uff okudum cevabladim geldim

su cogul mesaj yazmayida bi ara ögretin bana kizlar.
Sabah yine erken kalkacam annemin yine doktor randevusu var.
Ardindan burdaki ev sirketiyle görüsmem gerek ve cikis vermem gerek.
Yarin pizza yaparim, ben haric evde herkes yiye biliyor, bide biraz buzluga atarim kizim icin.
Ben uyumaya calisayim erken kalkmaliyim.
Öpüldünüz

Asmin 2021 hedeflerimize araç ekledik, katilsana sende
2020 aralikta almayi planliyorum canim daha erken alirdimda, tasininca arabayida yine ordaki belediyeye nildir mildir ugrasmak istemedigimden, tasindiktan sonra alcam. Hayatin baska plani olmazsa, benimki bu

Iyi geceler canım hadi sende yat.
Bende kaçayım.

insallah canim 4-5000& luk düsünüyoruz simdilik burda arabslar daha uygun. Insallah sizde hedeflerinize ulasirsiniz canim ❤ tatli rüyalar
Inşallah canım.
Kocamin hedefleri benden biraz farkli ama benim ilk hedefim şu üstümdeki beni rahatsiz eden borcu azaltmak

Doğum günün kutlu olsun

Esnek çalışma sisteminin geri geleceğini okuduktan sonra uykum kaçtı. Ben o zaman çok zorlanmıştım. 4kişinin işini yapmıştım. Bu işlerden 2 iş zaten 2 kişilik işti. Yani 6 kişilik iş yapmıştım. Stresten uyumadan işe gidiyordum. Bu sefer o kadar işi yapamayacağım. Çünkü yarısını da evde yapmıştım. Şimdi yapamayacağım. Yetiştiği kadar yapacağım. Evde çocuklara bakmak gerekecek çünkü. Strese girdim.

BEnim anamda köyde zaten,hava alalım demisler Uludag’a cay icmeye cıkmışlr
Zaten köydesin daha ne havası.
Yanına da almıs bi akrabamız var,kadın 2 ay önce falan ameliyat oldu,2 gögsü alındı
HanginiZ hanginize bulastırcanjz bakalım dedik,söylendik.
O kadına da risk sana da yani.
Kemoterapi alıyor kadın ne akla hizmet biraradasınız yani

Cesaretlilermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…