- 22 Kasım 2012
- 1.110
- 5.296
- 358
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #70.821
Günaydın
Cennetmeyvesii şifa diliyorum annene rabbim güç kuvvet versin inşallah
Size bu satırları ellerim sargılı yazıyorum sabah sabah 2 elimede çay döktümkurumun sağlık görevlisi karışım krem sürüp sardı şuan sağ el yüzük parmğı ve küçük kardeşiyle günlük ihtiayçlarımı karşılamaya çalışıyorum
Aklıma şey geldi
Teyze anne yarısıdır diye paylaşım yapılıyor ya sosyal medyada
Teyze olmak var da hala olmak yok musu yapılmıştı
Yeğen sonuçta tabiki ince düşünülür.
İlk yeğen, bir tanecik gelin ellerinden geleni yapmışlar
Taze görümce kahvemsi tafar tutar
Ben avonun saç boyasini kullanıyorum. Sırf onun için üye oldum. Sadece kendime alıyorum. Bir kaç ürünü var fena olmayan,onları da indirimli alıyorum. Kızlara parfüm falan. Saç boyası kaliteli ama. Profesyonel boyaları aratmıyor,memnunum.Sabah market turu yaptım hazır hava da serinken.
İhtiyacım olan şey saç boyasiydi, almadigim tek şey o oldu. Benim renkler hiçbir markette yoktu.
Acil degil ama indirim varken alayım dedim.
Stok için kaşar, mercimek, wc kagidi, bulaşık deterjanı aldım.
Tatlı için krema, süt, bisküvi aldım.
Aylar sonra ilk kez paketli ekmek aldım, ekmeğin az un alana kadar takviye olur.
Biraz ortalığı toplayip yemek yaparım.
Ben de bir bakayım canımBen avonun saç boyasini kullanıyorum. Sırf onun için üye oldum. Sadece kendime alıyorum. Bir kaç ürünü var fena olmayan,onları da indirimli alıyorum. Kızlara parfüm falan. Saç boyası kaliteli ama. Profesyonel boyaları aratmıyor,memnunum.
Saolasın cnmGeçmiş olsun canım
Ya ben de halayım, o kadar seviyorum ki yeğenimiöyle miniş öyle miniş ki ama eşimin yeğenine de gerçekten aşık gibi bir şeyim
yeğenimde gerçekten kan çekiyor ama onu farkediyorum, itiraf.com.
Peşpeşe doğdular takıntılı bir şekilde birine ne yapsam diğerine de aynısını yapıyorum isteklerine göre tabi ama asla hak geçirmiyorum.
Bazen doğumgünü hediyeleri için güne giriyorumbabyloading87 nice yaşları olsun kızının, birlikte hep güzel günler göresiz
Aminnn saolasın cnmS Sahandayumurta geçmiş olsun. Üstüste gelmiş gerçekten.Allah şifa versin tez zamanda .
babyloading87 nice yaşları olsun yavrunun, sağlıklı,huzurlu inşallah.
Cennetmeyvesii nasıl oldunuz canım. Her aklıma gelişinizde dua ediyorum şifa için.
Bu arada hayırlı cumalar arkadaşlar.
Ben platin sarısını kullanıyorum, açıcıya gerek kalmıyor. Saçım da yıpranmiyor. Eskiden kuaförde boyatirken uçlar hep kırılıp,cansız bir görünüm olurdu. Şimdi maşallah diyeyim,ipek gibi saçlarım.Ben de bir bakayım canım
Ben de teyzeyim cidden kendi cocugum gibiler.Aklıma şey geldi
Teyze anne yarısıdır diye paylaşım yapılıyor ya sosyal medyada
Teyze olmak var da hala olmak yok musu yapılmıştı
Yeğen sonuçta tabiki ince düşünülür.
İlk yeğen, bir tanecik gelin ellerinden geleni yapmışlar
Taze görümce kahvemsi tafar tutar
Ay benimde acil boyamam lazımBen platin sarısını kullanıyorum, açıcıya gerek kalmıyor. Saçım da yıpranmiyor. Eskiden kuaförde boyatirken uçlar hep kırılıp,cansız bir görünüm olurdu. Şimdi maşallah diyeyim,ipek gibi saçlarım.
Kesin gelinlerin sinsiligi yoksa ikisi de kardeş çocuğu aynı olmalı, eşit davranılmalı bence.Ben de teyzeyim cidden kendi cocugum gibiler.
Hala olunca da degismez aslında ama halalar daha uzak kalıyor bu gercek.
Belki biz gelinlerin sinsiliğindendir bilemeyrum
Ben pandemi öncesi hep kuaförde boyatiyordum.Ben platin sarısını kullanıyorum, açıcıya gerek kalmıyor. Saçım da yıpranmiyor. Eskiden kuaförde boyatirken uçlar hep kırılıp,cansız bir görünüm olurdu. Şimdi maşallah diyeyim,ipek gibi saçlarım.
Yok ya senden ana yarıısı olur hala degilKesin gelinlerin sinsiligi yoksa ikisi de kardeş çocuğu aynı olmalı, eşit davranılmalı bence.
Kendi çocuğu olmayıp daha dogmayan yegenlerinde ayrimcilik yapmam diyen de ne biliyim
İnşallah canım, yaşayıp gorecegizYok ya senden ana yarıısı olur hala degil
Beyazlarım artana kadar boyatmadim uzun süre. Kendi rengimi çok begeniyordum. Şimdi mecbur sarı ve tonları.asiri hızlı uzuyor saçım. Koyu kullansam haftada bir dip ister.Ay benimde acil boyamam lazım
Karameldi suan asfalta at pislemis gibi geziyorm kafamla
Dipler indi dizlere
Hangi marka alıyorsun. Loreal profesyonel alıyordum,piyasada en iyi oydu. Her yerde bulunmuyordu,kuaför mlz satan depolarda oluyordu. Rastgele arkadaştan bu boyayı aldım. Baktım sonuç aynı fiyat 3 te1. Taşınırken üye yap beni,milletten aramayayim dedim. Bayağı zaman oldu.Ben pandemi öncesi hep kuaförde boyatiyordum.
Kuaförler kapatilinca aradım, marka ve renkleri söyledi.Öyle devam ediyorum. Bir kutu açık kumralin içine yarım kutu kumral katiyorum.
Beyazım çok ay dolmadan dip boya yapıyorum mecburen. Saç boyaya o kadar alismiski boya yaptığım ilk hafta ipek gibi ve parlıyor,
beyazlar çıkmaya başlayınca yoğun bakım yapıyorum, yağlar, maskeler falan.
Kuaförde profesyonel bakım, keratin çok yaptiriyordum ama şimdi ev ortamında elimden geldiğince yapsam da aynı etkiyi vermiyor bence.
Bir süre boyama dedi ama boyamayinca da kupkuru gorunuyor
Ben hem hala hem teyzeyim. Fark olmuyor ya. Yegenlerimin çocukları oldu,hepsi de can. Hele yeni bebemiz var 10 günlük. Kalbimin içine koyacağım neredeyseKesin gelinlerin sinsiligi yoksa ikisi de kardeş çocuğu aynı olmalı, eşit davranılmalı bence.
Kendi çocuğu olmayıp daha dogmayan yegenlerinde ayrimcilik yapmam diyen de ne biliyim
Ben hem hala hem teyzeyim. Fark olmuyor ya. Yegenlerimin çocukları oldu,hepsi de can. Hele yeni bebemiz var 10 günlük. Kalbimin içine koyacağım neredeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?