıkarınca üstüne şeker atıp kaynatıyormusunuz
İyi günlerde kullan. Benim de kızımın banyosuna paspas bakmam lazım.watsons arada güzel indirim yapıyor gerçekten.Bugün madame coco'dan banyo için yolluk ve havlu aldım.
Bir de Watsons'a uğradım ıslak mendil ve Deborahın rimelinden aldım. Rimel indirimi güzeldi 26₺ye düşmüştü. İhtiyacım yok diye almadım ama şampuan ve parfümlerdeki indirimler iyiydi.
Canım orijinal bursa domatesi ise fiyat düşmez. Çünkü yandı bursa da domatesler nemden. Mahsuller tarlada kaldı. Armut domatesin küçük boyu 1.5,iri olanları 2 burada da. Kabuk soymuyorsan küçük alabilirsin tabii. Ben 2 den aldım turşuya koymak için.Akşam domatesci geldi.
Çanakkale 2,5 sivri olan bursa domatesi diyorlar 2 TL kilosu.
Çanakkale ekşi oluyor diye biberli soslari sivri domatesle yapıyorum ama pahalı geldi.
Kasa ile alacağım dedim hiç indirim yapmadı.
Markette de aynı fiyat zaten, o da sipariş verince kapiya kadar getiriyor.
Bir iki gün daha bakayım da olmazsa önümüzdeki hafta alırım domatesi.
Pahalı değil mi sizce de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?