- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #71.141
Ohoo sen gelirken ben dönüyordum beybisi.tabi siz ünlü olmanin zorluklarini bilmediginiz icin
Chardonayya nolduevimde ilk aksam balkonumda cocktail icecem
2020 aralikta almayi planliyorum canimAsmin 2021 hedeflerimize araç ekledik, katilsana sende
bu aralar apperola taktimChardonayya noldu
Iyi geceler canım hadi sende yat.uff okudum cevabladim geldim
su cogul mesaj yazmayida bi ara ögretin bana kizlar.
Sabah yine erken kalkacam annemin yine doktor randevusu var.
Ardindan burdaki ev sirketiyle görüsmem gerek ve cikis vermem gerek.
Yarin pizza yaparim, ben haric evde herkes yiye biliyor, bide biraz buzluga atarim kizim icin.
Ben uyumaya calisayim erken kalkmaliyim.
Öpüldünüz
oldu sanki?Mesajımin altinda beğen ,alinti, cevapla varya
Alıntıyı tikla, yeni msj yazarken de alintiyi ekle seçeneği çıkacak
Chardonayya noldu
lalalaMesajımin altinda beğen ,alinti, cevapla varya
Alıntıyı tikla, yeni msj yazarken de alintiyi ekle seçeneği çıkacak
iyi geceler tatlisIyi geceler canım hadi sende yat.
Bende kaçayım.
Gönlünüze göre olsun umarim :)2020 aralikta almayi planliyorum canimdaha erken alirdimda, tasininca arabayida yine ordaki belediyeye nildir mildir ugrasmak istemedigimden, tasindiktan sonra alcam. Hayatin baska plani olmazsa, benimki bu
Olalala olduoldu sanki?
lalala
insallah canimGönlünüze göre olsun umarim :)
Inşallah canım.insallah canim4-5000& luk düsünüyoruz simdilik burda arabslar daha uygun. Insallah sizde hedeflerinize ulasirsiniz canim ❤ tatli rüyalar
Doğum günün kutlu olsunSelam kızlar..
Bugün doğumgünüm. İş yerinde kutladılar sağolsunlar. Çok mutlu oldum. Sabah süslenip çıktım; eşim yemeğe götürür çıkışta diye. NerdeeeAdam almaya bile gelmedi, çok işi varmış. Hastanede giyinip soyunduğuma mı yanayım, o elbise ayakkabıyla yarım saat yol yürüdüğüme mi..
K kahvemsi mutluluk ayyy bende çok üzülürüm ailemden ayrılırken, biz de mesafa daha çok tabi. Hele yeni evliyken ilk gittiğimizde eşim sizinkilerle akşamdan vedalaşalım sabah bizden direkt çıkarız demişti. Öyle zoruma gitmişti ki, tüm gece ağlamıştım. Sabah dayanamayıp yine gitmiştim vedalaşmayaCanları sağ olsun da tabi, çok şükür bugünümüze ☺
BEnim anamda köyde zaten,hava alalım demisler Uludag’a cay icmeye cıkmışlrBizim ailede de büyüklerimiz bizden daha cesaretli.
Dün ben işteyken de bize uğramışlar,
Kv geldi ya.
Örnek;pazar günü annem,babam ve iki yengem taa izmite mevlüde gittiler.
Ben evden çıkmak istemiyorum o kadar takinti yaptim sanırım
Kv desen memlekete bile gitti geldi
CesaretlilermişBEnim anamda köyde zaten,hava alalım demisler Uludag’a cay icmeye cıkmışlr
Zaten köydesin daha ne havası.
Yanına da almıs bi akrabamız var,kadın 2 ay önce falan ameliyat oldu,2 gögsü alındı
HanginiZ hanginize bulastırcanjz bakalım dedik,söylendik.
O kadına da risk sana da yani.
Kemoterapi alıyor kadın ne akla hizmet biraradasınız yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?