- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #71.121
OlabiliirrAsmin büyük ev buldu ya bence ondan bu havalar
Şu korona bir an evvel bitsin, gitsin.Kahvemsim rabbim uzun ömürler versin başımızdan eksik etmesin onlari
Üzülme cnm yine görüşürsünüz.
Doğum günün kutlu olsun @Huysuzd
Geldim geldimm
Bir an önce inşallah.Şu korona bir an evvel bitsin, gitsin.
Şikayet ettiğimiz eski hayatlarımıza dönelim artık.
Şey düşündüm bugün, biz kendi tercihimizle görüşmedik bu kadar süre. Onları korumak için.
Ama işleri gereği uzak sehirlerde yaşayan insanlar hep hasretlik çekiyor.
Çok şükür aynı şehirdeyiz. Bir kez daha anladım niye özel sektör çalışanı olduğumu
Araç kesinlikle şart canım.Bir an önce inşallah.
Gerçekten çok zor böyle, herşeye herkese dikkatli olmaya çalışmak.
Bir araç lâzım size de bize de kahvemsim.
Ama bu cahil cesareti değil mi, insanlara bakınca ben mi abartiyorum diyorum ama yok bu kadar da normalleşme olmasınBizim ailede de büyüklerimiz bizden daha cesaretli.
Dün ben işteyken de bize uğramışlar,
Kv geldi ya.
Örnek;pazar günü annem,babam ve iki yengem taa izmite mevlüde gittiler.
Ben evden çıkmak istemiyorum o kadar takinti yaptim sanırım
Kv desen memlekete bile gitti geldi
Hedef zamani çok da yakınmışAraç kesinlikle şart canım.
Şimdiye kadar hep şirket araçları var diye hiç araç lazım diye bakmadim. Ama Mart'ta eşim evden çalışmaya geçtiği gün aracı iade ettiler, ben de dışarı işim çok yok diye araç almamıştım. Arada alıp işimi halledip otoparka birakiyordum. Bayramdan sonra aldım düğün, hastane işlerinde birkaç kez kulandim ama biz de ise donus belirsiz olduğu icin aybaşı araçları iade ediyoruz.
Arabasız kaldık yani.
İşler normal rutinine dönsün ilk iş kendime araba alacağım. Ucuz yollu ayağımı yerden kesecek birşey olsun yeter.
Seneye hedefe koyalım aracı turtis
Ben çok dikkate alındığını sanmiyorum bu virüsünAma bu cahil cesareti değil mi, insanlara bakınca ben mi abartiyorum diyorum ama yok bu kadar da normalleşme olmasın
Sehirdisina mevlute mi gidilir bu zamanda, KV zaten tam Avrupalı
Daha bir ay olmadı eşim araç bakıyor ve almak için beni ikna çalışmaları yürütüyordu.Hedef zamani çok da yakınmış
Tutturabilecek miyiz kahvemsim.
Araç lâzım eşim balip duruyor zaten, ayağımızı kessin diyor o da .
Ama biliyorum sonra senesi gelmeden burun kiviracak
Değiştirmek için taklalar fln.
Nice saglikli mutlu yillara canimSelam kızlar..
Bugün doğumgünüm. İş yerinde kutladılar sağolsunlar. Çok mutlu oldum. Sabah süslenip çıktım; eşim yemeğe götürür çıkışta diye. NerdeeeAdam almaya bile gelmedi, çok işi varmış. Hastanede giyinip soyunduğuma mı yanayım, o elbise ayakkabıyla yarım saat yol yürüdüğüme mi..
K kahvemsi mutluluk ayyy bende çok üzülürüm ailemden ayrılırken, biz de mesafa daha çok tabi. Hele yeni evliyken ilk gittiğimizde eşim sizinkilerle akşamdan vedalaşalım sabah bizden direkt çıkarız demişti. Öyle zoruma gitmişti ki, tüm gece ağlamıştım. Sabah dayanamayıp yine gitmiştim vedalaşmayaCanları sağ olsun da tabi, çok şükür bugünümüze ☺
bencede, eskiden arabaya gerek yok diyordum cünkü burda ulasim süper, ama tabi virus ortaya cikinca, arabanin önemini bende anladim.Dogumgunun kutlu olsun canım, nice mutlu yılların olsun.
sen sadece ayakkabı ile gecistirirsen yemeğe de götürmez almaya da gelmez, beğendiğin bilekliği watsaptan yolla, gelirken pasta alma bunu getir yeter diye de not yaz
Canları sagolsun tabi ama yakın olmak da çok güzel birşey, 6.5 ay aradan sonra birlikte vakit geçirince biraz fazla duygusal oldum.
İsim normale dönsün hemen kendime araba alıyorum, aklıma estikçe basar giderim, bir çay içer iki sohbet ederim en azından.
İşler daha da yoluna girerse evi satip yakınlarina da gitmek isterim ama bunu mantıklı düşünmek lazım şu anki psikoloji ile değil
O firsat çok iyiydi gerçekten ama varolan bir borç varken üste borç açmak istemedim bende.Daha bir ay olmadı eşim araç bakıyor ve almak için beni ikna çalışmaları yürütüyordu.
Fizik tedavi işi çıkınca mecburen konu kapandı.
Bir iki ay geçsin yine gündeme gelir.
Aslında ilk faizler düştüğünde tamamina kredi cekip orta segment birşey alsaydik keşke.
Yaz boyu kullanır kısa girerken satardik.
Araçlara o kadar zam gelmiş ki faizini de masrafını da cikartirdi, kullandığımız da yanimiza kar kalırdı.
Tamamdır o zamanYılbaşı hedeflerini koyarken araç işini iyice düşünelim, konuşalım.
Lüks birşeye gerek yok, masraf çıkartmaya ak, yakıt cimrisi bir araç olsun yeter, maksat araba mı araba.
Zamanla model yukseltirizkaramelli_turta
Hem eşler içinde birikim yapmak için bir amaç olur
bugün sifir kacamaksiz rejime döndüm@Thewitcher nasıl oldu annen
karamelli_turta topik sahibesi nerelerdesin
A Asmin75 felaket fit beğeni kraliçesi ne yapiyorsun
Hadi insallah hersey yoluna girmis olurAynı canım bi değişiklik yok. Cuma günü uyandırmayı deneyecekler
evimde ilk aksam balkonumda cocktail icecemAsmin büyük ev buldu ya bence ondan bu havalar
Iyi geceler canımBen annemden getirdiklerimi yerleştirip bir tur daha duygusala bağlayacağım
İyi geceler kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?