- 21 Ağustos 2015
- 32.194
- 97.753
- 798
- 38
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #71.001
Alya da bizim ilk 6 ay kustuBen bebeklik dönemlerinde de çalışıyordum hele büyükte çok uykusuz kalip çok yoruluyordum ilk çocuğum olduğu hâlde.
Aşırı hareketli ve zor bir bebekti.
Bebek reflüsü fln vardi.
Çok uykusuz kaldığımı bilirim de geçiyor o günler de sağlık olsun da büyüsünler yeterki.
Analik çok kiymetli çok.
1 Yaşına kadar kustu benimki de.Alya da bizim ilk 6 ay kustu
Hareketli bi bebek ama oyle olması iyi olan bosver.
Saglıklı olsunlar da
HAlılarda izleri var hala siliyorz ama gecmiyor1 Yaşına kadar kustu benimki de.
daha yeni basladim. yaris grubuna girdim 3 hafta önce, 3 kilo verdim simdilik. daha 15 kilo kadar var dile kolayKaç kilodan kaça düştün toplamda.
Hedefin kaç?
Kilo almak kolay ama vermek çok zor
yarışma grupları çok motive edici. Bende girip 10kilo verdim birkaç yıl önce. 1 yıla -hedefine sadık kalırsan- fit olursun.daha yeni basladim. yaris grubuna girdim 3 hafta önce, 3 kilo verdim simdilik. daha 15 kilo kadar var dile kolay
yerim senin şalvarlarınıda, yormaki kendini yigenimiz dogum tarihine kadar belkesin işteÇal çeneler sizi
Ben de salonda sızmışım, şimdi uyumaya çalışacağım yeniden.
A Asmin75 anacım erken doğurursam yapamam diye diye bu hale geldim
Herhalde 12-13 yaşlarımdan beri kışlık hazırlıklarda şalvarımla aktif katılımcıyım, ilk defa bu halimle, bu kadar iş arasında, bu sene meyve suyu da yaptım. Çünkü çok lazımellemen beni konserve şişelerim, buzdolabı poşetlerim aracılığıyla "erteliyorum"
hangi grub bu canım bi okuyayım, belki bende motive olurumdaha yeni basladim. yaris grubuna girdim 3 hafta önce, 3 kilo verdim simdilik. daha 15 kilo kadar var dile kolay
dirseklere kadar bilezikler
gel gel 5. takim cuma zayiflama yarismasi.hangi grub bu canım bi okuyayım, belki bende motive olurum
Bereketli olsun iyiniyetlicim.Merhabalar
karamelli_turta canım 200 dolar gecen hafta yapmıştım. Banka üzerinden benden 14 TL kestiler
Salcami yapmıştım. Dun 6 kg kadar armut domatesi yıkayıp kalın doğrayıp araları strech folyolayip buzluca attim . Onları ayırıp posetlemesi kaldı. 1 kg kadar biberi de eşime doğratıp buzluga attım. Aksama buzluga börek yapacağım. Biraz temizlik de yaptik. Yarin okul basliyor. Öğleye kadar yokum. Yemegimi de yaptım.
Ayrıca hurma yoğurt diğerine baslayacagim yarin çok kilo aldım vermem lazim.
Merhabalar
karamelli_turta canım 200 dolar gecen hafta yapmıştım. Banka üzerinden benden 14 TL kestiler
Salcami yapmıştım. Dun 6 kg kadar armut domatesi yıkayıp kalın doğrayıp araları strech folyolayip buzluca attim . Onları ayırıp posetlemesi kaldı. 1 kg kadar biberi de eşime doğratıp buzluga attım. Aksama buzluga börek yapacağım. Biraz temizlik de yaptik. Yarin okul basliyor. Öğleye kadar yokum. Yemegimi de yaptım.
Ayrıca hurma yoğurt diğerine baslayacagim yarin çok kilo aldım vermem lazim.
Ellerinize sağlık kızlar. Güle güle yiyin inşallah.Selâm kızlar
Perti çıkmış turta geldi.
Çok çok yoruldum ama bitti işimiz çok şükür.
Hem lutanitsa hem domates suyu yapip kaynattik.
Turşulara geliyor sıra.
Bir kahve içeyim şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?