Allah razı olsun kızlar
Duaya cok ihtiyacımiz var gercekten
Eklem yerlerim ve başım ağrıyor
Ağrı kesici içtim şimdi daha iyiyiym
Gözlerim oyle yanıyor ki ağlarsam cosss diye bi ses gelebilir
Geçmiş olsun. Umarım hemen biter ağrı ve hastalığın.

Ne güzel bir telaş. Hayırlı olsun eviniz.

Selâm kızlar
Bugün nasil o kadar hızlı geçti anlamadım.
Kışlık hazirliklarina nihayet bende başladım
Bugün doğranmış biberli kahvaltilik yapilirken ucuna yetiştim, eli değmedi demiiicekler
Asil büyük gün yarin, lutenitsa günü.

Alışverişe gittik akşamüstü, haftalik ihtiyaçlar alındı.
Çocuklar için alışveriş yaptik okul ihtiyaçlarınin büyük kısmı tamam, okullar açılırsa eğer haziriz
Stoga omo beyazlar için toz deterjan aldim.
7.5 kg 45 tl idi zaten son iki paket kalmış,
Ikisini de kaptım.
Epey gideronlar bana.
Renkliler için denkgelirse 2 büyük pk de alacağım.
Kâğıt grubuna da havlu kağıt ilâve edeceğim.
Eller kollar doldu daha sonra artik.

hepimiz şahidlik yaparız sana canım: elli deydi deydi deriz

Gruplarda iletişim genel şeyleri paylaşınca iyi oluyor. Ama günlük hayatın içinde aynı evde yaşar gibi aşırı iç içe olunca illa bi sorun çıkıyor. Gerektiği kadar yazılması en iyisi.

Çıkmak da sıkıntı doğru :)
Nezaketen durduğum ama hiç yazmadığım bi grup var. Ekleyen değer verdiğim bir büyüğüm. Kendi sülalesinin grubuna eklemiş. Çıkamadım da kaldım öyle. Zatençok şükür sadece tebrik paylaşıyorlar.

Kızlar gün geçmiyor ki koala kaşınmasın. Pazara gittim bugün.

Kızılcık yaptım yine yaptıklarım yenilip azalınca korktum napim, sağlıkla yensin de

Sonra konserve şeftali suyu yaptım 5 lt oldu, birazını da denemek için ayırdım. Şimdi de erik suyu pişiyor. Bu sene ilk defa konserve meyve suyu yapıyorum, inşallah olur. Olursa sonra biraz biraz alır ekleme yaparım.

Buzluğa aldığım havuçları doğrayacağım. Bir çorbalık bir de barbunya/bezelye için yemeklik doğruyorum almışken yoksa bozuluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…