- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #70.781
Muharrem ayindayiz canim. Insallah hersey iyi olur. Hizir yoldasiniz olsun canim benimKızlar annem yoğun bakıma kaldırıldı. Dua edin nolur
Az mütevazı olam teşekkür edem mütevazı olmasaydım genelde öyle derler derdim
Annem oksijen tüpüne bağlandı
Nefes almakta zorlanıyor
Kimden Nasil bulaştı bilmiyoruz bi annemde var birde bende
Dua ediyoruz elimizden birşey gelemiyor malesed
Herşey biraz da karşılıklı
Onlar benimle iyiyse, ben neden fesatlik barindirayim içimde.
Büyük görümcem bgdeki evin anahtarindan yedek yaptırmış kahvemsim, memlekete giderken bana verdi.
Gittiğinizde kalacak yeriniz var,bu anahtar sizin dedi.
Helâl olsun.
Insanın gönlü bir hoş oluyor gidilemese de,böyle düşünmesi bile ne güzel.
Seviyorum ben kvmi de görümcelerimi de böyle olunca herşey daha kolay tâbi.
Canım çok geçmiş olsun, Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah dualarım sizinle
Kesinlikle her şey karşılıklı tatlımturtişim ama sen de çiçek gibisin, seni sevmeyen de ne bileyim
simdi gördüm.Evet malesef esim ehliyet sinavini gecememis. Sebeb sahdaki sokaga yeterince uzun bakmamisBu bizim icin 500€ daha demek. Iki hafta sonra birdaha sinava gire bilcekmis.
Taa buradan hissettim heyecanini asminimSelam canlar,
bugün gidip evin olcülerini aldik. Cevreyide gezdik, esime is teklifi yapip ve sayesinde evi budugumuz arkadasin is yerinede ugradik. Resmen bir sokak ötedeEsime dedim pijama terlikle bile ise gide bilirsin
Yerleslim adami yemege davet edelim tesekür olarak.
Ay evin balkonuna ciktik bugün, kocaman ya ❤ orda kahvalti aksam yemegi bile olur. Ilk defa balkonum olcak
Killer odamda baya genis, oda cok isime yariyacak.
Eve 500m yakinlikta market vartürk marketinede yayan gidebiliyoruz 15 dakikada, oda baya büyük. Tren garin yaninda, bana gereken tüm dükkanlar var.
Ve en güzeli bircok komsumla tanisdim bugün
Bir daire haric hepsi cocuklu, cogu kapinin önünde oturuyordu, cocuklarda oyun oynuyordu. Karsi kapi komsum bulgar bir bayan 18 aylik kizi var. Coook sempatik di! Alt katlarda oturun iki alman komsuda cok tatliydi, biri bir kac kelime türkce ögrenmis mahalledeki cocuklardan
Bir dairedetürk oturuyor o selam bile vermedi bize, cok suratsizdipek anlasabilecegimi düsünüyorum.
Yan ve karsi binalarda herhslde cok türk var, cocuklarin cogu türkce konusuyordu cünkü.
Cok iyi oldu onlarla tanismamiz, dahada sevindim tasinacagimiza.
ve yine 9km yürümüsüz bugün, ben niye tig gibi degilim hic anlamiyorum
Günaydınnn cok gecmis olsunnSelammm☺
Dün akşam oğlan kulağım çok ağrıyor dedi daha önce de kulak iltihabi geçirdiği için tahmin ettim ağrı kesici verip damla damlattım daha önceden elimizde olan açılmamış şişeden ama geçmedimecbur kaldım çok ağrısı olunca eşimde işteydi kızı arkadaşa bırakıp oğlanı özel hastaneye götürdüm doktor muayene edene kadar 3 kere ateşimiz ölçüldü herbiri farklı yerde Survıvor parkuru gibiydi antibiyotik verdiler serum bağlandı çok tedirgin gittik geldik ama çok şükür kalabalık değildi.11 de anca evde olduk yemekte yiyemedik malum o saatte ne bulduysam atıştırdım uyudum yorgunlukla oğlan zaten ilaçtan mayıştı sabah çok şükür ağrısı yoktu kreşe bıraktım geldim işe nedense sanki dünden sabahtan beri işteymişim gibi hissediyorum dün eşim oğlanın odasına ve mutfağa güneşlik sipariş verdi baktı ben vakit bulup evle ilgilenmeye yetişemeyince el attı duruma iyi oldu
Pozitif düsünmede witch gibi olÇok teşekkür ederim
Annemin iyi haberini almadan moralim duzelmeyecek sanirim
Evet 3 veya 4 ay koruyormus bizi antikorlar en azından kışı rahat geçireceğim
Birde aylardır uğraşıp 1 kilo verememiştim. Hiç ugrasmadan 2 kilom gitmis
Hoş geldin 66larrr
kiz bende bu cenne oluncaTaa buradan hissettim heyecanini asminim
Rabbim gönlüne göre versin.
Ne tatli telâşlar.
Komşularla bile tanışmışsın ne hız
Gözün aydınEn sevgili kvdem ile görümcem aradi
bg sınırdan geçmişler geliyorlar
Cnm iyi olacak insallahhKızlar annem yoğun bakıma kaldırıldı. Dua edin nolur
Sicakkanlisin sen sırf bu sebeptenkiz bende bu cenne oluncacabuk kaynasiyorum insanlarla
Mersuu babyGözün aydın
Iyiki doğmuş prensess nice seneleri olsunnGünaydnnnlar
Hayırlı cumalar
Dün kızın 2.partysini de yaptık atlattık sükğr
Gerci ben aldım cocuu gittim
Dogurmusum daha napcamm yani
Görümcem yapmıs bütün ikramlıkları
Kvde de sarma sarmjs
Saolsunlar
Ben takıları topladım geldim(ana gibi ana)
1 ceyrek kvdemler
1 er grmda görümcemler taktı
Keselerine bereket.
Kocam dururr mu o da bana taktı sabah sabah
Kredi günü 220 tl destek atcam
Geçmiş olsun canimGünaydın
Cennetmeyvesii şifa diliyorum annene rabbim güç kuvvet versin inşallah
Size bu satırları ellerim sargılı yazıyorum sabah sabah 2 elimede çay döktümkurumun sağlık görevlisi karışım krem sürüp sardı şuan sağ el yüzük parmğı ve küçük kardeşiyle günlük ihtiayçlarımı karşılamaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?