- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #71.041
Cennetmeyvesii Nasıl oldunuz, anneciğinden bie haber var mı?
Çok sevindim kahvemsim sizin adiniza aileni çok özluyordun çünkü ne iyi geldi sana.Selam kızlar,
Bugün kahvaltı sonrası acik havaya gittik ailecek.
Mangal ve semaver keyfi yaptık, hava aldım.
Akşam yemek sonrası mısır kozleyip çayımızı da içip döndük
Bir iki gün daha kalacağız, valla aile ile birlikte olmak çok iyi geldi bize,çok mutlu olduk.
Sağol canım çok şükür oldu.karamelli_turta kuzeninin bebeği hayırlı olsun canim.
Bu devirde dört çocuk yapmak maddi manevi çok zor, umarım gerekli yeterliliği vardır.
Kisliklari da hemen hallettiniz canım ne güzel, afiyetle yiyin
bizde muharrem orucunun sonunda asüre yapilir. Ben hic yapmadim, annem hersene yapar. Cok severim.Muharrem girince yaparız biz. Gününü beklemeyiz. Adet sonuçta,sünnet değil,farz değil. Bereket beklentisi ve yardımlaşma amaciyla yapıyoruz. Niyet hayır sonuçta,sevabı Allah tan.❤
Insallah seninde hayirlibir evladin olur. Zamani daha gelmemistir, en dogru zamanda Allah nasip etsinOrası öyle tabii, ben bu konuda hasret çeken tarafta olduğum için böyle bir yorumda bulundum☺
kefini cikar, cok sevindim sizler icinSelam kızlar,
Bugün kahvaltı sonrası acik havaya gittik ailecek.
Mangal ve semaver keyfi yaptık, hava aldım.
Akşam yemek sonrası mısır kozleyip çayımızı da içip döndük
Bir iki gün daha kalacağız, valla aile ile birlikte olmak çok iyi geldi bize,çok mutlu olduk.
Allah bütün isteyenlere nasip etsin canım. Ben de 7 sene bekledim kızımı. İyi bilirim o hasreti.rabbim hayırlısını versin inşallah.Orası öyle tabii, ben bu konuda hasret çeken tarafta olduğum için böyle bir yorumda bulundum☺
Orası öyle tabii, ben bu konuda hasret çeken tarafta olduğum için böyle bir yorumda bulundum☺
Saglıklı güzel bir egitim yılı olsun insallahİyi geceler kızlar.
Biraz kitap okur yatarım.
Yarın büyüğüm tam zamanlı başlıyor okula. 12. Sınıf için geç kalındı,bir çok konu eksiği de var. Bakalım neyi ne kadar toparlayabilecek. Yine de sağlık olsun diyorum.elinden geleni yaptığı sürece tüm sonuçlar bizim kabulümüz. Haklarında hayırlısı olsun çocuklarımızın.
Yeni eğitim öğretim dönemimiz tüm öğretmen ve öğrencilerimize hayirli olsunGünaydın bugün seminerlerimiz başlıyor 6 ay sonra okuluma gidiyorum
Bereketli olsun beybiii.Günaydınlarr
İyi haftalar
10 usd ile günü acıyırm
Arttırın evladım
Sanal sepeti baktım 110 u gecti,bıraktım 10 usd aldım.
Ögleden sonra 150 tl tutumlu anne bakiyesi yatack.
Onla migrosu halledrim.
Dün yorucuydu,Sapancaya falan gittik.
Kahvaltya sarımsaklı ekmek yapmıstım kaldı cıkınca.
Onları aldım yanıma ögle yemegi seftali ve active yogurtla bugunu gecistiririm.
Bu Alaamanlar ne sanslı ya,dünyada en sevdiğim sey (kahveden sonra)sarımsaklı ekmek.
Burdan Alaman ark.slm olsun
İnsan hayrına 3 bes sarımsaklı ekmek asar askıya suraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?