- 21 Ağustos 2015
- 32.194
- 97.753
- 798
- 38
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #70.661
KIz ben Alya havlu kagıdı oyuncak yapımca icim gidiyorBen bunu oyuncak sandim o kadar cahilim bu konularda, sonra okudum
Al bence biberon kurutmazsa Alya oyuncak yapar
esim a2 yapti sadece canim. Ehliyeten sonra almancaya tekrar odaklan az ve evde daha fazla almanca konusmaya zorluyacagim onu. B1 i almasi gerek, süresiz oturum icin. Böyle hep iki yil iki yil ugrasiyoruz yoksa.ben de ehliyete basvuracagim. zaman alacak ama yaparim herhalde. bu arada Almanca sinavina kayit oldum B1 telc alip B2 telc almak istiyorum sene sonuna kadar. esin kursa gidiyor mu? benimki gitmiyor henüz zaten ehliyetten de vazgecti iyice tembel oldu. ben alacagim cabalayip.
canim ehliyet almak cok zor degil. Yaziki sinav zaten türkce, büsürüde türk sürücü kurslari vardir berlinde. Esin cok gözünde büyütmüs bence.ben de ehliyete basvuracagim. zaman alacak ama yaparim herhalde. bu arada Almanca sinavina kayit oldum B1 telc alip B2 telc almak istiyorum sene sonuna kadar. esin kursa gidiyor mu? benimki gitmiyor henüz zaten ehliyetten de vazgecti iyice tembel oldu. ben alacagim cabalayip.
Off cnm ya gececek insallahIyiyim demeyi çok isterdim
Kemiklerimi birbirinden ayırıyorlar sanki
Nolur kendinize çok dikkat edin. Çok zormus
Hastaliktanmi yalnizliktanmi bilmiyorum ağlayıp duruyorum ara ara
annem orda ben burda yalniziz.
Adama dedimki bana bisey olursa çocuklarımı üvey anneye bırakma iki elim yakında olur. Altınlarımı çocuklarımın hesabına yatır harcarsan zehir zıkkım olsun.Diyorki su halde bile bana laf söylüyosun bisey olmaz merak etme hem ben bidaha evlenmem
Büyük konuşma dedim.
Sabah bende hesaba para yatırcktım alırım biseyler diyeTrendyolda büyük ağustos indirimi var, sayfayı yukarı kaydirarak bakın kizlar
Cif jel, mutfak, banyo ve cif+Domestos seti üç saatlik ekstra indirimlerde yakaladım. Üstüne de 25 TL indirim kuponum varmış.
Ölmez yaşarsak kışlik genel temizlik ihtiyacımi görecek kadar aldım.
Yerel markette de halk günü bugün.
Wc kagidi,havlu, peçete alır atarım stoga.
Bu ay bitene kadar stoklara ek yapacagim.
Ben de dün para çekemedim, atmler full.Sabah bende hesaba para yatırcktım alırım biseyler diye
2 atm de doluydu
Bide adamlara sinirleniyorm niye dolu diye
tamam canım bakiyim saolBdv de testim pozitif diye bir konu var.
Orada atlatan biri yazmış ki
YouTube da bir tarif var onu yapın.
Türkiye bilim kurulu başkan yardımcısının kürü yazınca çıkıyor.
Sarımsak, zencefil, süt, şu.
Sen de yap bunu canım.
Hatta hepimiz önlem amaçlı yapmalıyız diye anladım videodan
Onlar başka odadalar cnm iyi onlar. Annemi de çok ağrısı var ben ona o bana üzülüyorcanim yacocuklar yaninda mi? Onlar nasil? Off ya nerden bulasdi size hizir yardimcin olsun canim
Annenin durumu nasil?
deneme sinavlari yapiyordu ha bire kaliyordu morali bozuldu.canim ehliyet almak cok zor degil. Yaziki sinav zaten türkce, büsürüde türk sürücü kurslari vardir berlinde. Esin cok gözünde büyütmüs bence.
Hadi hayırlısıBu arada eşim ev sahibine evi bize satması yönünden ufak baskılar yapmaya başladıyaşlı bir bey oğluna diye almış evi oğlu işsiz kalmış eşimde ilk tanıştığımız zaman iş bulmasına yardımcı olmuştu Normalde adam ev tadilata ihtiyaç duyduğu için satalım demiş ama çocuk o muhitte işe girersem evde otururum muhiti çok iyi kalsın dediği için evi satmamışlar tadilatta yapılmamış dolayısıyla şimdi eşimin ayarladığı iş eve çok uzak şansımıza ve yakınında yeni yerleşim yeri var evlerde uygun
Geçen gün bi sebepten telefonda görüşürlerken eşim abi evi sat bize artık bak oğlanda burda oturmak istemez dedihayırlısı bakalım falan diyerek güldü adamda konuyu geçiştirdi oan içimden bir ses adam oğlunu satmaya ikna edecek diyor uygunada verir diye düşünüyorum çünkü evin balkonlarda şebeke yok mutfak eski parkeler değişecek tuvalet banyo tadilattan geçmeli doğalgazda bağlatılmamş ama eğer alacak olursak zamanla istediğim gibi sırayla yaptırmak istiyorum önceliğimiz şebeke çocukların güvenliği için çünkü 9. Kattayız zaten eğer satmazsa ve seneye kontrat yenileyecek olursam kendisinden isteyeceğim şebekeyide
Yapım içtim hemen saol cnm
Hastalık pik yapıyor şu anda sanırım. İnşallah bir kaç güne gerileyecek. Moral önemli canım,iyi olacaksın Allah'ın izniyle. Tersini asla düşünme bile.Yapım içtim hemen saol cnm
Sifa olsun canımYapım içtim hemen saol cnm
C vitamininin anasını aglattim diyebilirimGünaydın kızlar
Cennetmeyvesii ağrıların hafifler inşallah
beslenmeni ihmal etme yapabilirsen ilikli kemik suyuyla falan çorba yap yada eşine söyle bol c vitamini diyorlar ama zaten almaya çalışıyorsundur diye düşünüyorum
kronikuykucu hayırlı olsun yeni evin ☺İnanki ben taşınalı 2 ay olucak ama çekmece içlerine daha sıra gelmedi birsüre beklesin gerekirse ihtiyaç kadar işini yap ufak tefek şeyler zamanla oluyor zaten izninin son bikaç gününü dinlenerek geçirmeni tavsiye ediyorum
Hastalık pik yapıyor şu anda sanırım. İnşallah bir kaç güne gerileyecek. Moral önemli canım,iyi olacaksın Allah'ın izniyle. Tersini asla düşünme bile. ❤❤
Sagolun kızlarSifa olsun canım
Iyiyim demeyi çok isterdim
Kemiklerimi birbirinden ayırıyorlar sanki
Nolur kendinize çok dikkat edin. Çok zormus
Hastaliktanmi yalnizliktanmi bilmiyorum ağlayıp duruyorum ara ara
annem orda ben burda yalniziz.
Adama dedimki bana bisey olursa çocuklarımı üvey anneye bırakma iki elim yakında olur. Altınlarımı çocuklarımın hesabına yatır harcarsan zehir zıkkım olsun.Diyorki su halde bile bana laf söylüyosun bisey olmaz merak etme hem ben bidaha evlenmem
Büyük konuşma dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?