Ay o kuponcuları ne izlerdim tlcde

Liselere acılıyormus
Ama ilk ve orta okullar bugun belli olacakmjs.
İlk okulda sosyal mesafe mümkğn değil
Hayırlısı hakkımızda.
Böyle belirsizlikler insanı hepten sıkıntıya sokuyor.
Açılsa mi iyi acilmasa mi bilemiyoruz ki,
Çocuklardan virüs çok kolay yayılır, aileye ordan onların işyerlerine derken büyük bulaş olur.
Ama diğer taraftan da hayatın her alanında bir şekilde normalleşme başladı.
Okullar açılmazsa calışan anneler çocuklarını ne yapacak, herkesin baktiracak bir yakını yok ki
Hakkımızda hayırlısı başka birşey diyemiyoruz

selam kızlar nasılsınız epeydir gelemıyorum
hayatın yogunluguna yetısemıyorum yahu
nakliye işini sona bıraktıgımız için canım sıkıldı epey.herkesin tavsıye ettıgı firmadan bulamadık 25ıne gun verdı en yakın ben de 13gun ızın aldıgım için bu arada hallolup bıtmesi lazımdı baska fırmayla anlastık.cuma gunu ınsAllah tasınıyoruz tabak canak kırılcak seyleri hurcları falan kendımız arabayla goturcz zaten onceden sımdıkı evımıze 3dk.
dün temızlık yapıldı etıketleri biz cıkardık camlardan öldük resmen.250tl verdım ablaya.
evin mutfagı L seklınde. sımdıkı evden 5-6 dolap eksık. malesef benım dolaplarda full burda. ılave dolap yaptırmak ıstıyoruz ama cok pahalıymıs ya.ölcuyu soyledık malzemeye gore 4-5bin arası dedi en uygun yer.kv nin 7gramı vardı ev hedıyesi size verım dedi yok fazla anne olmaz dedim. mutfak işi cıkınca işte ona katın dedi esımde alalım dıyor bılmıyorum
cumartesi de 2 koltuk takımımla yatagımızı yıkatcam ınsAllah 440tan 400e ındırdık onu da.

Aynen öyle
Cocıkları tembihlemekten baska bir care yok ama pkadr süre ayrı kalan cocık,ilk gördüğü yerde kosar sarılır arkadasına
Öte yandan acılmasa anneler napcak
Cmrtsi annem bakmıyo,kvde görümceme gitcekmis valla tutustuk
Sonra kpder saolsun dedi kıza ben giderim.
Sen Alyaya bak diye kvdeye.
Bian cmrtsi ya ise mi götürsem dedim.
Sonra dedim cock nerde uyucak,müsteri gelse ayıp

Kolay gelsinn
Hazır dolaplardan alsanız uymuyır mu?
4-5 bin cokmus cidden.
Ben evlenirken portmanto lazımdı,babamın akrabasj 8 sene önce 1250 tlye yaparım demisti marangoz200 tl ye koctastan aldık
Hala kullanıyorz
Marangoz isleri cidden tuzlu oluyor ya

guya ızın ama dınlenmeli gecmeyeck hıc anlasılan.
sabahtan camasır attım astım.bu evden gitmeden her seyi yıkama derdındeyım yatak ortuleri falan ozellikle tekrardan.orda asma yeri yok dısarıya ya elime ne gelse yıkıyorum (normalde de hamamcı kımlıgımle tanınıyorum bılıyosunuz)
2sele ütü yaptım.oglanı uyuttum uyandı ayagıma aldım mecbur demın bırwzdan uyanır
ha bu arada cam balkon yaptırıyoruz.o bile sıparısten sonra en az 20gun 1aymıs en erken.
yapan en yakın ark esi. borcları vardı bize. altın borcları var bize ondan duseriz dediler. bılmıyorum ne kadar tutacak.

sagol canım ya bütün olsun evdekılerle istedim en bastan yapılmıs gıbı yani. bide genelde uzun yıllar kullanılıyor ya ondan da biraz canım. yoksa biz de vestiyeri falan 150tl ye almıstık bu evde hıcte bise olmadı orda sımdı hazırı var söküp babama vercez bunu. marangoz ısleri zormus hakkaten.

kombiyi de 5600e aldık bu arada 12taksıt.pesın alcaktık.kasko sıgorta vs falan var.onların taksıtı cok az oluyo onları pesın alalım kombi taksıt olsun dıye dusundum
bide tamamlayıcısaglık sıgortası yaptırz yıne o var ayy borçlar teker teker gelın ulennnm

kronikuykucu tatlı telaşlar diyeceğim ama çok para lazım yeni eve geçerken
Biz tasindigimiz ilk ay o kadar çok hesaplayamadigimiz masraf olmuştu ki ay başı gelse de maaş alsak diye resmen gün sayıyordum. On gün kaldı, yedi gün kaldı, şafak doğan guneş
Marangoz işleri ciddi pahalı, biz mutfağa A101den uzun dar aldık, yüz TL falandı sanırım, marangoz 750 TL istemişti. Zaten ayrıca kiler dolabım var kocaman, kötü olursa atarım dedim bunu. Ama maşallah diyeyim çok iyi cikti
Yatak odasında yerim kaldı oraya fiyat aldığım gibi vazgeçtim, koridordakini bizimkiler hediye etti.
Kendi evin olunca herşeyin en iyisi olsun istiyorsun, ya da beklesin.
Maddi durumun müsaitse girmeden halledecegin herşeyi hallet değilse parça parça yaparsın.

Selâm kızlar
Ne yemek yapacağım benn
Hâlâ karar veremedim.
Geçmişi de okuyup geliyorum :)
Hoşgeldin canım.
Bizim bugun aksam menüsü dışarıdan olacak.
Düğün, plaj derken zateb normallestik sayıyorum,yemeği de dışarıdan söyleyelim dedi eşim bey
Bugün hiç halim yok aslında iyi oldu, bütün gün bir o koltuğa bir bu koltuğa uzandım durdum. Çok sıcak hiç enerjim yok

Altin hesaplarını açtık ama içine altin koyamadik koalam
Umarim,tez zamanda..
oo uykucum tatli telâşlar, sen yazdıkça biz heyecanlandik
Evin içine yerleşmeden olabilecek herşeyi yaptirmak en iyisi cnm kolay gelsin

Hoşbuldum kahvemsim,
Afiyet olsun

Allah ödeme kolaylıgı versinn cnm
Ayy bizimde ekimde kızın saglık sigortası
KAsımda arabanun kasko trf
4binlik oluruz yine
Saglık olsn napalım

Eşim bey sabahtan beridir araba bakıyor, yarın araba pazarına gotureyim seni diyor
Gömü mu bulduk şekerim diyorum
Bakmak da parayla değil ya diyor
Şöyle ayağımızı yerden kesecek birşey alırız, işyerleri kapalı olunca zorda kalıyoruz,
İşe dönüp şirket arabalarını alınca sat istersen diyor

Allah ödeme kolaylıgı versinn cnm
Ayy bizimde ekimde kızın saglık sigortası
KAsımda arabanun kasko trf
4binlik oluruz yine
Saglık olsn napalım
sagolun kızlar ck tsk ederım ben de cok heyecanlıyım

Olabilir neden olmasın. Araba değer kaybeden bir şey değil sonuçta. Temiz olursa alınır yani.

karamelli_turta selam canım, bugün 2 gr altın aldım ağustos birikimi de tamamlanmış oldu temmuzda da 2 gr almıştım. Toplam 4 gr altınım oldu çok şükür
Her ay 1 gr almayı planlıyorum diyerek başlamıştım temmuz ayında, ilk iki ayda ikişer tane almış oldum eylül'e Allah kerim artık bakalım alınca yaz listeye eklerim demiştin

Selâm kızlar
Ne yemek yapacağım benn
Hâlâ karar veremedim.
Geçmişi de okuyup geliyorum :)
Sanki sonbahar havası var bugün canım tavuklu şehriye çorbası çekti yaptim çocuklarla oturup içeriz birazdan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…