- 22 Kasım 2012
- 1.110
- 5.296
- 358
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #70.341
he çok gaza geldim dermişimBöyle yaparak ikinizi de gazliyorum
Annem erken menopoz tanısıyla ilaç kullandı ve meme kanserine yakalandı korkuyorum.O ilaçların meme kanseri yapmak gibi yan etkileri var
Ama gençsin ya 44 birşey değil
Bir araştıralım doğal yollarla çözümü var mi diye sağol canimBen de 44 teyim. Ama erken geliyor bana. Şimdiki 40' lar bir önceki kuşağın 30' ları gibi bence. Doğum yaşı bile ilerledi. Doğal bitkilerle ,hormonlarla oynamadan bir yolu vardır belki.
Bana da 99 geldiIki aydir evinde olmayan kv min elektrik faturasi 135tl geldi
Kadin duysa şok olur oglusuna hesap sorar
Benim faturayi bile sollamış.
Eline saglıkkkLutiş lerim bitti.
Biberler de tamam ama mutfak fena ötesi.
Hatta tüm ev. Biraz daha domatesim kaldı, dondurucuda ki yere göre onlarla da birşeyler yaparım.
Kavanozum da az kaldı.
Daha kamber turşusu yapacağım.
Sagol canımEline saglıkkk
Saglıkla yiyin insallah
Göcmen kocam var bende hic yemedimlütenitsayı hiç görmedim yemedimdemerak ettim dadını ama
Seninkiler çakma göçmen olmasınGöcmen kocam var bende hic yemedim
Bi ögrenmisler donuk köfte
Yalnız degilmisim 3 sene üst üste tatillerde Antalyya gittikTwitirda Antalya TT olmuş, ahhhh nasıl duygulandım, şimdi orada olmak vardi.
Eski normali çok özledim.
Özgürce çıkıp yürümeyi, sevdiklerimle olmayı, tatil planı yapmayı...
Ne sebeple okursa olsun aylardır bitmeyen virüs, altüst olan hayatlarimiz, düşen gelirimiz, işsiz kalan insanlar, sağlığını ve hayatını kaybedenler
Kadına Banicka yı biz ögrettikSeninkiler çakma göçmen olmasın
Her ogun sofralarına koyarlar çünkü göçmenler.
Benim eşim de göçmen, onun tarifiyle yapmaya başladım ben, zamanla istenilen kıvamı bulduk
Çok severim Antalya'yi, evlendigimizden beri her sene bir sebep olur giderdik, eşimin iş ve arkadaş çevresi çok orada. Tatile gitmesek birinin düğünü, açılış olur iki üç gün giderdik.Yalnız degilmisim 3 sene üst üste tatillerde Antalyya gittik
Sonra 2 sene kusadası yaptık
Yeter artk ög geldi Antalyadan demistim.
Nasıll büyük konusmusum
Cok özledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?