karamelli_turta araç için bir plan daha var aslında şu an için uzak ama ilerleyen zamanda ne olur bilinmez.
Şirket şu an elindeki araçların çoğunu iade ediyor kiralikti.
Patron bey işler yoluna girerse herkesin arabası var onunla gelin gidin benzin paranızı ve bir miktar da kira gibi size ödeme yapalım dedi.
Benim ve finans müdürü arkadaşın arabası yok, yıllarca şirket araçları kapıda olunca ikimizde gerek duymadık. Bizim aracımız yok dedim.
Siz de kampanyalara bakar araç alirsiniz şirket öder maasinizdan parça parça keseriz dedi.
Eğer işler yoluna girerse bu alternatif benim için daha cazip.
Hem iyi bir model alabilirim hem de kredi ile uğraşmam.

Bu plân da pek cazip herşey yolunda olur da size de uyarsa harika birşey bence.

Hamaratlar sağ baştan saysin, bir adim öne çıksın
Kolay gelsin wittc
sağol kuzum
Eline saglık bacım.
sagolasin beybim
Cennetmeyvesii sahalara dönmüşsün canım
hemde fena dönDüm. Yarında kahvaltılık sos yapacağım. Arkadaşım malzemeleri alivericek sağolsun.
agrin var mi hala
Yok canım ağrım kalmadı şükür.

Bu plan mükemmel, Allah'ım inşallah gerçek olsun,amin.
Her şey yolunda gitsin,normali yeniden yaşayalım. Herkese iş rastligi versin rabbim. Hep dua ettim bugün. Hepimize sağlık,bolluk, bereket istedim, tanıdığım, tanımadığım buradaki tüm arkadaşlara.

Vitamin takviyeleri konusunda sağlıklı yaşıyoruz sayfası var canım bi göz atmanı tavsiye ederim

evde herkes uyudu, benimde uykum var ama hamur mayalam gerek, pizza yapcam. Iysaki simdi bi güzel uyumak vardi.
Sorma,bana da geldi o uyku isteği ama baktım ikindi olmuş,uyunmaz bu saatte dedim.
Ufaklığı alıp yürüyüşe çıkacağım birazdan. O bisiklet sürer ben yürürüm parkurda. Ne zamandır yürüyemedim şöyle tempolu. Koşu bandım arızalandı,verdik tamire hâlâ bekliyorum. Çin'den istenen parça gelmemiş.

ben cogu yerlereyürüyorum. Kizim dogdugundan beri aliskanlik haline geldi, o hava alsin diye. Haftasonlari esimle cok yürürüz sohbet ede ede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…