Elinize sağlık kızlar kışın afiyetle yiyin insallah

Dün arkadasimla cocuklarla parkta bulusduk. Cok güzel vakit gecirdik. Cocuklar oynarken rahat rahat sohbet edebildik. Cok güzel bir insan. Keske herkes onun gibi olsa.
Cok güzel resim yapar. Tasininca kizimin duvaruna resim yapacak duvara. Agac, kuslar hayvanlar filan

Esim haftaya direksiyon sinavina girecek. 315€ sinav parasi ya! bugünde son dersler icin bi 400€ civari ödüyecek. Umarim gecer.

Menüde bugün karides ve salata var. Yapilcak bircok randevular var, onlari ayarlamam gerek. Kizin övlen uykusundan sonrada biraz gezeriz herhalde yine.

Şekerim nerelerdesin
Geçen seneden bezelye var benimde, önceki hafta yaptım iyiydi.
Birşey olmamıştır seninkilerde.
Senin para yerini sevdi demek ki
Ya sorma valla eltimin kızı geldi bizle bayramdan sonra başımı kasiyacak vaktim bile yok doğru düzgün bide oğlum memeyi az emip bırakıyor sürekli emzirme derdindeyim çok yoruluyorum d vitamini kullaniyorum daha yeni başladım bakalım inşallah faydasını görürüm kahvemsim burası hep aklımda tam giricem bişey cikiyo kaliyo öyle giremiyorum

Çok masraflıymış gerçekten Asmin. İnşallah sorunsuz geçer.

Aynı canım halsiz biraz
D vitamini veriyorum ben kıştan beri çocuklara. Bir de soğuk sıkım harnup pekmezi . Bağışıklığı destekliyor.
Bal ürünleri güvenilir olsa arı sütü,polen ve propolis verirdim. Orginalligine güvenmiyorum Türkiye'de.

evet propolis cok iyimis gercekten. Bali üc yasina kadar tavsiye etmiyorlar. Seneye vercem ama.

Gunaydin kizlar
Cennetmeyvesii geçmiş olsun, çok yorma kendini.. hiç dinlenmiyor sun sen..
Kış hazırlıklarinizi afiyetle tüketin kızlar, zahmetli işler ama kişin dolaptan çıkarması şahane.. Ben de bahçeden 3 yemeklik kadar fasulye toplamiştim onlari atarinm bugün dondurucuya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…