- 29 Temmuz 2019
- 2.557
- 12.689
- 208
- 48
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #71.021
Seninde ellerine sağlık canımEllerinize sağlık kızlar. Güle güle yiyin inşallah.
Benim kornişon turşum var yapılacak,bir de menemenlik hazırlayayım diyorum kavanozlara. Kavanozum bitti,almam lazım. 50 küsur kavanozu kullanmışım.
Sorma, maşallahı var topigin. Bir hareket,bin bereket.Seninde ellerine sağlık canım
Bu ara dikkatimi çekti topikcek hergün ikişer kişi hep pişiriyor hep pişiriyor
Üretim devam.
Bugün itibariyle kalan küçük, yarim veya 1 kglik kavanozumuz kalmadi
Turşuluk var sadece.
Tarhana kokusu yoğun oluyor gerçekten.Tarhanalarim kuruyor,evde 24 saat çorba kokusuAllah'ım bitse de kaldırsam diyorum. Canım istiyor acılı acılı .
Hakkını vererek bakıyorsa doğursun tabii. Ben mental olarak bile yetişemem,değil maddi.Bugün oğluna sünnet mevludu yapan izmitteki kuzenim 4.çocuğuna hamileymiş haberini aldik.
Maşallah bu devirde.
Rabbim isteyene versin.
Bizimkilere de sağlıkla uzun ömürler versin inş.
Şok oldum şok resmen.
Kendisi söyleyememiş ablasi söylemiş anneme.
Maşallah çok maşallahSorma, maşallahı var topigin. Bir hareket,bin bereket.
Aşuremi yapamadım araya işler girince. Bugün akrabalar toplandığında götüreyim diyordum,yetişmedi. Tek tek dağıtacağım artık,nasip.
Tarhana kokusu yoğun oluyor gerçekten.
Çok marifetlisiniz gerçekten.
Herkesin kendi kararı ama çocuk büyütmek,yetiştirmek gerçekten zor.Hakkını vererek bakıyorsa doğursun tabii. Ben mental olarak bile yetişemem,değil maddi.
Muharrem girince yaparız biz. Gününü beklemeyiz. Adet sonuçta,sünnet değil,farz değil. Bereket beklentisi ve yardımlaşma amaciyla yapıyoruz. Niyet hayır sonuçta,sevabı Allah tan.Maşallah çok maşallah
Aşure ayi başlamadı sanırımhenüz.
Bende yapacağım daha onu da
Insallah olurSelam kızlar
Keşke benim de dört çocuğum olsakaramelli_turta Ne güzel
Belki 1 tane olsa böyle konuşmam orası ayrı
1 tane yapıp ziyan eden de var ,5 tane yapıp baş tacı eden de. Yapabilen yapsın bence. Benim sınırım belli.insan yetiştirmek en zor zanaat.Selam kızlar
Keşke benim de dört çocuğum olsakaramelli_turta Ne güzel
Belki 1 tane olsa böyle konuşmam orası ayrı
1 tane yapıp ziyan eden de var ,5 tane yapıp baş tacı eden de. Yapabilen yapsın bence. Benim sınırım belli.insan yetiştirmek en zor zanaat.
Rabbim hayirli zamanda versin inşallah canım.Orası öyle tabii, ben bu konuda hasret çeken tarafta olduğum için böyle bir yorumda bulundum☺
Herşeyin bir zamanı vardır canım, Rabbim gönlüne göre versinOrası öyle tabii, ben bu konuda hasret çeken tarafta olduğum için böyle bir yorumda bulundum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?