- 1 Ekim 2013
- 8.469
- 20.521
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #70.681
kolay gelsin canim
kolay gelsin canim bugünler de gececek keyifle oturman dilegiyle
Güle güle oturun ☺
İşleri de zamanla halledersiniz sağlık olsun yeter ki ❤
Çok geçmiş olsun inşallah atlatırsınız en kısa zamanda
Siz sadece kendinizi düşünün hiçbir şey olmayacak size ☺
çok tesekkur ederim kızlar Allah razı olsun hepınızdenGünaydın kızlar
Cennetmeyvesii ağrıların hafifler inşallah
beslenmeni ihmal etme yapabilirsen ilikli kemik suyuyla falan çorba yap yada eşine söyle bol c vitamini diyorlar ama zaten almaya çalışıyorsundur diye düşünüyorum
kronikuykucu hayırlı olsun yeni evin ☺İnanki ben taşınalı 2 ay olucak ama çekmece içlerine daha sıra gelmedi birsüre beklesin gerekirse ihtiyaç kadar işini yap ufak tefek şeyler zamanla oluyor zaten izninin son bikaç gününü dinlenerek geçirmeni tavsiye ediyorum
off canim yatamam canım bakiyim saol
Onlar başka odadalar cnm iyi onlar. Annemi de çok ağrısı var ben ona o bana üzülüyor
Sen de ferhundegillerdensin o zamanBelirsizlik duygusallaştırmıştır seni canım benim, Allah şifa versin tez elden. Çoğunu atlattın sanki.
Ben de eşime Ruhsar gibi gelirim vallahi evlenmeye kalkarsan diyorum hep
canim deneme sinavinda bazilari bilerek moral bozuyorki daha fazla ders alip ödüyesin diye. Bence direk sinava girsindeneme sinavlari yapiyordu ha bire kaliyordu morali bozuldu.
insallah hersey gönlünce olurBu arada eşim ev sahibine evi bize satması yönünden ufak baskılar yapmaya başladıyaşlı bir bey oğluna diye almış evi oğlu işsiz kalmış eşimde ilk tanıştığımız zaman iş bulmasına yardımcı olmuştu Normalde adam ev tadilata ihtiyaç duyduğu için satalım demiş ama çocuk o muhitte işe girersem evde otururum muhiti çok iyi kalsın dediği için evi satmamışlar tadilatta yapılmamış dolayısıyla şimdi eşimin ayarladığı iş eve çok uzak şansımıza ve yakınında yeni yerleşim yeri var evlerde uygun
Geçen gün bi sebepten telefonda görüşürlerken eşim abi evi sat bize artık bak oğlanda burda oturmak istemez dedihayırlısı bakalım falan diyerek güldü adamda konuyu geçiştirdi oan içimden bir ses adam oğlunu satmaya ikna edecek diyor uygunada verir diye düşünüyorum çünkü evin balkonlarda şebeke yok mutfak eski parkeler değişecek tuvalet banyo tadilattan geçmeli doğalgazda bağlatılmamş ama eğer alacak olursak zamanla istediğim gibi sırayla yaptırmak istiyorum önceliğimiz şebeke çocukların güvenliği için çünkü 9. Kattayız zaten eğer satmazsa ve seneye kontrat yenileyecek olursam kendisinden isteyeceğim şebekeyide
babyloading87 Evin tekrar hayırlı olsun, arkadaşların dediği gibi eve yerleşmen zaman alır, bizim nerdeyse iki yıl oldu ama hala garajda açılmamış kutular var. ( 2 yıldır açmadıysak gerek yok demek ki çöpe atalım diyor ) tadini çıkar evinin kendini youma hiç..
Asmin ne küçük bir ayrıntıEvet malesef esim ehliyet sinavini gecememis. Sebeb sahdaki sokaga yeterince uzun bakmamisBu bizim icin 500€ daha demek. Iki hafta sonra birdaha sinava gire bilcekmis.
evet bari düzgün bir hata olsaydi. Esim snirden patliyacak, disarda stress atmaya calisiyorAsmin ne küçük bir ayrıntı
Giden para da çabası az da değilmiş çünkü.
Bir sonrakine inş cnm
Ölmeme gerek yok simdi isteyen varsa veririmSen de ferhundegillerdensin o zaman
Ben hep derim ki bana birşey olursa hayatına devam et, yeniden düzen kur. İster evlensin ister birikte yaşasın ölmuşum neticede
Ama bu evde olmaz,cunkusu ev benim
aaa hadi ya bunu söyleyeyim ona.canim deneme sinavinda bazilari bilerek moral bozuyorki daha fazla ders alip ödüyesin diye. Bence direk sinava girsin
Allah mı söyletti acepbabyloading87 Evin tekrar hayırlı olsun, arkadaşların dediği gibi eve yerleşmen zaman alır, bizim nerdeyse iki yıl oldu ama hala garajda açılmamış kutular var. ( 2 yıldır açmadıysak gerek yok demek ki çöpe atalım diyor ) tadini çıkar evinin kendini youma hiç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?