İngiltere bu tarz yerleri kapatıp okulları açacakmış. Eğitime verilen önem,eğitimli ülkelere göre artıp azalıyor işte.
Helâl olsun pandeminin ilk aylarinda kötü başlamıştı bu duruma ingiltere ama bakalim okullari açtıklarında neler yapacaklar.
Turkiyede okulların açılmasını istemeyen sayi fazla, uzar bence tarih ilk dönem uzaktan eğitim devam edebilir bu yüzden.

Ve okullar açılmıyor. Kızım 12. Sınıf olmasa bu kadar stres yapmazdım sanırım. Plajları barları da kapatsinlar, konserleri de iptal etsinler. Gençler zaten tüm gün kalabalıkta. Bizden bir halt olmaz ya.
Çok haklısın stres yapmakta.
Ne kadar uzaktan eğitim olsa da sınava girecek bir öğrenci için aynı disiplin ve düzen ortamı oluşmaz bence.
Her yer acik, herkes her yerde Fink fink geziyor.
Avmsi, restauranti, eğlence mekanı, tatil mekanları insan dolu.
Bir sürü insan kapalı ortamlarda mecburen çalışıyor, oralarda kapatılmali o zaman.
Özel sektörde olup çocuğu okula baslamayinca zorda kalacak, bakacak kimsesi olmayan bir kesim de var, o insanlar ve çocukları ne olacak, ise mi götürecekler evde yalnız mı birakacaklar.
Söylenecek çok şey var da yine neyse ile baglayayim ben.

Ellerine sağlık canım.
Allah sağlıkla yemek nasip etsin.
Sattığı üründen haberi yok demek ki.
Sağol canım.
Götürüp iade etmeyi bile düşündüm o kadar sinirlendim.
Bir sürü emeğim ziyan oldu, eşim hayatta acı yemez. Umarim yenmeyecek kadar acı degildir, dağıtırım artık eşe dosta mecburen.

İyi akşamlar arkadaşlar3 4 günlük bir tatil yaptım çocuklarla yaylaya çıktık şu yaz sıcağında ne iyi geldiama telefon çekmediğinden geride kalmışım yine okudum okudum geldimGelelim yazmadığım zaman ne yaptığıma
Domates konservelerim hazır kilosu 1 liradan alındı amcam sağolsun halden getirdi 2 kasa yaptım yarısını biberli menemenlik yarısı sade domates
Ufak 2 poşet kırmızı biber doğradım buzluğa attım
4 yemeklik yeşil fasülyeyi domates ile kavurup kilitli poşetlerle buzluğa attım
Bol sayıda lahmacun yaptırıp 10 ar lı poşetledim oda buzluğa (işten gelince çok pratik oluyor)
Yeşil kıl biberleri 2 3 kilo kadar doğradım buzluğa attım yemeklik onu annemle bölüşeceğiz
Ayrıca daha öncedende 2 poşet kadar kırmızı erik atmıştım hoşaflık,biraz patlıcan kızartıp atmıştım küp küp,3 tane kadar haşlanmış mısırım ve bezelyelerim şimdiden hazır
Dipnot:bütün bunları işten gelip akşamları yaptığımdan sabahları üstümden tır geçmiş gibi uyanıyorumsosları yaylada yapmam iyi oldu hem annemle yaptığımdan hemde odun ateşinde piştiğinden
Ama hala bitmedi iş çok yorulmak yok yola devam

Selam kızlar çok yoğun ama bomboş geçen bi gündü. Bende anlamadım sabahtan beri koşulturuyorum ama hiç bir önemli iş yapmamışım bu hafta bende kışlık hazırlık yapacam 1 posta iyi yorulurum çocuklarla ama olsun güzel şeyler
Eviniz hayırlı uğurlu olsun. Bana göre en zoru ev ve iş kurmak. En zor olana girişmişsiniz çektiğiniz bütün zorluklara değer
Sabah 6 ata altın yaptım karamelli_turta canım. Hepimizin birimleri bereketli olsun
Hayırlı bereketli olsun
S Saricivcivim1 cnm yerinde olsam ya imkanları zorlardım yada biraz daha beklerdim inanki çekmeceli çok büyük rahatlık. Herşey kalıp gibi dizili,her çekmece de ayrı bir şey biliyorsun. Benimki 5 çkmc 1. Çekmeceye et tavuk ,2. fasülye bezelye vs, 3. Tereyağ diye gidiyor ama hiç aman çekmeceyi boşaltim şunu çıkarim derdim olmadı.

karamelli_turta canımcım bana 2 gr daha ekle

Gerçekten çok yorucu oluyor ama sonrada keyfi çıkıyor. Sağlıkla yiyin

Cok tesekkur ederim Allahim isteyen herkese Nasip etsin

Allah analı babalı büyütsün
Yarıyarıya bölerim ben olsam.
Birazı karta birazı kenara.

Ayyy başladınız mı kışlık hazırlıklara kızlar bende başlamıştım şimdilik ara verdim fırsat olunca tekrar yapicam patlıcan kırmızı biber yeşil biber taze fasulye attım bende buzluğa bayramdan önce yapmıştım bunları yapmasında sonradan yemeside çok güzel oluyor valla geçen seneden hala var bu arada patlıcan falan bı kaç poşet bu sene yesek bişi olmaz heralde
Bu arada benim kenarda duran para hala duruyo calisirken daha çok alıp daha çok takip ediyodum altini falan ama şimdi zaten hiç vaktim yok o ayrı ama almakta gelmiyor içimden nedense düşmüş heralde biraz eşim öyle dedi alsammi artık acaba

İyigeceler olsunnnn
Anam hrkesler kıs hazırlıgında,ben agustos böcegi gibi saz calıp yatıyorum
Anam dedi köyde yaptırcm salca sizede veririm dedi
Asırı rahatım
Kısın ekmege salca sürer yeriz artk
Bolca bezelye ve semizotu attım bide difrize
Zaten semizotu kısın lazım olan sey
Ailecek ölcz rahatlıktan
Anama dedim kız asure ayı gelmis
Alın pastaneden yiyin ugrasamam ben diyo

Şekerim nerelerdesin
Geçen seneden bezelye var benimde, önceki hafta yaptım iyiydi.
Birşey olmamıştır seninkilerde.
Senin para yerini sevdi demek ki

Anası gralice olunca insan böyle oluyor tabi
Akşam annemle konuşuyoruz, patlıcanları yapıyorum dedim. Eldiven takmadan soyma sakın elinden siyahligi günlerce çıkmaz diyor.
İlk kez yapıyorum sanki, hayır çıkmazsa ne olacak dört duvar arasındayım zaten kim görüyor

Kuzum sen çalışıyorsun, kız da var bir de kış hazirligina girisecek vaktin mi var sanki.

Kız kocayı ikna etmişken alim olmadı sonradan beğenmedik satarım fırsat bu fırsat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…