Alya da bizim ilk 6 ay kustu
Hareketli bi bebek ama oyle olması iyi olan bosver.
Saglıklı olsunlar da

daha yeni basladim. yaris grubuna girdim 3 hafta önce, 3 kilo verdim simdilik. daha 15 kilo kadar var dile kolay
yarışma grupları çok motive edici. Bende girip 10kilo verdim birkaç yıl önce. 1 yıla -hedefine sadık kalırsan- fit olursun.

yerim senin şalvarlarınıda, yormaki kendini yigenimiz dogum tarihine kadar belkesin işte

Günaydın herkese
Güzel bir pazar günü,iş güç arasından yazıyorum. Tarhanayla uğraşıyorum 2 gündür. Dök,kurut, çevir. İnşallah güzel olur da uğraşmaya değer.
Aile arasında söz takılacak bugün, kısıtlı kişiyle. Gitsem dert gitmesem dert. Az durup geleceğim büyük ihtimal. Sen gelmesen olmaz denilince ...

Merhabalar
karamelli_turta canım 200 dolar gecen hafta yapmıştım. Banka üzerinden benden 14 TL kestiler
Salcami yapmıştım. Dun 6 kg kadar armut domatesi yıkayıp kalın doğrayıp araları strech folyolayip buzluca attim . Onları ayırıp posetlemesi kaldı. 1 kg kadar biberi de eşime doğratıp buzluga attım. Aksama buzluga börek yapacağım. Biraz temizlik de yaptik. Yarin okul basliyor. Öğleye kadar yokum. Yemegimi de yaptım.
Ayrıca hurma yoğurt diğerine baslayacagim yarin çok kilo aldım vermem lazim.

Bereketli olsun iyiniyetlicim.
Kışlıklar hazirlaniyor :)

Selâm kızlar
Perti çıkmış turta geldi.
Çok çok yoruldum ama bitti işimiz çok şükür.
Hem lutanitsa hem domates suyu yapip kaynattik.
Turşulara geliyor sıra.
Bir kahve içeyim şimdi.
Ellerinize sağlık kızlar. Güle güle yiyin inşallah.
Benim kornişon turşum var yapılacak,bir de menemenlik hazırlayayım diyorum kavanozlara. Kavanozum bitti,almam lazım. 50 küsur kavanozu kullanmışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…