Çok sevindim kahvemsim sizin adiniza aileni çok özluyordun çünkü ne iyi geldi sana.

karamelli_turta kuzeninin bebeği hayırlı olsun canim.
Bu devirde dört çocuk yapmak maddi manevi çok zor, umarım gerekli yeterliliği vardır.
Kisliklari da hemen hallettiniz canım ne güzel, afiyetle yiyin
Sağol canım çok şükür oldu.

Arada 1 tane de düşük vardi diye hatırlıyorum.
Kuzenim matematik öğretmenliği okudu ama mesleğini yapmiyor
Eşi mi istemiyor bilmiyorum.
Ne zorluklarla okudu aslinda ama.
Bize mesafe de uzak olunca düğünde seyranda görüşebiliyoruz ancak .
Eşi doğulu onun ,genelde bir yada iki çocukla kalmiyor onlar.

Muharrem girince yaparız biz. Gününü beklemeyiz. Adet sonuçta,sünnet değil,farz değil. Bereket beklentisi ve yardımlaşma amaciyla yapıyoruz. Niyet hayır sonuçta,sevabı Allah tan.❤
bizde muharrem orucunun sonunda asüre yapilir. Ben hic yapmadim, annem hersene yapar. Cok severim.

kefini cikar, cok sevindim sizler icin

İyi geceler kızlar.
Biraz kitap okur yatarım.
Yarın büyüğüm tam zamanlı başlıyor okula. 12. Sınıf için geç kalındı,bir çok konu eksiği de var. Bakalım neyi ne kadar toparlayabilecek. Yine de sağlık olsun diyorum.elinden geleni yaptığı sürece tüm sonuçlar bizim kabulümüz. Haklarında hayırlısı olsun çocuklarımızın.

Orası öyle tabii, ben bu konuda hasret çeken tarafta olduğum için böyle bir yorumda bulundum☺

Allah gönlüne göre versin canım, ben de uzun yıllar bekledim hiç ama hiç umudum yokken, durumumu kabullenmişken geldi kızım. Sonra bu yılın başında 4 çocuklu ve çocuklarına çiçek gibi bakan bir arkadaşıma sana çok gıpta ediyorum demiştim durumum da ortada malum. O hafta hamile kalmışım anında iade mi oldu, malum mu oldu bilmiyorum. Şoklardan şok beğendim ama Allah utandırmasın.

Allah isteyen herkese, istediği vakit nasip etsin inşallah. Colombre ye sonuna kadar katılıyorum. Bakabilen, kendine güvenen yapsın. Sorumluluk büyük, hele bu zamanda. Bizleri de hakkını verenlerden kılsın

Saglıklı güzel bir egitim yılı olsun insallah

Günaydınlarr
İyi haftalar
10 usd ile günü acıyırm
Arttırın evladım
Sanal sepeti baktım 110 u gecti,bıraktım 10 usd aldım.
Ögleden sonra 150 tl tutumlu anne bakiyesi yatack.
Onla migrosu halledrim.
Dün yorucuydu,Sapancaya falan gittik.
Kahvaltya sarımsaklı ekmek yapmıstım kaldı cıkınca.
Onları aldım yanıma ögle yemegi seftali ve active yogurtla bugunu gecistiririm.
Bu Alaamanlar ne sanslı ya,dünyada en sevdiğim sey (kahveden sonra)sarımsaklı ekmek.
Burdan Alaman ark.slm olsun
İnsan hayrına 3 bes sarımsaklı ekmek asar askıya suraya

Bereketli olsun beybiii.
Ne yaratici fikir sarmisakli ekmek asmaca
mavimli
A Asmin75

Bugün etiketlemece günüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…