- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #70.301
Ben pazardan 5 TL ye aldım, bugün kapıya geldi 2,5 TL. 5 poşet koydum yeter bize.Selam kızlar dün 3 kilosu 10 TL taze fasulye almıştım ama hiç beğenmedim yinede birazını yemek yaptım 3 poşette dolaba attım bildiğin tam olmuş yani alırken bakmıştım halbuki demekki altları iyi değilmiş fırsat buldukça yapıyorum hazırlık siz neler yapıyorsunuz baska?
bi güzel de uyurum vicdanim rahat benim bir kerebu vicdanla artık nasıl uyursun hiç bilemiyecegim yani
iyice zayiflayim da catla patlasormuyon etmiyon bizi şişko buluyorsun dışlıyorsun artık. Başımıza ne geldise, hep o zayıflama grubundan geldi
sen zayıflayınca çok değiştin çoookbi güzel de uyurum vicdanim rahat benim bir kere
hahayyyy hadi bakalım göreyim seni! ( bir alman pastası yanına bırakıp, sessizce uzaklasıriyice zayiflayim da catla patla
Asmine lâf yetiştirmekhahayyyy hadi bakalım göreyim seni! ( bir alman pastası yanına bırakıp, sessizce uzaklasır)
onu dinlemezdi annem ondandırAsmine lâf yetiştirmek
Kibariye gelsin o ara ,onu hiç cagirmiyorsun o da aynı tayfadan güllü de vardi
çokmuş gerçekten!Ay yeni oturuyorum. Market, çarşı,pazar derken üstüne bir de lütenitsa,ben oldum pert.
1040 TL cik harcanmış bugün. Tamam bütün eksikleri aldım ama yine de çok ya.
Kasap varsa normalAy yeni oturuyorum. Market, çarşı,pazar derken üstüne bir de lütenitsa,ben oldum pert.
1040 TL cik harcanmış bugün. Tamam bütün eksikleri aldım ama yine de çok ya.
Yok kiKasap varsa normal
Buharlasiyor değil mi.Dışarıya Adım attıgım anda 100 TL kayboluyor benden :)
O zaman çerez falan aldınYok ki
Ben tavandan lütenitsa sildirdim kızıma.Lutiş lerim bitti.
Biberler de tamam ama mutfak fena ötesi.
Hatta tüm ev. Biraz daha domatesim kaldı, dondurucuda ki yere göre onlarla da birşeyler yaparım.
Kavanozum da az kaldı.
Daha kamber turşusu yapacağım.
Haftalık 250 ye ayrıntılı yazdım kahvemsi.O zaman çerez falan aldın
evet unutkanlık başladı sanıyordum para evde kaldı diyeBuharlasiyor değil mi.
Evet 3 aşağı 5 yukarı anneye çekiyor gerçekten.Kızlar menopoza giriyormusum. Doktor degerlerime baktı ve bjjh söyledi maalesef. Erken menopoz... Annemden bana miras... Kiloma da dikkat etmeliyim. Ondan da kilo alıyorum sanırım
Ben hep listeyle çıkıyorum dışarı. Extra bir şey almadığım halde para güneşte eriyen kar gibi gidiyor.evet unutkanlık başladı sanıyordum para evde kaldı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?