Acaba sipariş verdi de yetişmediği için mi 10 gün sonra kutlayalım dedi eniste

Çok tatlısın kahvemsi ama hiç sanmam Bahane işte. Şimdi işleri yoğun ya onu öne sürüyor aklınca. 10 gün sonra neyi kutlarsan kutla geçen geçti dedim bende Halbuki 5 dk bir çiçek yollamak. İnsan da incelik olsun yeter ki.

Bugün büyük kuzumun doğum günüydü oldukça buruk geçti.
Ben yine de ona sufleden pasta yaptim uzerini süsledim sevinsin diye. Babası da parfüm almış. Benim hediyem Geçen hafta gelmişti.
Nice mutlu yılları olsun kuzunun canım.

Ben yine de ona sufleden pasta yaptim uzerini süsledim sevinsin diye. Babası da parfüm almış. Benim hediyem Geçen hafta gelmişti.
Nice saglıklı mutlu yıllarınız olsn kuzu birlilte

Beterin beterine ekleme yapayım
Yeni evliyken ilk doğum günüm. Kahveye gitti. Güya beni alıştırmayacak kutlamalara. Rahat oturtmadım o akşam birkaç yıl annemlerle kutlama yaptım saatlerce yol gidip. Ve her doğum günümde ziynet aldırıyorum. haketti ama. Benim için önemini anlattım sanırım. Daha da anlamadıysa bilmem. Büyük beklentimde yoktu. Aramızda bi pasta. Bir tebrik yetecekti oysa...

Bizde dönüşümlüye girdik ama haftada 2 günde 5 günde yapılan iş çıkıyordu ve daha az yorulduk.Bizim oda kalabalık insan yoruyor bizi mesela iş değil.Siz nasıl bir dönüşüm yapmıştınızki öyle oldu?

Aşurelerimi de dağıttım,yakına kap,uzağa kavanoz derken yoruldum ama yahu.Eki Görüntüle 2680787
Harika görünüyorlar Allah kabul etsin canım.
Bende senin gibi kavanozluyorum uzaktakilere ama yakinlarima
Çünkü Güler yüzlü bir insanım ben
En sevdiğim insan tipi
Afiyetle tüketin cnm.
Epey hallettin sen.
Benim kullandığım arkadaşımin önerisiyle iki farkli destekleyici dönüşümlü kullanıyorum isim isteyene özelden yazabilirim.
Iyiki doğmuş prensess
Karar verdim eğer sağlık bakanının dediği gibi bir ödeme olursa bu ay,inşallah tabii, kendime gidip bileklik alacağım Canım kendim
Çok ama çok fazlasini hakediyorsunuz, gerçekten içten söylüyorum bunu.
H
E
R
K
E
S

N
E
R
E
Y
E

G
İ
T
M
İ
Ş

...
Anca geldik
Sen gelme de ben nasil etiket atiyorum sana, bekle sen klbk

Bizde 2 ücretsiz izinde olan vardı.1kişinin tayini çıktı.2kişi de hasta olduğu için koronadan idari izinli sayıldı. İdarecide 2 kişi. İdareciyiz diye oturdular. Gelmeseler daha rahat çalışırdık. 9 kişi işe geldik. İdarecileri sayma 7kişi. 2 kişi de çocuğu olunca gelemedi, kaldı 5kişi. Ama dönüşümlü olunca 3 kişi 2 kişi oldu. İdareciler de bilgisizdi.yanımada birini öğret diye verdiler. Bir yandan idareciye öğrettim bir yandan arkadaşa. Öğrenecek arkadaş başka yoğun işe baktığından benim öğreteceğim işi de öğrenemedi. Yani öyle kötüydü ki anlatamam.

benim birtane özel günümüzle güzel bir hatiram yok. Benimki bu konularda bildigin odun. Ben onun özel günleri icin hep özenirdim. Gecen anneler gününüde maf edince dedim ona, artik hic bir özel günü kutlamiyacagim senle diye.
Inanmadi. Dogum gününe hic özenmedim hediyede almadim orda bir afallafi. Yinede kesin kararliyim, beklentiye girip üzülecegime o günler, böylesi daha iyi.
Sabahi bekleme bacim direk fur oni

Bugün dönüşümde misiniz? Biz yine girmedik dönüşümlüye. Çünkü dairenin yarısı yıllık izinde. Girmesek daha iyi. Ben kaldıramayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…