Selam kızlar işlerimi halledip döndüm.
5 dakika sürdü işim ama ofiste olanlarla biraz sohbet ettik. Çıkmam zaman aldı tabi.
Kuyumcuda altın yoktu altın alamadım, şoför bıraktığı için başka yere de bakmadım.
Marketleri gezdim.
Bimden dev solo havlu aldım 2 tane.
2 kilo nohut, 1 kilo kuru fasulye, 2 paket makarna, sirke, tuz, 1 kilo kaşar peynir, makina temizleyici, banyo ve mutfak Viking ürünlerinden aldım stok için.
Biraz kahvaltılık aldım.
Eşim bey lahmacun söyledi. Yemek yarına kaldı.

Vitamin takviyelerini netten sipariş verdim.
Geçen hafta stoga aldığım temizlik ürünleri teslim edilmiş.
Son aldiklarimi yerleştirip bir daha eksik kontrolü yapacağım.
Önceki gece Gratis onlineda %60indirim vardı. Şampuan, duş jeli, maske,saç boyası sipariş ettim.
Çok fazla eksik kalmadı önceki listeye göre. Kurugidaya ek yapacagim, bugün aldiklarimi yerleştirip duruma bakayım da.
Aybasına kadar bu işleri halledip ayın biri itibari ile normal düzene geçeriz diye umuyorum.

Bende b12 folikasit d vitamini magnezyum bir de multivitamin kullanıyorum. Venatura alıyorum genelde temiz içerik diye.

Kızlar acayip sinirim bozuk koca kişisine. Dün elini kolunu sallayarak geldi pastayla. Pasta da usulen, Sırf geçiştirmek için. Mum bile yakma yok ekmek almış gibi koydu masanın üstüne İnsan bi çiçek alır, bi çiçek yollar ya da. Ailem tee 1000 km öteden yollamış, arkadaşlarım desen toplanmış gelmiş pasta börek yapıp. Şaka gibi.

Ki ben çok değer veriyorum doğumgününe yani çocukça biliyorum ama bende böyleyim. 10 senedir beraberiz kendi de biliyor bu durumu. Kendime üzüldüm, ben onun her şeyine ne kadar özeniyorum.

Şimdi de gelmiş ne var yani 10 gün sonra kutlarım diyor açıklama yapmak yerine. Sizce şimdi mi döveyim sabaha mı bırakayım

Benimki bana pasta almıstı
Gitmis benim ödediğim karttan 90 tlye pasta almıs
Alıyosn bari ucuz bisey al yani
Benim beklentiim 0 oldugundan ,üzülmüyorum artk

Kartından kendime pahalı hediye alırım ,içine oturur. Sonraki doğum günlerinde 1 ay önceden düşünür herhalde. Evlilik tavsiyesi değildir.ETD.

Doğumgünü, evlilik yıldönümü ve tanışma yıldönümü özeldir. Doğum günleri özellikle çok önemlidir bence.
ailem, sevdiğim arkadaşlarım, yakın çevrem için elimden geldiğince birşeyler yaparım.
Mutlaka maddi boyutlu bir hediye olmasa bile özel birşey yapılmali bu günlerde.
Eşim tanışma ve evlilik yıldönümünde yıllardır kutlama ve sürpriz yapar bu konuda hakkını yiyemem, romantiktir. Genelde manevi kutlamalar olur, hediyenin bedelini nakit tercih ederim ben.
Bu yıl pandemi şartlarında bile şaşırtmayı başardı beni.
Ama doğum gunlerimiz peşpeşe günler olduğu için unutup unutmadigi konusunu hiçbir zaman bilemeyeceğim

C vitamini aldım ben, maalesef sigara kullandığımız için bu.
İki tane de mutivitamin aldım.
İçerik aynı gibi marka farklı dönüşümlü kullanacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…