Ben pazardan 5 TL ye aldım, bugün kapıya geldi 2,5 TL. 5 poşet koydum yeter bize.
Geçen seneden bezelye var.
Barbunya koydum. Yemeklik patlıcan, kôz patlıcan, kôz kapya.
Doğranmış sivri biber ve kapya, sarımsak attım.
Dün çakma lutenista yaptım.
Bu akşam da gerçek lutenista yapacağım.
Kıl biber domates ve sarımsak ile soteleyip yapacağım bu akşam. Bunu çok seviyoruz. Her öğün sos gibi yiyoruz.
Bugün yapacaklarimi dondurucuya yerleştirdikten sonra kalan yer durumuna göre dolmalık biber, doğranmış biber ve domates koyacağım.

Lutiş lerim bitti.
Biberler de tamam ama mutfak fena ötesi.
Hatta tüm ev. Biraz daha domatesim kaldı, dondurucuda ki yere göre onlarla da birşeyler yaparım.
Kavanozum da az kaldı.
Daha kamber turşusu yapacağım.
Ben tavandan lütenitsa sildirdim kızıma.
Artık nasıl kaynadiysa mübarek. Erken müdahaleyle dolap ,tavan kurtuldu. Havuçlu yaptım ben. Orijinal tarifle.
Yarın da acı biberli domates sosu yapmak istiyorum. Kısırla çok güzel gidiyor ya da tarhanayla.
Migros ta armut domates 1.59. büyük ve lezzetli. Bayağı aldım bugün.

Yarın mecbur yine pazara gideceğim. Kıl biber ve sarımsak lazım yarınki sos için. Ev imalathaneye döndü. Allah tan eşim çok sever böyle işleri. Boğaz de adama işini bırakır gelir.
Halıları da vereyim diyorum yarın. Hazır hazırlık yapıyoruz kışa o da aradan çıksın. Cam perde halleder temiz temiz otururuz.

Kızlar menopoza giriyormusum. Doktor degerlerime baktı ve bjjh söyledi maalesef. Erken menopoz... Annemden bana miras... Kiloma da dikkat etmeliyim. Ondan da kilo alıyorum sanırım
Evet 3 aşağı 5 yukarı anneye çekiyor gerçekten.
Erken menapoz dediğine göre yaşın genç. Belki ilaçla falan uzatılabilir.

evet unutkanlık başladı sanıyordum para evde kaldı diye
Ben hep listeyle çıkıyorum dışarı. Extra bir şey almadığım halde para güneşte eriyen kar gibi gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…