Selam canlar,

bugün gidip evin olcülerini aldik. Cevreyide gezdik, esime is teklifi yapip ve sayesinde evi budugumuz arkadasin is yerinede ugradik. Resmen bir sokak ötede Esime dedim pijama terlikle bile ise gide bilirsin
Yerleslim adami yemege davet edelim tesekür olarak.
Ay evin balkonuna ciktik bugün, kocaman ya orda kahvalti aksam yemegi bile olur. Ilk defa balkonum olcak
Killer odamda baya genis, oda cok isime yariyacak.
Eve 500m yakinlikta market var türk marketinede yayan gidebiliyoruz 15 dakikada, oda baya büyük. Tren garin yaninda, bana gereken tüm dükkanlar var.
Ve en güzeli bircok komsumla tanisdim bugün
Bir daire haric hepsi cocuklu, cogu kapinin önünde oturuyordu, cocuklarda oyun oynuyordu. Karsi kapi komsum bulgar bir bayan 18 aylik kizi var. Coook sempatik di! Alt katlarda oturun iki alman komsuda cok tatliydi, biri bir kac kelime türkce ögrenmis mahalledeki cocuklardan
Bir dairedetürk oturuyor o selam bile vermedi bize, cok suratsizdi pek anlasabilecegimi düsünüyorum.
Yan ve karsi binalarda herhslde cok türk var, cocuklarin cogu türkce konusuyordu cünkü.
Cok iyi oldu onlarla tanismamiz, dahada sevindim tasinacagimiza.
ve yine 9km yürümüsüz bugün, ben niye tig gibi degilim hic anlamiyorum

Canım çok geçmiş olsun, Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah dualarım sizinle

Kesinlikle her şey karşılıklı tatlım turtişim ama sen de çiçek gibisin, seni sevmeyen de ne bileyim

Evet malesef esim ehliyet sinavini gecememis. Sebeb sahdaki sokaga yeterince uzun bakmamis Bu bizim icin 500€ daha demek. Iki hafta sonra birdaha sinava gire bilcekmis.
simdi gördüm. burda da hemen birakiyorlarmis öyle. ben de benimkine ha gayet gir sinava bak 3 hafta kaldi dedim umarim calisir.

Taa buradan hissettim heyecanini asminim
Rabbim gönlüne göre versin.
Ne tatli telâşlar.
Komşularla bile tanışmışsın ne hız

Günaydınnn cok gecmis olsunn

Pozitif düsünmede witch gibi ol

Günaydnnnlar
Hayırlı cumalar
Dün kızın 2.partysini de yaptık atlattık sükğr
Gerci ben aldım cocuu gittim
Dogurmusum daha napcamm yani
Görümcem yapmıs bütün ikramlıkları
Kvde de sarma sarmjs
Saolsunlar
Ben takıları topladım geldim(ana gibi ana)
1 ceyrek kvdemler
1 er grmda görümcemler taktı
Keselerine bereket.
Kocam dururr mu o da bana taktı sabah sabah
Kredi günü 220 tl destek atcam

Iyiki doğmuş prensess nice seneleri olsunn

Kv ile halalarin yaptığı gün daha bir eğlenceli olmuş sanki:)
Halaya bak maşallah
Nasıl ince düşünmüşler.

Günaydın
Cennetmeyvesii şifa diliyorum annene rabbim güç kuvvet versin inşallah
Size bu satırları ellerim sargılı yazıyorum sabah sabah 2 elimede çay döktüm kurumun sağlık görevlisi karışım krem sürüp sardı şuan sağ el yüzük parmğı ve küçük kardeşiyle günlük ihtiayçlarımı karşılamaya çalışıyorum

Geçmiş olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…