- 7 Ekim 2008
- 1.090
- 1.203
- 658
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #70.041
Hayirli olsun eviniz güzel günlerde oturun.
Birilerine sebep olmak ne güzel şey
Çok sevindim.
Asmin 315 sadece bir sınav için mi? Öyle ise çok fazla... nekadar söylemek istemesinde kalma ihtimali var.. Ben 7 yıl önce gitmiştim 60 tı yanlış hatırlamıyorsam şimdi en gazla 70 olmuştur...Dün arkadasimla cocuklarla parkta bulusduk. Cok güzel vakit gecirdik. Cocuklar oynarken rahat rahat sohbet edebildik. Cok güzel bir insan. Keske herkes onun gibi olsa.
Cok güzel resim yapar. Tasininca kizimin duvaruna resim yapacak duvara. Agac, kuslar hayvanlar filan ❤
Esim haftaya direksiyon sinavina girecek. 315€ sinav parasi ya! bugünde son dersler icin bi 400€ civari ödüyecek. Umarim gecer.
Menüde bugün karides ve salata var. Yapilcak bircok randevular var, onlari ayarlamam gerek. Kizin övlen uykusundan sonrada biraz gezeriz herhalde yine.
cok gecmis olsun tekrardan
Geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim kızlarGunaydin kizlar
Cennetmeyvesii geçmiş olsun, çok yorma kendini.. hiç dinlenmiyor sun sen..
Kış hazırlıklarinizi afiyetle tüketin kızlar, zahmetli işler ama kişin dolaptan çıkarması şahane.. Ben de bahçeden 3 yemeklik kadar fasulye toplamiştim onlari atarinm bugün dondurucuya.
canim geri götür. Kolay mi kazanaliyor para? Kac kez sormussun sonucta aci mi diye.Yarım kasa domates ve biber aldık.
Dünkü biberler zehir gibi poşete koydum ama yiyemeyiz ne yapacağım bilmiyorum.
Öğlen yemeğini yiyip baslariz pişirmeye artık ne zaman biterse
Hepimizin böyle ayları oluyor Asmin. Allah sağlık derdi vermesin deyip sineye çekiyoruz.Demin esimle telefonlastik. Pazartesi 850€ son derslere ve sinav ücretine ödüyecegiz. 309€ da evin extra faturalari kesilcek. Bu ay hic iyi gitmiyoruz.
aynen öyle canım. İşe başlayınca kızımı çok özlüyecegim, ama ekonomi şartlarımız baya düzelecek en azından. Resmen ilk masşımı iple çekiyorum.Hepimizin böyle ayları oluyor Asmin. Allah sağlık derdi vermesin deyip sineye çekiyoruz.
Hayat hep bir alma verme telaşı işte.
Kolay gelsin,taşınmak yerleşmek zor işler. Bitince ferahlarsiniz.günaydın kızlar öyle yorgunumki dün 7den gece 12 ye ayaktaydım resmen evi toparladık kardesımle oglanı kv ye bırakmıstım. kırılacak olanları seleye büyük seffaf kaplara falan sarmadan koyduk esımle arkadası tasıdı.mutfagım tası tası bıtmedi resmen toplam 200tane fincan bardak cay bardagı falan vardır napcam acaba yaaz evvelde esımle anneme yolladım oglene kadar yıne toparlıcam suan kahvaltı yapıyorum demlik kettle hepsı gıtmıs esıme acmayla meyvesuyu aldırdım
ayy ben bu msjı sabah yazmıstım gıtmemısss
hala ayaktayım kızlar ay bı yerlessek rahatlasam
Mutlu yılları olsun Paşa'nın.Ilk gözağrımin doğduğu, benim anne olduğum gün bugün
Sabahtan beri ağlayasım var
Ne ara büyüdü, kocaman oldu.
Nefesini dinlerdim hep günlerce gecelerce,öyle çok ağlardı ki
O ağlardı,
yüreğim daglanırdı.
Hayatimda rabbimin bana bahsettigi en güzel mutluluk bu duygu.
Ben bu dünyada en çok anne olmayi sevdim
Isteyen her kadina versin güzel Allah'ım.
Ve yüreğinde merhanet duygusu olan her kadin da bir annedir zaten.
Domatesleri soyma aşamasını geçersek bir kısmı lutenista olacakLeslie yapıp duş aldım. Kendime geldim azıcık. Öyle bir tembellik var bugün üstümde.
Allah tan her yer toplu,bir yemek işi var halledilecek.
Hafta sonu kış hazırlıkları devam. Yok mu lütenitsa yapan aramızda?
Sos ve turşu işi bitse rahatça tarhana ve aşureye girişirim inşallah.
kolay gelsin canımgünaydın kızlar öyle yorgunumki dün 7den gece 12 ye ayaktaydım resmen evi toparladık kardesımle oglanı kv ye bırakmıstım. kırılacak olanları seleye büyük seffaf kaplara falan sarmadan koyduk esımle arkadası tasıdı.mutfagım tası tası bıtmedi resmen toplam 200tane fincan bardak cay bardagı falan vardır napcam acaba yaaz evvelde esımle anneme yolladım oglene kadar yıne toparlıcam suan kahvaltı yapıyorum demlik kettle hepsı gıtmıs esıme acmayla meyvesuyu aldırdım
nice nice saglıklı, mutlu yılları olsun kuzunun canımIlk gözağrımin doğduğu, benim anne olduğum gün bugün
O ağlardı,
yüreğim daglanırdı.
Mutlu yıllarınız olsun kuzumIlk gözağrımin doğduğu, benim anne olduğum gün bugün
O ağlardı,
yüreğim daglanırdı.
Kolay gelsin canımgünaydın kızlar öyle yorgunumki dün 7den gece 12 ye ayaktaydım resmen evi toparladık kardesımle oglanı kv ye bırakmıstım. kırılacak olanları seleye büyük seffaf kaplara falan sarmadan koyduk esımle arkadası tasıdı.mutfagım tası tası bıtmedi resmen toplam 200tane fincan bardak cay bardagı falan vardır napcam acaba yaaz evvelde esımle anneme yolladım oglene kadar yıne toparlıcam suan kahvaltı yapıyorum demlik kettle hepsı gıtmıs esıme acmayla meyvesuyu aldırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?