Kahvemsim rabbim uzun ömürler versin başımızdan eksik etmesin onlari
Üzülme cnm yine görüşürsünüz.

Doğum günün kutlu olsun @Huysuzd

Geldim geldimm
Şu korona bir an evvel bitsin, gitsin.
Şikayet ettiğimiz eski hayatlarımıza dönelim artık.
Şey düşündüm bugün, biz kendi tercihimizle görüşmedik bu kadar süre. Onları korumak için.
Ama işleri gereği uzak sehirlerde yaşayan insanlar hep hasretlik çekiyor.
Çok şükür aynı şehirdeyiz. Bir kez daha anladım niye özel sektör çalışanı olduğumu

Bir an önce inşallah.
Gerçekten çok zor böyle, herşeye herkese dikkatli olmaya çalışmak.
Bir araç lâzım size de bize de kahvemsim.

Bir an önce inşallah.
Gerçekten çok zor böyle, herşeye herkese dikkatli olmaya çalışmak.
Bir araç lâzım size de bize de kahvemsim.
Araç kesinlikle şart canım.
Şimdiye kadar hep şirket araçları var diye hiç araç lazım diye bakmadim. Ama Mart'ta eşim evden çalışmaya geçtiği gün aracı iade ettiler, ben de dışarı işim çok yok diye araç almamıştım. Arada alıp işimi halledip otoparka birakiyordum. Bayramdan sonra aldım düğün, hastane işlerinde birkaç kez kulandim ama biz de ise donus belirsiz olduğu icin aybaşı araçları iade ediyoruz.
Arabasız kaldık yani.
İşler normal rutinine dönsün ilk iş kendime araba alacağım. Ucuz yollu ayağımı yerden kesecek birşey olsun yeter.
Seneye hedefe koyalım aracı turtis

Ama bu cahil cesareti değil mi, insanlara bakınca ben mi abartiyorum diyorum ama yok bu kadar da normalleşme olmasın
Sehirdisina mevlute mi gidilir bu zamanda, KV zaten tam Avrupalı

Hedef zamani çok da yakınmış
Tutturabilecek miyiz kahvemsim.

Araç lâzım eşim bakip duruyor zaten, ayağımızı kessin diyor o da .
Ama biliyorum sonra senesi gelmeden burun kiviracak
Değiştirmek için taklalar fln.

Daha bir ay olmadı eşim araç bakıyor ve almak için beni ikna çalışmaları yürütüyordu.
Fizik tedavi işi çıkınca mecburen konu kapandı.
Bir iki ay geçsin yine gündeme gelir.
Aslında ilk faizler düştüğünde tamamina kredi cekip orta segment birşey alsaydik keşke.
Yaz boyu kullanır kısa girerken satardik.
Araçlara o kadar zam gelmiş ki faizini de masrafını da cikartirdi, kullandığımız da yanimiza kar kalırdı.

Nice saglikli mutlu yillara canim

bencede, eskiden arabaya gerek yok diyordum cünkü burda ulasim süper, ama tabi virus ortaya cikinca, arabanin önemini bende anladim.

O firsat çok iyiydi gerçekten ama varolan bir borç varken üste borç açmak istemedim bende.
Seneye diyelim o zaman

Tamamdır o zaman
Hedef belirlendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…