- 5 Nisan 2013
- 6.111
- 6.139
- 248
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #71.101
teşekkürler canımCokk gecmis olsun
Dogumgunun kutlu olsun canım, nice mutlu yılların olsun.Selam kızlar..
Bugün doğumgünüm. İş yerinde kutladılar sağolsunlar. Çok mutlu oldum. Sabah süslenip çıktım; eşim yemeğe götürür çıkışta diye. NerdeeeAdam almaya bile gelmedi, çok işi varmış. Hastanede giyinip soyunduğuma mı yanayım, o elbise ayakkabıyla yarım saat yol yürüdüğüme mi..
K kahvemsi mutluluk ayyy bende çok üzülürüm ailemden ayrılırken, biz de mesafa daha çok tabi. Hele yeni evliyken ilk gittiğimizde eşim sizinkilerle akşamdan vedalaşalım sabah bizden direkt çıkarız demişti. Öyle zoruma gitmişti ki, tüm gece ağlamıştım. Sabah dayanamayıp yine gitmiştim vedalaşmayaCanları sağ olsun da tabi, çok şükür bugünümüze
Dogumgunun kutlu olsun canım, nice mutlu yılların olsun.
sen sadece ayakkabı ile gecistirirsen yemeğe de götürmez almaya da gelmez, beğendiğin bilekliği watsaptan yolla, gelirken pasta alma bunu getir yeter diye de not yaz
Canları sagolsun tabi ama yakın olmak da çok güzel birşey, 6.5 ay aradan sonra birlikte vakit geçirince biraz fazla duygusal oldum.
İsim normale dönsün hemen kendime araba alıyorum, aklıma estikçe basar giderim, bir çay içer iki sohbet ederim en azından.
İşler daha da yoluna girerse evi satip yakınlarina da gitmek isterim ama bunu mantıklı düşünmek lazım şu anki psikoloji ile değil
Nice mutlu, uzun, sağlıklı ve huzurlu yılların olsun.Selam kızlar..
Bugün doğumgünüm. İş yerinde kutladılar sağolsunlar. Çok mutlu oldum. Sabah süslenip çıktım; eşim yemeğe götürür çıkışta diye. NerdeeeAdam almaya bile gelmedi, çok işi varmış. Hastanede giyinip soyunduğuma mı yanayım, o elbise ayakkabıyla yarım saat yol yürüdüğüme mi..
K kahvemsi mutluluk ayyy bende çok üzülürüm ailemden ayrılırken, biz de mesafa daha çok tabi. Hele yeni evliyken ilk gittiğimizde eşim sizinkilerle akşamdan vedalaşalım sabah bizden direkt çıkarız demişti. Öyle zoruma gitmişti ki, tüm gece ağlamıştım. Sabah dayanamayıp yine gitmiştim vedalaşmayaCanları sağ olsun da tabi, çok şükür bugünümüze
Sağlık olsun canım ya. Ana evi gibisi var mı. Allah bu dünyada ayrılık göstermesin kimseye. Özlemek çok zor.Selam kızlar,
Uhd anne palas tatilim gelen bir telefon ile son buluyor
İşyerinde bir sorun var, patron bey sehirdisinda benim gitmem gerek imza lazım.
Annem yoğurt mayaladi, köye gittik bahçeden yemeklik sebze, meyve aldık.
Birkaç şişe kışlık sos, meyve konsantresi ve peynir de koydu annem.
Kardeşim elbise, babet, çamaşır ve t-shirt almış, babam da harçlık verdi.
Akşam çayımızı da içip çıkarız, kardeşim bırakacak.
Yıllardır evliyim, arada böyle gelir kalırız, bazen tek gelirim ama bu sefer nasil hüzünlendim anlatamam, dokuksalar ağlayacak moddayim, yaş gözümün ucunda duruyor resmen
Nice mutlu saglıklı yıllarSelam kızlar..
K kahvemsi mutluluk ayyy bende çok üzülürüm ailemden ayrılırken, biz de mesafa daha çok tabi. Hele yeni evliyken ilk gittiğimizde eşim sizinkilerle akşamdan vedalaşalım sabah bizden direkt çıkarız demişti. Öyle zoruma gitmişti ki, tüm gece ağlamıştım. Sabah dayanamayıp yine gitmiştim vedalaşmayaCanları sağ olsun da tabi, çok şükür bugünümüze ☺
Canım senin şebeke dediğin şey neColombre evet akdeniz bütün komşuların faturaları buşekilde çift klima var balkon ve camlarda şebeke olmadığı için cam açamıyorum yoksa ev esiyor ama sürekli klima kullanıyoruz
Sağlık olsun napalım çocukların hayatını riske atacak değiliz 9. Kat ev geçecek bugünler inşallah1 haftadır biraz fark etti sıcaklar sanki sonbaharda düşer fatura, kışında 2 3 ay ısınma için kullanırız şu ev sahibi evi bi satsa bize ben ne yapacağımı biliyorumdaa
Canım senin şebeke dediğin şey neben anlayamadım cidden cehaletimi mazur görün
Aynı canım bi değişiklik yok. Cuma günü uyandırmayı deneyeceklerCennetmeyvesii nasıl oldu annen
karamelli_turta topik sahibesi nerelerdesin
A Asmin75 felaket fit beğeni kraliçesi ne yapiyorsun
Kahvemsim rabbim uzun ömürler versin başımızdan eksik etmesin onlariSelam kızlar,
Uhd anne palas tatilim gelen bir telefon ile son buluyor
İşyerinde bir sorun var, patron bey sehirdisinda benim gitmem gerek imza lazım.
Annem yoğurt mayaladi, köye gittik bahçeden yemeklik sebze, meyve aldık.
Birkaç şişe kışlık sos, meyve konsantresi ve peynir de koydu annem.
Kardeşim elbise, babet, çamaşır ve t-shirt almış, babam da harçlık verdi.
Akşam çayımızı da içip çıkarız, kardeşim bırakacak.
Yıllardır evliyim, arada böyle gelir kalırız, bazen tek gelirim ama bu sefer nasil hüzünlendim anlatamam, dokuksalar ağlayacak moddayim, yaş gözümün ucunda duruyor resmen
Doğum günün kutlu olsunSelam kızlar..
K kahvemsi mutluluk ayyy bende çok üzülürüm ailemden ayrılırken, biz de mesafa daha çok tabi. Hele yeni evliyken ilk gittiğimizde eşim sizinkilerle akşamdan vedalaşalım sabah bizden direkt çıkarız demişti. Öyle zoruma gitmişti ki, tüm gece ağlamıştım. Sabah dayanamayıp yine gitmiştim vedalaşmayaCanları sağ olsun da tabi, çok şükür bugünümüze ☺
Geldim geldimmCennetmeyvesii nasıl oldu annen
karamelli_turta topik sahibesi nerelerdesin
A Asmin75 felaket fit beğeni kraliçesi ne yapiyorsun
Mübarek gün witcherim, inşallah yoluna girecek herşey annecigin de iyi olacakAynı canım bi değişiklik yok. Cuma günü uyandırmayı deneyecekler
İyi olacak canim, sen de iyi düşün.Aynı canım bi değişiklik yok. Cuma günü uyandırmayı deneyecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?