- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #70.901
Yeni evin temizlik derdi hiç bitmez, ben ilk ay her akşam ev sildim. Her herden inşaat pisliği, toz çıkıyordu ki evi temizleyip verdiler. O kadar detaylı temizlik yaptim, En sonunda yeterrr diyip akışına bıraktımsagol canım Allah razı olsun valla epey yoruldum ya her aksam ev sılmekten gınaa geldım hala ayaklarımızın altı hep toz
bu aksam halıları serdım napım artık kirlenırse kırlensın bi süre hep böyle toz çıkar dedıler
Altın uzun vadede kazandıran bir yatırım aracı, alıp unutursan ileride sevinirsin. Ytd.Hoşbulduk Teşekkürler Yaş 26 Bekarım . Makina mühendisiyim tasarımla ılgılenıyorum . Çeyrek yapmaya başladım inşallah pişman olmam
Haftasonu da mı bir araya gelme imkanları yokEsimin bir ablasi bize 4 saat uzak. Esimde iki yildir görmedi, izni hep türkye icin kullaninca. Haftaya 5 günlügüne gidecek, cok sevincli. Annemde ayni gün kendi evine döncek. Bende kizimla artik 5 gün keyf yapip arkadaslarla bulusurum zamanlari olursa.
Bundan sonra dedıgınız gıbı uzun sure altın bırıkımı veya bellıde olmaz bankadan gram altınada başlayabılırımAltın uzun vadede kazandıran bir yatırım aracı, alıp unutursan ileride sevinirsin. Ytd.
Erken yaşta birikim bilincinde olduğun için de tebrik ederim
Başarılar cnmmDoktora yeterlik tatlım
Hoşgeldiniz,altin candirHedef Yıl Sonuna Kadar 15 Çeyrek Altın . Yarın 2 Tane alıcam .
Çok sevindim canım, özlem ne zor gerçekten.Kendime bir sürü bakım yaptim, malum kraliçe anama gidiyoruz yarın
Ufak bir valiz de yaptım iki üç gün kalacagiz.
Tatlı yaptım, birer kavanozda lutis ve soslardan anneme ve geline koydum.
Sabah erkenden kardeşim gelip alacak kahvaltıyı da birlikte yapacağız. Pandemi süresince nikah ve düğün dışında görüşmedik.
6,5 ay sonra ilk kez ailemle uzun vakit geçireceğiz. İlk kez aileden uzak yaşayıp her fırsatta memlekete gitmek isteyenleri anladım, zormuş
Evde saklama sorunu varsa bankadan almak daha güvenli olurBundan sonra dedıgınız gıbı uzun sure altın bırıkımı veya bellıde olmaz bankadan gram altınada başlayabılırım
aynen canım ay her aksam sil sil bi hal oldum ya daha bi keyif yapamadım evde bide yavrukuşum 20.30 gıbı uyuyo e o saatten sonra dinlenmek ıstıyo vucut.Allahın ıznıyle ıns her sey duzene girer.Yeni evin temizlik derdi hiç bitmez, ben ilk ay her akşam ev sildim. Her herden inşaat pisliği, toz çıkıyordu ki evi temizleyip verdiler. O kadar detaylı temizlik yaptim, En sonunda yeterrr diyip akışına bıraktım
şöyle 100-150 tane olsada moralım bozuk oldukça bakıp keyıflensekEvde saklama sorunu varsa bankadan almak daha güvenli olur
deymiyordu canım. Eşim anca cumartesi sabah yolla cıka bilirdi ve görümcem haftasonları çalışıyor.Haftasonu da mı bir araya gelme imkanları yok
İki yıl uzun bir süre
tadını cıkar ailenle canımGünaydın kızlar
Anama gidecegim diye heyecan mı yaptım ne, gece uyku tutmadı sabahin köründe de günlerce uyumuş gibi dinç kalktım
Mutlu haftasonlari hepimize
Ben iyiyim şükür
Umarım plazma bir an önce fayda verirBen iyiyim şükür
Annem entube edildi
Gece plazma verilmiş olmalı son haberleri alamadım oglen ariycaz doktorunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?