- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #71.201
Bu plân da pek cazip herşey yolunda olur da size de uyarsa harika birşey bence.karamelli_turta araç için bir plan daha var aslında şu an için uzak ama ilerleyen zamanda ne olur bilinmez.
Şirket şu an elindeki araçların çoğunu iade ediyor kiralikti.
Patron bey işler yoluna girerse herkesin arabası var onunla gelin gidin benzin paranızı ve bir miktar da kira gibi size ödeme yapalım dedi.
Benim ve finans müdürü arkadaşın arabası yok, yıllarca şirket araçları kapıda olunca ikimizde gerek duymadık. Bizim aracımız yok dedim.
Siz de kampanyalara bakar araç alirsiniz şirket öder maasinizdan parça parça keseriz dedi.
Eğer işler yoluna girersebu alternatif benim için daha cazip.
Hem iyi bir model alabilirim hem de kredi ile uğraşmam.
agrin var mi halaAhhh ahhh kimsenin başına vermesin Rabbim ama başlarına gelmeden anlayamayacak bazi insanlar.
Şu 1 haftada omrumun yarısı gitti zaten
sağol kuzumHamaratlar sağ baştan saysin, bir adim öne çıksın
Kolay gelsin wittc
sagolasin beybimEline saglık bacım.
hemde fena dönDüm. Yarında kahvaltılık sos yapacağım. Arkadaşım malzemeleri alivericek sağolsun.
Yok canım ağrım kalmadı şükür.agrin var mi hala
Arabamı özlediğimi farkettim.Bu plân da pek cazip herşey yolunda olur da size de uyarsa harika birşey bence.
Haydi geçmiş olsun canım.Arabamı özlediğimi farkettim.
Pazartesi günü karantina bitiyor.
Salı atlayıp arabaya pazar market yapcam
Bu plan mükemmel, Allah'ım inşallah gerçek olsun,amin.karamelli_turta araç için bir plan daha var aslında şu an için uzak ama ilerleyen zamanda ne olur bilinmez.
Şirket şu an elindeki araçların çoğunu iade ediyor kiralikti.
Patron bey işler yoluna girerse herkesin arabası var onunla gelin gidin benzin paranızı ve bir miktar da kira gibi size ödeme yapalım dedi.
Benim ve finans müdürü arkadaşın arabası yok, yıllarca şirket araçları kapıda olunca ikimizde gerek duymadık. Bizim aracımız yok dedim.
Siz de kampanyalara bakar araç alirsiniz şirket öder maasinizdan parça parça keseriz dedi.
Eğer işler yoluna girersebu alternatif benim için daha cazip.
Hem iyi bir model alabilirim hem de kredi ile uğraşmam.
Vitamin takviyeleri konusunda sağlıklı yaşıyoruz sayfası var canım bi göz atmanı tavsiye ederimKahve keyfi yapıyoruz, birazdan araç gelip alacak.
İsim uzun değil iki imza atıp çıkacağım. Hiç oyalanmayacagim. Kuyumcudan altın alırım sadece kacabilirsem.
Eczaneye gidip grip aşısı için isim yazdırmak gerekiyormuş, talep çökmüş.
Vitamin takviyelerinin de fiyatlarını soracağım duruma göre internetten sipariş veririm.
Biraz da market gezip stokluk birşeyler alacağım.
ellerine saglik süper görünüyor. Allah kabul etsinAşurelerimi de dağıttım,yakına kap,uzağa kavanoz derken yoruldum ama yahu.Eki Görüntüle 2680787
MUHTEŞEM GÖRÜNÜYOR CANIM ELLERİNE SAĞLIK ALLAH KABUL ETSİN BENDE NASİPSE HAFTAYA PERŞEMBE YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUMAşurelerimi de dağıttım,yakına kap,uzağa kavanoz derken yoruldum ama yahu.Eki Görüntüle 2680787
Mütisss mütşsssAşurelerimi de dağıttım,yakına kap,uzağa kavanoz derken yoruldum ama yahu.Eki Görüntüle 2680787
ooo süperGünaydin kizlar,
sabah 77,5 kg ciktim felaket havali geziyorum ortalikta
Sorma,bana da geldi o uyku isteği ama baktım ikindi olmuş,uyunmaz bu saatte dedim.evde herkes uyudu, benimde uykum var ama hamur mayalam gerek, pizza yapcam. Iysaki simdi bi güzel uyumak vardi.
muhtesem görünüyorAşurelerimi de dağıttım,yakına kap,uzağa kavanoz derken yoruldum ama yahu.Eki Görüntüle 2680787
ben cogu yerlereyürüyorum. Kizim dogdugundan beri aliskanlik haline geldi, o hava alsin diye. Haftasonlari esimle cok yürürüz sohbet ede ede.Sorma,bana da geldi o uyku isteği ama baktım ikindi olmuş,uyunmaz bu saatte dedim.
Ufaklığı alıp yürüyüşe çıkacağım birazdan. O bisiklet sürer ben yürürüm parkurda. Ne zamandır yürüyemedim şöyle tempolu. Koşu bandım arızalandı,verdik tamire hâlâ bekliyorum. Çin'den istenen parça gelmemiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?