sagol canım benım bide cocukla hiç iş olmuyor kv yakın git gel yaptım devamlı bu seferde beni özlüyor iznim iş güçle gecti diye uzuluyorum dogru durust kaliteli vakit gecıremedık bıle ınsAllah hallolur en kısa zamanda.
ebeveyn baya buyuk normalin rahat ıkı katı diyebılırım oraya da ılave dusunuyoruz dolap bakalım artık canımcm zamanla olacak ınsAllah

Ya iznin olmadan tasinsaydin
Eve yerleşince, kaliteli vakit geçirip dinlenecegin çok zamanın olur.
Tatlı yorgunluklar bunlar.
Yap bir kahve, evimdeyim be kendi evim diye mutlu ol

Bdv de testim pozitif diye bir konu var.
Orada atlatan biri yazmış ki
YouTube da bir tarif var onu yapın.
Türkiye bilim kurulu başkan yardımcısının kürü yazınca çıkıyor.
Sarımsak, zencefil, süt, şu.
Sen de yap bunu canım.
Hatta hepimiz önlem amaçlı yapmalıyız diye anladım videodan

Selam kizlar dogada harika bir gun geçirdik.. Pandemiden beridir ilk defa uzağa gittik. Ani kararla çıktık, küçüğün arkadaşıda geldi... Şelale ye gittik, 9...10 şelaleden oluşuyor, ordan da dağa çıktik.. inince ayaklarım titriyordu, okadar sarpaydıki! İki defa yemek, 3 defa çay içtik, duşumu aldım sizi okuyacam. Umarim herkes ıyıdir.

Birkaç foto da sizin için, çok severek gittiğim yerlerden biri..

Eklentiler

• 86F52FCF-9A41-4B7A-A86C-511F9FB7E259.webp
    200,4 KB · Görüntüleme: 56
  • 2F465CB3-3E59-4DC0-9E11-38B285C488CD.webp
    164,5 KB · Görüntüleme: 53
  • 5FD66781-7F58-49AE-A75E-133F47D9ADF5.webp
    143,6 KB · Görüntüleme: 57
  • A81552FE-3EC1-4BD3-ABE0-D7E051725F80.webp
    194,8 KB · Görüntüleme: 57
kolay gelsin canim

canim ya cocuklar yaninda mi? Onlar nasil? Off ya nerden bulasdi size hizir yardimcin olsun canim
Annenin durumu nasil?

kiz yeni uydu. Ida benim gibi gece kusu cikti ve uykuya dalmasi uzun sürüyor. Esim öyle degil. Adami düz duvara dayasan bile iki dakikada uyur.
Annem geldi, saka maka yok bir valiz dolusu yemek getirmis. Cogu dolabima sigmixor, buzlukta dolu. Bir kismi bizulcak cok iyi biliyorum. Her defasinda ayni kavgayi yapiyoruz.
Yarin annemin diktor randevusu var, esiminde ehliyet sinavi. Umarim gecer. Almancasi hala iyi degil, o sinavsa zorluya bilir.
Persembe aksam üstü yeni eve gidip ölcüleri alacagiz.
Bugün depositi yolladim, contrati yolladim.
Yarin bu eve cikis veririm.
Herkes uyudu bi beni uyku tutmuyor

ben de nisanda atlattim sanirim o sira bol bol zencefilli balli limonlu mix iciyorduk esimle ikimiz, cok hafif atlattik. zencefilli shot da olabilir. internette örnekleri var. benimki zaten öyle biseydi, bütün zencefilli mixere koyuyordum limonu da cekirdeklerini cikarip bütün olarak koyuyordum ve de dogal bal. mucizevi bir karisim. herkese tavsiye ederim.
Cennetmeyvesii

Türkiye nerden nereye gitmis cok üzücü bu kadar deger kaybi

kolay gelsin canim bugünler de gececek keyifle oturman dilegiyle

ben de ehliyete basvuracagim. zaman alacak ama yaparim herhalde. bu arada Almanca sinavina kayit oldum B1 telc alip B2 telc almak istiyorum sene sonuna kadar. esin kursa gidiyor mu? benimki gitmiyor henüz zaten ehliyetten de vazgecti iyice tembel oldu. ben alacagim cabalayip.

Güle güle oturun
İşleri de zamanla halledersiniz sağlık olsun yeter ki
Çok geçmiş olsun inşallah atlatırsınız en kısa zamanda
Siz sadece kendinizi düşünün hiçbir şey olmayacak size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…