- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #71.221
oda kac gündür diyeti baya bozmusdum yani. Hic beklemedim. Ama sen muhtesem iyi veriyorsun canim, sakin birakmaooo süper
kiz kahvemsi niye gülüyorsun bacimoda kac gündür diyeti baya bozmusdum yani. Hic beklemedim. Ama sen muhtesem iyi veriyorsun canim, sakin birakma❤
oda kac gündür diyeti baya bozmusdum yani. Hic beklemedim. Ama sen muhtesem iyi veriyorsun canim, sakin birakma
Çünkü Güler yüzlü bir insanım benkiz kahvemsi niye gülüyorsun bacim
yok kiz cidden bozdum bi dün yine kacamaksiz bir günüm oldu
Benimki bana pasta almıstıBende b12 folikasit d vitamini magnezyum bir de multivitamin kullanıyorum. Venatura alıyorum genelde temiz içerik diye.
Kızlar acayip sinirim bozuk koca kişisine. Dün elini kolunu sallayarak geldi pastayla. Pasta da usulen, Sırf geçiştirmek için. Mum bile yakma yok ekmek almış gibi koydu masanın üstüneİnsan bi çiçek alır, bi çiçek yollar ya da. Ailem tee 1000 km öteden yollamış, arkadaşlarım desen toplanmış gelmiş pasta börek yapıp. Şaka gibi.
Ki ben çok değer veriyorum doğumgününe yani çocukça biliyorum ama bende böyleyim. 10 senedir beraberiz kendi de biliyor bu durumu. Kendime üzüldüm, ben onun her şeyine ne kadar özeniyorum.
Şimdi de gelmiş ne var yani 10 gün sonra kutlarım diyor açıklama yapmak yerine. Sizce şimdi mi döveyim sabaha mı bırakayım
Benimki bana pasta almıstı
Gitmis benim ödediğim karttan 90 tlye pasta almıs
Alıyosn bari ucuz bisey al yani
Benim beklentiim 0 oldugundan ,üzülmüyorum artk
Kartından kendime pahalı hediye alırım ,içine oturur. Sonraki doğum günlerinde 1 ay önceden düşünür herhalde. Evlilik tavsiyesi değildir.ETD.Bende b12 folikasit d vitamini magnezyum bir de multivitamin kullanıyorum. Venatura alıyorum genelde temiz içerik diye.
Kızlar acayip sinirim bozuk koca kişisine. Dün elini kolunu sallayarak geldi pastayla. Pasta da usulen, Sırf geçiştirmek için. Mum bile yakma yok ekmek almış gibi koydu masanın üstüneİnsan bi çiçek alır, bi çiçek yollar ya da. Ailem tee 1000 km öteden yollamış, arkadaşlarım desen toplanmış gelmiş pasta börek yapıp. Şaka gibi.
Ki ben çok değer veriyorum doğumgününe yani çocukça biliyorum ama bende böyleyim. 10 senedir beraberiz kendi de biliyor bu durumu. Kendime üzüldüm, ben onun her şeyine ne kadar özeniyorum.
Şimdi de gelmiş ne var yani 10 gün sonra kutlarım diyor açıklama yapmak yerine. Sizce şimdi mi döveyim sabaha mı bırakayım
Beterin beterinde bugünBenimki bana pasta almıstı
Gitmis benim ödediğim karttan 90 tlye pasta almıs
Alıyosn bari ucuz bisey al yani
Benim beklentiim 0 oldugundan ,üzülmüyorum artk
Bu bence direkt tavsiyeKartından kendime pahalı hediye alırım ,içine oturur. Sonraki doğum günlerinde 1 ay önceden düşünür herhalde. Evlilik tavsiyesi değildir.ETD.
Doğumgünü, evlilik yıldönümü ve tanışma yıldönümü özeldir. Doğum günleri özellikle çok önemlidir bence.Bende b12 folikasit d vitamini magnezyum bir de multivitamin kullanıyorum. Venatura alıyorum genelde temiz içerik diye.
Acaba sipariş verdi de yetişmediği için mi 10 gün sonra kutlayalım dedi enisteBenimki de en minik boyundan almış, elini daraltmak istememiş
C vitamini aldım ben, maalesef sigara kullandığımız için bu.6 km yürüyüş yaptım geldim. Duş aldım,serildim artık. Aksiyonlu bir gün oldu.
Ben d vitamini,B12 ve koenzim Q10 kullanıyordum kışın. Ek olarak soğuk sıkım harnup. Venatura için temiz içerik deniyordu,ondan aldım. Siz de yazın takviyelerinizi. Kopya çekeriz olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?