- 12 Eylül 2018
- 204
- 1.277
- 113
- 33
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #70.021
İyi akşamlar arkadaşlar☺3 4 günlük bir tatil yaptım çocuklarla yaylaya çıktık şu yaz sıcağında ne iyi geldiama telefon çekmediğinden geride kalmışım yine okudum okudum geldim Gelelim yazmadığım zaman ne yaptığıma
Domates konservelerim hazır kilosu 1 liradan alındı amcam sağolsun halden getirdi 2 kasa yaptım yarısını biberli menemenlik yarısı sade domates
Ufak 2 poşet kırmızı biber doğradım buzluğa attım
4 yemeklik yeşil fasülyeyi domates ile kavurup kilitli poşetlerle buzluğa attım
Bol sayıda lahmacun yaptırıp 10 ar lı poşetledim oda buzluğa (işten gelince çok pratik oluyor)
Yeşil kıl biberleri 2 3 kilo kadar doğradım buzluğa attım yemeklik onu annemle bölüşeceğiz
Ayrıca daha öncedende 2 poşet kadar kırmızı erik atmıştım hoşaflık,biraz patlıcan kızartıp atmıştım küp küp,3 tane kadar haşlanmış mısırım ve bezelyelerim şimdiden hazır
Dipnot:bütün bunları işten gelip akşamları yaptığımdan sabahları üstümden tır geçmiş gibi uyanıyorumsosları yaylada yapmam iyi oldu hem annemle yaptığımdan hemde odun ateşinde piştiğinden☺
Ama hala bitmedi iş çok yorulmak yok yola devam
Elinize sağlık kızlar kışın afiyetle yiyin insallahÇok yoruldumOcak butun gün açık olunca evde hamam gibi oldu, gece nasıl uyuyacaksak
Patlıcanları buzluğa yerlestirecegim, biraz ortalığı topladık.
Ev talan oldu, yarın domates işini de halledip sonra detaylı temizlerim.
Günaydin canim,Günaydın kızlar
Aynı canım halsiz birazGünaydin canim,
kizin nasil oldu?
cok gecmis olsun tekrardanAynı canım halsiz biraz
Ya sorma valla eltimin kızı geldi bizle bayramdan sonra başımı kasiyacak vaktim bile yok doğru düzgün bide oğlum memeyi az emip bırakıyor sürekli emzirme derdindeyimŞekerim nerelerdesin
Geçen seneden bezelye var benimde, önceki hafta yaptım iyiydi.
Birşey olmamıştır seninkilerde.
Senin para yerini sevdi demek ki
Çok masraflıymış gerçekten Asmin. İnşallah sorunsuz geçer.Dün arkadasimla cocuklarla parkta bulusduk. Cok güzel vakit gecirdik. Cocuklar oynarken rahat rahat sohbet edebildik. Cok güzel bir insan. Keske herkes onun gibi olsa.
Cok güzel resim yapar. Tasininca kizimin duvaruna resim yapacak duvara. Agac, kuslar hayvanlar filan ❤
Esim haftaya direksiyon sinavina girecek. 315€ sinav parasi ya! bugünde son dersler icin bi 400€ civari ödüyecek. Umarim gecer.
Menüde bugün karides ve salata var. Yapilcak bircok randevular var, onlari ayarlamam gerek. Kizin övlen uykusundan sonrada biraz gezeriz herhalde yine.
D vitamini veriyorum ben kıştan beri çocuklara. Bir de soğuk sıkım harnup pekmezi . Bağışıklığı destekliyor.Aynı canım halsiz biraz
evet propolis cok iyimis gercekten. Bali üc yasina kadar tavsiye etmiyorlar. Seneye vercem ama.D vitamini veriyorum ben kıştan beri çocuklara. Bir de soğuk sıkım harnup pekmezi . Bağışıklığı destekliyor.
Bal ürünleri güvenilir olsa arı sütü,polen ve propolis verirdim. Orginalligine güvenmiyorum Türkiye'de.
Geçmiş olsun canımAynı canım halsiz biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?