Ellerinize sağlık kızlar. Güle güle yiyin inşallah.
Benim kornişon turşum var yapılacak,bir de menemenlik hazırlayayım diyorum kavanozlara. Kavanozum bitti,almam lazım. 50 küsur kavanozu kullanmışım.
Seninde ellerine sağlık canım
Bu ara dikkatimi çekti topikcek hergün ikişer kişi hep pişiriyor hep pişiriyor
Üretim devam.

Bugün itibariyle kalan küçük, yarim veya 1 kglik kavanozumuz kalmadi
Turşuluk var sadece.

Sorma, maşallahı var topigin. Bir hareket,bin bereket.
Aşuremi yapamadım araya işler girince. Bugün akrabalar toplandığında götüreyim diyordum,yetişmedi. Tek tek dağıtacağım artık,nasip.

Hakkını vererek bakıyorsa doğursun tabii. Ben mental olarak bile yetişemem,değil maddi.

Sorma, maşallahı var topigin. Bir hareket,bin bereket.
Aşuremi yapamadım araya işler girince. Bugün akrabalar toplandığında götüreyim diyordum,yetişmedi. Tek tek dağıtacağım artık,nasip.
Maşallah çok maşallah
Aşure ayi başlamadı sanırımhenüz.
Bende yapacağım daha onu da

Maşallah çok maşallah
Aşure ayi başlamadı sanırımhenüz.
Bende yapacağım daha onu da
Muharrem girince yaparız biz. Gününü beklemeyiz. Adet sonuçta,sünnet değil,farz değil. Bereket beklentisi ve yardımlaşma amaciyla yapıyoruz. Niyet hayır sonuçta,sevabı Allah tan.

Selam kızlar

Keşke benim de dört çocuğum olsa karamelli_turta Ne güzel

Belki 1 tane olsa böyle konuşmam orası ayrı
1 tane yapıp ziyan eden de var ,5 tane yapıp baş tacı eden de. Yapabilen yapsın bence. Benim sınırım belli.insan yetiştirmek en zor zanaat.

Selam kızlar,
Bugün kahvaltı sonrası acik havaya gittik ailecek.
Mangal ve semaver keyfi yaptık, hava aldım.
Akşam yemek sonrası mısır kozleyip çayımızı da içip döndük
Bir iki gün daha kalacağız, valla aile ile birlikte olmak çok iyi geldi bize,çok mutlu olduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…