Yeni evin temizlik derdi hiç bitmez, ben ilk ay her akşam ev sildim. Her herden inşaat pisliği, toz çıkıyordu ki evi temizleyip verdiler. O kadar detaylı temizlik yaptim, En sonunda yeterrr diyip akışına bıraktım

Hoşbulduk Teşekkürler Yaş 26 Bekarım . Makina mühendisiyim tasarımla ılgılenıyorum . Çeyrek yapmaya başladım inşallah pişman olmam
Altın uzun vadede kazandıran bir yatırım aracı, alıp unutursan ileride sevinirsin. Ytd.
Erken yaşta birikim bilincinde olduğun için de tebrik ederim

Haftasonu da mı bir araya gelme imkanları yok
İki yıl uzun bir süre

Altın uzun vadede kazandıran bir yatırım aracı, alıp unutursan ileride sevinirsin. Ytd.
Erken yaşta birikim bilincinde olduğun için de tebrik ederim
Bundan sonra dedıgınız gıbı uzun sure altın bırıkımı veya bellıde olmaz bankadan gram altınada başlayabılırım

Doktora yeterlik tatlım
Başarılar cnmm
Hedef Yıl Sonuna Kadar 15 Çeyrek Altın . Yarın 2 Tane alıcam .
Hoşgeldiniz,altin candir
Çok sevindim canım, özlem ne zor gerçekten.

aynen canım ay her aksam sil sil bi hal oldum ya daha bi keyif yapamadım evde bide yavrukuşum 20.30 gıbı uyuyo e o saatten sonra dinlenmek ıstıyo vucut.Allahın ıznıyle ıns her sey duzene girer.
ay mutfakcının da enıstesı ölmüş gelecekti bugun. ustalarla iş ne zormus ya bi kombici bekle bi mutfakcı bekle.
banyoda da bı yerde su kaçagı var usta getirtcek ona da muteahhıt

Yazdım yazdım silindi site hata verdi sanırım iyi akşamlar kızlar yarın benimde ablamlar geliyor şehir dışından aylardır görüşmüyoruz ve yeğenim pandemi boyunca annemler baktığı için annesinden uzaktaydı kreşler açılınca geri döndü evine ama o süreçte dişini sıksın diye çok söz vermiştimşimdi bir teyze olarak kolları sıvadım yarına hazırlık yapıyorumhediyemizi aldık yemekler için ön hazırlığımı yaptım şimdi tatlı yapıyorumÇocuklarda çok heyecea yaptılar çok özlemişlerdi kuzenlerini elimizden geldiği kadar dikkat ederek hasret gidereceğiz inşallahİş çıkışı toptan marketten 330 liralık kahvaltılık yiğenime barbie bebek şeker yedek şampuan ıslak mendil vs aldık yarın onlar gelmeden vakit kalırsa buzluğu düzenleyip fazladan aldığım kaşar ve tereyağdan buzluğa atacağım ihtiyaç bitti dedikçe şuda kenarda dursunlar başlıyor bu stok işine sayenizde girdim bende umarım kışa sağlam hazırlanabilirm

Haftasonu da mı bir araya gelme imkanları yok
İki yıl uzun bir süre
deymiyordu canım. Eşim anca cumartesi sabah yolla cıka bilirdi ve görümcem haftasonları çalışıyor.
Böyle en azından bolca vakit hem cocuklarla hem ablasıyla geçirir.

kızı zor uyuttum bugün. Halende dönüp duruyor. Bugün ilk kez bebeginide yataga getirdi, gülmekten öldüm. Onla dönmege çalışıyor. Bebekte kocaman
Günler nasıl çabuk geçiyor. Yapmam gereken daha okadar işim varki ve işe dönmeme az kaldı
Bugün pek birşey yapmadım felaket sıcaktı burası. Yarın artık serinleşecekmiş. Sonbahar kapıda zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…