- 22 Kasım 2012
- 1.110
- 5.296
- 358
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #70.941
Sessize al grup bildirim tonunuÇıkmak da sıkıntı doğru :)
Nezaketen durduğum ama hiç yazmadığım bi grup var. Ekleyen değer verdiğim bir büyüğüm. Kendi sülalesinin grubuna eklemiş. Çıkamadım dakaldım öyle. Zatençok şükür sadece tebrik paylaşıyorlar.
Oyys harikasin maşallah koalaKızlar gün geçmiyor ki koala kaşınmasın. Pazara gittim bugün.
Kızılcık yaptım yineyaptıklarım yenilip azalınca korktum napim, sağlıkla yensin de
Sonra konserve şeftali suyu yaptım 5 lt oldu, birazını da denemek için ayırdım. Şimdi de erik suyu pişiyor. Bu sene ilk defa konserve meyve suyu yapıyorum, inşallah olur. Olursa sonra biraz biraz alır ekleme yaparım.
Buzluğa aldığım havuçları doğrayacağım. Bir çorbalık bir de barbunya/bezelye için yemeklik doğruyorum almışken yoksa bozuluyor.
Gurur duymuşumdur her zaman gocmenligimlekaramelli_turta turtişim ellerinize sağlık, afiyetle yiyin lutenitsa dendi mi aklıma hep sen geliyorsun
Cansın turtam yaGurur duymuşumdur her zaman gocmenligimle
Lutenitsa,komposto vazgeçilmezimiz
Koalacim sana gönderebilirim cnm adresini yazman yeterli özelime.
Bende de çıkıyor aynenCansın turtam yabazen mesaj yazarken kolay yazımda turtacım, kahvemsim, asminim, elecdacım diye çıkıyor kendi kendime gülümsüyorum iyi ki varsınız her biriniz ve iyi ki açmışsın bu topiği
Ben konum atıyorum şimdiGurur duymuşumdur her zaman gocmenligimle
Lutenitsa,komposto vazgeçilmezimiz
Koalacim sana gönderebilirim cnm adresini yazman yeterli özelime.
Ellerine saglik canımKızlar gün geçmiyor ki koala kaşınmasın. Pazara gittim bugün.
Kızılcık yaptım yineyaptıklarım yenilip azalınca korktum napim, sağlıkla yensin de
Sonra konserve şeftali suyu yaptım 5 lt oldu, birazını da denemek için ayırdım. Şimdi de erik suyu pişiyor. Bu sene ilk defa konserve meyve suyu yapıyorum, inşallah olur. Olursa sonra biraz biraz alır ekleme yaparım.
Buzluğa aldığım havuçları doğrayacağım. Bir çorbalık bir de barbunya/bezelye için yemeklik doğruyorum almışken yoksa bozuluyor.
Kahvemsim at konumu bekliyorum hepinizdenBen konum atıyorum şimdi
kiz az dinlen iki canlisin senKızlar gün geçmiyor ki koala kaşınmasın. Pazara gittim bugün.
bu virus kolay kolay gecmiyecek canim. Birsekil yinede „normal“ yasamaliyiz. Baska nasil olacak yoksa.Selam kızlar, aile saadetini çok özlemişim.
Eşim bu hafta kalalım istersen sana iyi geldi burası diyor ama fizik tedavi var onu bizimkilere söylemedik.
Çok güzel bir gün gecirdik, yeni çift de geldi.
Biz varız diye uzun kaldılar.
Yarın için davet ettiler, başka zaman dedim, en azından kahveye uğra evin son halini görürsün dedi gelin ama bir dahaki sefere dedim.
Çalışıyorlar, duzenini kurdular mi bilmiyorum, hiç de sevmem öyle son dakika misafiri, mecburi daveti.
Hasta olmadıkça artık daha sık gelip kalmaya karar verdik.
Sende at babyİyigecelerrr kızlar
Ben de konum atayım bana da gönderin kısın
Valla masallahh calısıyor topik
Ben de agustos böcegi misali saz calıp oynuyorm
Anamın salcalar olmus yarın gidip alcam dedi
Kısın ekmege salca sürer yeriz bebemle
Sihhatler olsun yeni rengin güle gule kullan canımHarcamalı birgün oldu
Watsons 30 tl
A101 52 tl
Sabah kıza bez vs aldım 50 tl de orda
Sacımı boyadım kendim.
Cok sık yaptıgım bisey değil,hele bu renkteyken (ısıltılı karameldi)hic boyamadım evde.
Aldım tarcın kahve boyadım.
1 kutu daha istermis,saclr uzadı pandemide.
10 güne alır boyarım 1 kutu daha.
Kocayı mesaiye yolladım
Alarm kurmus uykudan uyandırdı beni
Zabaha kadr buralardayım beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?