- 29 Temmuz 2019
- 2.557
- 12.689
- 208
- 48
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #70.001
İngiltere bu tarz yerleri kapatıp okulları açacakmış. Eğitime verilen önem,eğitimli ülkelere göre artıp azalıyor işte.Heryer açık zaten herkes heryere gidiyor.
Oralar kapanmaz arkadaşım gezmemiz lâzım çünkü
Helâl olsun pandeminin ilk aylarinda kötü başlamıştı bu duruma ingiltere ama bakalim okullari açtıklarında neler yapacaklar.İngiltere bu tarz yerleri kapatıp okulları açacakmış. Eğitime verilen önem,eğitimli ülkelere göre artıp azalıyor işte.
Çok haklısın stres yapmakta.Ve okullar açılmıyor. Kızım 12. Sınıf olmasa bu kadar stres yapmazdım sanırım. Plajları barları da kapatsinlar, konserleri de iptal etsinler. Gençler zaten tüm gün kalabalıkta. Bizden bir halt olmaz ya.
Sağol canım.Ellerine sağlık canım.
Allah sağlıkla yemek nasip etsin.
Sattığı üründen haberi yok demek ki.
Eviniz hayırlı uğurlu olsun. Bana göre en zoru ev ve iş kurmak. En zor olana girişmişsiniz çektiğiniz bütün zorluklara değerHanimlar merhaba
Birikim hedeflerinizi ve birikimlerinizi gorunce insanin birikim yapasi geliyorBenim durumumda nasil birikim yapabilirim hic bir fikrim yok Antalyada yasiyorum 13 aylik evliyim 3 aylik bir evladim var. Eve giren para İkimizin dahil 4800 zaten 2600 u ev kredisine gidiyo Dugun takilarimin ustune kredi cekip ev aldik martta teslim edilmesi gereken ev hala teslim olmadi annemlerde kaliyoruz insallah bu haftaya sonraki haftaya biticekmis Kredi karti borcumuzda var bebegim erken dogdu evdeki hesap carsiya uymadi dogum masraflarini karttan cektik suan 10.000 tl kredi karti borcumuz var bir donem esim pandemiden dolayi issiz kaldi e ben desen dogum yaptim para alamadim bu ayin 24.unde biticek raporum ve elime toplu para gelicek 7.500 -8.000 civarinda simdi size sorum su bu parayi kredi kartina yatirmak mi mantikli yoksa altin alip koseye atmak mi?
Hayırlı bereketli olsunSabah 6 ata altın yaptımkaramelli_turta canım. Hepimizin birimleri bereketli olsun
Gerçekten çok yorucu oluyor ama sonrada keyfi çıkıyor. Sağlıkla yiyinÇok yoruldumOcak butun gün açık olunca evde hamam gibi oldu, gece nasıl uyuyacaksak
Patlıcanları buzluğa yerlestirecegim, biraz ortalığı topladık.
Ev talan oldu, yarın domates işini de halledip sonra detaylı temizlerim.
Sağol canım.Gerçekten çok yorucu oluyor ama sonrada keyfi çıkıyor. Sağlıkla yiyin
Cok tesekkur ederimSelam kızlar çok yoğun ama bomboş geçen bi gündü. Bende anlamadım sabahtan beri koşulturuyorum ama hiç bir önemli iş yapmamışımbu hafta bende kışlık hazırlık yapacam 1 posta iyi yorulurum çocuklarla ama olsun güzel şeyler
Eviniz hayırlı uğurlu olsun. Bana göre en zoru ev ve iş kurmak. En zor olana girişmişsiniz çektiğiniz bütün zorluklara değer
Hayırlı bereketli olsun
S Saricivcivim1 cnm yerinde olsam ya imkanları zorlardım yada biraz daha beklerdim inanki çekmeceli çok büyük rahatlık. Herşey kalıp gibi dizili,her çekmece de ayrı bir şey biliyorsun. Benimki 5 çkmc 1. Çekmeceye et tavuk ,2. fasülye bezelye vs, 3. Tereyağ diye gidiyor ama hiç aman çekmeceyi boşaltim şunu çıkarim derdim olmadı.
karamelli_turta canımcım bana 2 gr daha ekle
Allah analı babalı büyütsünHanimlar merhaba
Birikim hedeflerinizi ve birikimlerinizi gorunce insanin birikim yapasi geliyorBenim durumumda nasil birikim yapabilirim hic bir fikrim yok Antalyada yasiyorum 13 aylik evliyim 3 aylik bir evladim var. Eve giren para İkimizin dahil 4800 zaten 2600 u ev kredisine gidiyo Dugun takilarimin ustune kredi cekip ev aldik martta teslim edilmesi gereken ev hala teslim olmadi annemlerde kaliyoruz insallah bu haftaya sonraki haftaya biticekmis Kredi karti borcumuzda var bebegim erken dogdu evdeki hesap carsiya uymadi dogum masraflarini karttan cektik suan 10.000 tl kredi karti borcumuz var bir donem esim pandemiden dolayi issiz kaldi e ben desen dogum yaptim para alamadim bu ayin 24.unde biticek raporum ve elime toplu para gelicek 7.500 -8.000 civarinda simdi size sorum su bu parayi kredi kartina yatirmak mi mantikli yoksa altin alip koseye atmak mi?
Şekerim nerelerdesinAyyy başladınız mı kışlık hazırlıklara kızlar bende başlamıştım şimdilik ara verdim fırsat olunca tekrar yapicam patlıcan kırmızı biber yeşil biber taze fasulye attım bende buzluğa bayramdan önce yapmıştım bunları yapmasında sonradan yemeside çok güzel oluyor valla geçen seneden hala var bu arada patlıcan falan bı kaç poşetbu sene yesek bişi olmaz heralde
Bu arada benim kenarda duran para hala duruyo calisirken daha çok alıp daha çok takip ediyodum altini falan ama şimdi zaten hiç vaktim yok o ayrı ama almakta gelmiyor içimden nedense düşmüş heralde biraz eşim öyle dedi alsammi artık acaba
Anası gralice olunca insan böyle oluyor tabiİyigeceler olsunnnn
Anam hrkesler kıs hazırlıgında,ben agustos böcegi gibi saz calıp yatıyorum
Anam dedi köyde yaptırcm salca sizede veririm dedi
Asırı rahatım
Kısın ekmege salca sürer yeriz artk
Bolca bezelye ve semizotu attım bide difrize
Zaten semizotu kısın lazım olan sey
Ailecek ölcz rahatlıktan
Anama dedim kız asure ayı gelmis
Alın pastaneden yiyin ugrasamam ben diyo
Kız kocayı ikna etmişken alim olmadı sonradan beğenmedik satarım fırsat bu fırsatSelam kızlar çok yoğun ama bomboş geçen bi gündü. Bende anlamadım sabahtan beri koşulturuyorum ama hiç bir önemli iş yapmamışımbu hafta bende kışlık hazırlık yapacam 1 posta iyi yorulurum çocuklarla ama olsun güzel şeyler
Eviniz hayırlı uğurlu olsun. Bana göre en zoru ev ve iş kurmak. En zor olana girişmişsiniz çektiğiniz bütün zorluklara değer
Hayırlı bereketli olsun
S Saricivcivim1 cnm yerinde olsam ya imkanları zorlardım yada biraz daha beklerdim inanki çekmeceli çok büyük rahatlık. Herşey kalıp gibi dizili,her çekmece de ayrı bir şey biliyorsun. Benimki 5 çkmc 1. Çekmeceye et tavuk ,2. fasülye bezelye vs, 3. Tereyağ diye gidiyor ama hiç aman çekmeceyi boşaltim şunu çıkarim derdim olmadı.
karamelli_turta canımcım bana 2 gr daha ekle
Benim almancam sana bunları anlatmaya yetmez yoksa biliyorsun kimse cahil kalsın istemem, eğitim şart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?