- 1 Ekim 2013
- 8.469
- 20.521
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #70.641
sagol canım benım bide cocukla hiç iş olmuyor kv yakın git gel yaptım devamlı bu seferde beni özlüyor iznim iş güçle gecti diye uzuluyorum dogru durust kaliteli vakit gecıremedık bıle ınsAllah hallolur en kısa zamanda.O boş odaların bir ara dile gelip yaşadıkları eziyeti anlatması lazım.
Biz dağınıklığı görmemek için boş odanın kapısını kapatiyorduk kordidordaki dolap gelince düzene girdi
Sen de benim taktiği yap. parça parça yaparsın, kafana göre.
Güle güle oturun
Ya iznin olmadan tasinsaydinsagol canım benım bide cocukla hiç iş olmuyor kv yakın git gel yaptım devamlı bu seferde beni özlüyor iznim iş güçle gecti diye uzuluyorum dogru durust kaliteli vakit gecıremedık bıle ınsAllah hallolur en kısa zamanda.
ebeveyn baya buyuk normalin rahat ıkı katı diyebılırım oraya da ılave dusunuyoruz dolap bakalım artık canımcm zamanla olacak ınsAllah
cok gecmıs olsun canım ya Rabbim şifa versın
Adam haklı mı ne diyeceğim ama buna da aglamandan korkuyorum
Sen kendini düşün şu an sadece, bir an evvel iyi olmaya bak.
Sagolun kizlarYaa witt iyilesin inş bir an önce.
Ilacin kacinci günü yarin 3 galiba.
Ağlama ve moralini yüksek tut allahın izniyle iyi olacaksiniz.
Bdv de testim pozitif diye bir konu var.Sagolun kizlar
kolay gelsin canimselam kızlarrr
yazamadım size sagolun dusundugunuz için
cuma tasındık şükür
kaba esyalar vs yerlestik ama detayların ayrıntılarında sıkıntı varyani cekmecelerde ama istedıgım duzende degıl.bu arada hiç yerlesmeyen seylerimde var.
kombi malesef anca bugün geldi 10-15gun olacak alalı. dogalgazın acılması cuma falan olurmus
dogalgaz acılmadan servıs gelıp ankastreleri baglamıyor.
dolapcıya mutfak ıcın sıparıs verdik o da cuma sanırım kapaksız halde verecek kapaklar pesıne gelcek. mutfaga epey esyam sıgmadı bos odada duruyolar.
dıger evde kıler gıbı odam vardı burda yok temızlık stokları cocuk bezleri ıslak mendıller falan bos odada.
bide banyo duvarından su sızıyo o iş cıktı muteahhıt halledicek aradı hemen ustayı,kombiyi aldıgımız yermiş hiç begenmedım tiplerini zaten.
cam balkon 15 gunu bulurmus.
kombi,dolap vs derken usta vs gelıyo dıye halılarımı da sermedim butun her sey bıtsın oyle yapım dedim.
tüm bunların yanında cuma günü 14 gun iznim bitiyor pazartesi iş basıdaha bi dk dınlenemedim bile.
canim yaIyiyim demeyi çok isterdim
Kemiklerimi birbirinden ayırıyorlar sanki
Nolur kendinize çok dikkat edin. Çok zormus
Hastaliktanmi yalnizliktanmi bilmiyorum ağlayıp duruyorum ara ara
annem orda ben burda yalniziz.
Adama dedimki bana bisey olursa çocuklarımı üvey anneye bırakma iki elim yakında olur. Altınlarımı çocuklarımın hesabına yatır harcarsan zehir zıkkım olsun.Diyorki su halde bile bana laf söylüyosun bisey olmaz merak etme hem ben bidaha evlenmem
Büyük konuşma dedim.
ne güzel!Birkaç foto da sizin için, çok severek gittiğim yerlerden biri..
ben de nisanda atlattim sanirim o sira bol bol zencefilli balli limonlu mix iciyorduk esimle ikimiz, cok hafif atlattik. zencefilli shot da olabilir. internette örnekleri var. benimki zaten öyle biseydi, bütün zencefilli mixere koyuyordum limonu da cekirdeklerini cikarip bütün olarak koyuyordum ve de dogal bal. mucizevi bir karisim. herkese tavsiye ederim.Bdv de testim pozitif diye bir konu var.
Orada atlatan biri yazmış ki
YouTube da bir tarif var onu yapın.
Türkiye bilim kurulu başkan yardımcısının kürü yazınca çıkıyor.
Sarımsak, zencefil, süt, şu.
Sen de yap bunu canım.
Hatta hepimiz önlem amaçlı yapmalıyız diye anladım videodan
Türkiye nerden nereye gitmis cok üzücü bu kadar deger kaybiGerçekten öyle.
O noktaya gelmeden olmuyormuş bende farkettim geç de olsa.
2017de aldığım 3bin tl gün parasi ile 3 ata alıyormuşum.
Şimdi nerede.
1 tane alirsin onunda üzerine ekleme yaparsan.
Birikim yapmasaydik ev alamazdik blond.
Belkide bu muhitten olmazdi.
Ilk hedef onu bitirmek.
Altin candir,hiç üzmez
kolay gelsin canim bugünler de gececek keyifle oturman dilegiyleselam kızlarrr
cuma tasındık şükür
kaba esyalar vs yerlestik ama detayların ayrıntılarında sıkıntı varyani cekmecelerde ama istedıgım duzende degıl.bu arada hiç yerlesmeyen seylerimde var.
kombi malesef anca bugün geldi 10-15gun olacak alalı. dogalgazın acılması cuma falan olurmus
dolapcıya mutfak ıcın sıparıs verdik o da cuma sanırım kapaksız halde verecek kapaklar pesıne gelcek. mutfaga epey esyam sıgmadı bos odada duruyolar.
dıger evde kıler gıbı odam vardı burda yok temızlık stokları cocuk bezleri ıslak mendıller falan bos odada.
bide banyo duvarından su sızıyo o iş cıktı muteahhıt halledicek aradı hemen ustayı,kombiyi aldıgımız yermiş hiç begenmedım tiplerini zaten.
kombi,dolap vs derken usta vs gelıyo dıye halılarımı da sermedim butun her sey bıtsın oyle yapım dedim.
tüm bunların yanında cuma günü 14 gun iznim bitiyor pazartesi iş basıdaha bi dk dınlenemedim bile.
ben de ehliyete basvuracagim. zaman alacak ama yaparim herhalde. bu arada Almanca sinavina kayit oldum B1 telc alip B2 telc almak istiyorum sene sonuna kadar. esin kursa gidiyor mu? benimki gitmiyor henüz zaten ehliyetten de vazgecti iyice tembel oldu. ben alacagim cabalayip.kiz yeni uydu. Ida benim gibi gece kusu cikti ve uykuya dalmasi uzun sürüyor. Esim öyle degil. Adami düz duvara dayasan bile iki dakikada uyur.
Annem geldi, saka maka yok bir valiz dolusu yemek getirmis. Cogu dolabima sigmixor, buzlukta dolu. Bir kismi bizulcak cok iyi biliyorum. Her defasinda ayni kavgayi yapiyoruz.
Yarin annemin diktor randevusu var, esiminde ehliyet sinavi. Umarim gecer. Almancasi hala iyi degil, o sinavsa zorluya bilir.
Persembe aksam üstü yeni eve gidip ölcüleri alacagiz.
Bugün depositi yolladim, contrati yolladim.
Yarin bu eve cikis veririm.
Herkes uyudu bi beni uyku tutmuyor
Güle güle oturunselam kızlarrr
cuma tasındık şükür
Çok geçmiş olsun inşallah atlatırsınız en kısa zamandaIyiyim demeyi çok isterdim
Kemiklerimi birbirinden ayırıyorlar sanki
Nolur kendinize çok dikkat edin. Çok zormus
Hastaliktanmi yalnizliktanmi bilmiyorum ağlayıp duruyorum ara ara
annem orda ben burda yalniziz.
Adama dedimki bana bisey olursa çocuklarımı üvey anneye bırakma iki elim yakında olur. Altınlarımı çocuklarımın hesabına yatır harcarsan zehir zıkkım olsun.Diyorki su halde bile bana laf söylüyosun bisey olmaz merak etme hem ben bidaha evlenmem
Büyük konuşma dedim.
AmiiiinGünaydın kk' nin temiz kalpli altin hatunlari
Güzellikler bizi beklesin,
dertlere deva,
hastalara şifa,
yalnizlara ruh ikizi gelsin.
Ayy valla sinirim bozuluyor artkDun çeyrek kuyumcuda 800 idi canım. Bereketli olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?