- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #70.321
viz gelir tirs gider hih bakmam bilehahayyyy hadi bakalım göreyim seni! ( bir alman pastası yanına bırakıp, sessizce uzaklasır)
benden de 100 euro gitti bir arkadasla bulustum azcik takilalim alisveris edelim dedik güyaDışarıya Adım attıgım anda 100 TL kayboluyor benden :)
Ben de bugunkunu orjinal tarif yaptım.Ben tavandan lütenitsa sildirdim kızıma.
Artık nasıl kaynadiysa mübarek. Erken müdahaleyle dolap ,tavan kurtuldu. Havuçlu yaptım ben. Orijinal tarifle.
Yarın da acı biberli domates sosu yapmak istiyorum. Kısırla çok güzel gidiyor ya da tarhanayla.
Migros ta armut domates 1.59. büyük ve lezzetli. Bayağı aldım bugün.
Benim eşim de öyle, sevdiği birseyse ikiletmez herseye yardım ederYarın mecbur yine pazara gideceğim. Kıl biber ve sarımsak lazım yarınki sos için. Ev imalathaneye döndü. Allah tan eşim çok sever böyle işleri. Boğaz de adama işini bırakır gelir.
Halıları da vereyim diyorum yarın. Hazır hazırlık yapıyoruz kışa o da aradan çıksın. Cam perde halleder temiz temiz otururuz.
Sana güveniyorum, sen asminden daha fit olacaksınviz gelir tirs gider hih bakmam bile
lütenitsayı hiç görmedim yemedimdeBen tavandan lütenitsa sildirdim kızıma.
Artık nasıl kaynadiysa mübarek. Erken müdahaleyle dolap ,tavan kurtuldu. Havuçlu yaptım ben. Orijinal tarifle.
Yarın da acı biberli domates sosu yapmak istiyorum. Kısırla çok güzel gidiyor ya da tarhanayla.
Migros ta armut domates 1.59. büyük ve lezzetli. Bayağı aldım bugün.
deme öyle deme...sen çok seviyorsun onu...kalsın hele biraz daha ordaviz gelir tirs gider hih bakmam bile
YouTube dan videolarına bak, çok lezzetli.lütenitsayı hiç görmedim yemedimdemerak ettim dadını ama
kız ona gazı verirken beni niye gömdünSana güveniyorum, sen asminden daha fit olacaksın
bi ara bi bakayımYouTube dan videolarına bak, çok lezzetli.
Her yemeğin yanına, kahvaltıya süper gidiyor.
Böyle yaparak ikinizi de gazliyorumkız ona gazı verirken beni niye gömdün
Yaşım 44 çok da genç değilim. İlaçları riskli buluyorum.Evet 3 aşağı 5 yukarı anneye çekiyor gerçekten.
Erken menapoz dediğine göre yaşın genç. Belki ilaçla falan uzatılabilir.
Ben hep listeyle çıkıyorum dışarı. Extra bir şey almadığım halde para güneşte eriyen kar gibi gidiyor.
gece gece TL ye çevirttirme bana yabenden de 100 euro gitti bir arkadasla bulustum azcik takilalim alisveris edelim dedik güya
O ilaçların meme kanseri yapmak gibi yan etkileri varYaşım 44 çok da genç değilim. İlaçları riskli buluyorum.
Bizim 100 TL gibi düşün çevirmegece gece TL ye çevirttirme bana ya
İmkanı yok Dolar euro yazısı gorunce hemen çarpmalara başlıyorum hahaBizim 100 TL gibi düşün çevirme
Birim para olarak bak
Çarptıktan sonra o parayla ben neler yapabılırım onu hesaplıyorum düşünüyorumBizim 100 TL gibi düşün çevirme
Birim para olarak bak
Ben de 44 teyim. Ama erken geliyor bana. Şimdiki 40' lar bir önceki kuşağın 30' ları gibi bence. Doğum yaşı bile ilerledi. Doğal bitkilerle ,hormonlarla oynamadan bir yolu vardır belki.Yaşım 44 çok da genç değilim. İlaçları riskli buluyorum.
Hülya koçyiğit gibi huzunlenip ağlayarak yatağa atacaksın kendini.
Kurtul emrahtan artık
Birde kartal tibet koşmasi var yan yan oda gözümde canlaniverdiKötü sahnelere bakma sen, tam bir hanimefendi edası ile üzülüp ağlayarak kendini yatağa atıyor.
O sahneler
İngiliz kraliyet ailesinden gelmiş gibi asil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?