Ben de 44 teyim. Ama erken geliyor bana. Şimdiki 40' lar bir önceki kuşağın 30' ları gibi bence. Doğum yaşı bile ilerledi. Doğal bitkilerle ,hormonlarla oynamadan bir yolu vardır belki.
Bir araştıralım doğal yollarla çözümü var mi diye sağol canim

Günaydin,

kahvalttiyi esim hazirliyor bugün. Bende kizimla yatak keyfi yapiyorum.
Dün aksam esim ve iki arkadasi bugün icin mangala karar vermislerde, biz kadinlarin haberi yoktu.
Evde ne yeterince ekmek nede salata var götürmek icin. Eti almislar dün, hepsi bu. Bide 3 aile gidiyoruz 150€ luk et ismarlamislar bi oturusda artik kac kilo yiyeceksek

Iki aydir evinde olmayan kv min elektrik faturasi 135tl geldi
Kadin duysa şok olur oglusuna hesap sorar
Benim faturayi bile sollamış.
Bana da 99 geldi
Ama buay evde yok gibiyiz gündüz annemde kvde de cockk15.00 e kadr
Fırın calısmadı
Anlamadım niye
Gecen ay okadr fırın calıstı 85 gelmisti
Annem bendeydi,makinalar harıl harıl calıstı

Lutiş lerim bitti.
Biberler de tamam ama mutfak fena ötesi.
Hatta tüm ev. Biraz daha domatesim kaldı, dondurucuda ki yere göre onlarla da birşeyler yaparım.
Kavanozum da az kaldı.
Daha kamber turşusu yapacağım.
Eline saglıkkk
Saglıkla yiyin insallah

Günaydın arkadaşlar
kahvaltı bitti balkonu yıkadım çamaşır toplayıp katladım yenisini serdim şimdi banyo takımını attım bitmesini bekliyorum bir çay içerken oturduğum yerden sarımsak ayıklayıp buzluğa atacağım sonrasında aldığım tüm tavuk parçalanacakbuzluğa atılacak toplu bulaşık merasimi arkasına ayakkabılığı düzenleyip mutfak dolaplarına el atacağım mutafğım çok karıştı

Twitirda Antalya TT olmuş, ahhhh nasıl duygulandım, şimdi orada olmak vardi.
Eski normali çok özledim.
Özgürce çıkıp yürümeyi, sevdiklerimle olmayı, tatil planı yapmayı...
Ne sebeple okursa olsun aylardır bitmeyen virüs, altüst olan hayatlarimiz, düşen gelirimiz, işsiz kalan insanlar, sağlığını ve hayatını kaybedenler

Göcmen kocam var bende hic yemedim
Bi ögrenmisler donuk köfte
Seninkiler çakma göçmen olmasın
Her ogun sofralarına koyarlar çünkü göçmenler.
Benim eşim de göçmen, onun tarifiyle yapmaya başladım ben, zamanla istenilen kıvamı bulduk

Yalnız degilmisim 3 sene üst üste tatillerde Antalyya gittik
Sonra 2 sene kusadası yaptık
Yeter artk ög geldi Antalyadan demistim.
Nasıll büyük konusmusum
Cok özledim.

Seninkiler çakma göçmen olmasın
Her ogun sofralarına koyarlar çünkü göçmenler.
Benim eşim de göçmen, onun tarifiyle yapmaya başladım ben, zamanla istenilen kıvamı bulduk
Kadına Banicka yı biz ögrettik
Aldı koca bigun bu nasıl börek sert diyo
Dedim sizin Banicka iste.
Töbe yarabbim annem kızınca sögüt gölgesinde yetismis senin bunlar bisey bilmiyolr diyo
Haklı kadın.

Yalnız degilmisim 3 sene üst üste tatillerde Antalyya gittik
Sonra 2 sene kusadası yaptık
Yeter artk ög geldi Antalyadan demistim.
Nasıll büyük konusmusum
Cok özledim.
Çok severim Antalya'yi, evlendigimizden beri her sene bir sebep olur giderdik, eşimin iş ve arkadaş çevresi çok orada. Tatile gitmesek birinin düğünü, açılış olur iki üç gün giderdik.
Geçen yıl gitmedik bu sene güzel bir tatil yaparız diye plan yaptık ama hayaller ve hayatlar durumundayiz.
Çok özledim beee, gidip hülya koçyiğit gibi kendimi yatağa atıp azıcık ağlayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…