- 28 Mart 2020
- 6.388
- 24.799
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #71.241
Acaba sipariş verdi de yetişmediği için mi 10 gün sonra kutlayalım dedi eniste
Nice mutlu yılları olsun kuzunun canım.Bugün büyük kuzumun doğum günüydü oldukça buruk geçti.
Ben yine de ona sufleden pasta yaptim uzerini süsledim sevinsin diye. Babası da parfüm almış. Benim hediyem Geçen hafta gelmişti.
Nice mutlu yılları olsun prensesin.Bugün büyük kuzumun doğum günüydü oldukça buruk geçti.
Ben yine de ona sufleden pasta yaptim uzerini süsledim sevinsin diye. Babası da parfüm almış. Benim hediyem Geçen hafta gelmişti.
Nice güzel yaşlarınız olsunBugün büyük kuzumun doğum günüydü oldukça buruk geçti.
Anladım canımyok canım ne demek bende önceden demir parmaklık diyordum
şimdi komşulardan duydukça öğreniyorum şebeke deniliyor☺Koruma amaçlı cama veya balkona yaptırılan demir parmaklıklar varya hani o işte
Nice saglıklı mutlu yıllarınız olsn kuzu birlilteBugün büyük kuzumun doğum günüydü oldukça buruk geçti.
Müthiş fikirmişKartından kendime pahalı hediye alırım ,içine oturur. Sonraki doğum günlerinde 1 ay önceden düşünür herhalde. Evlilik tavsiyesi değildir.ETD.
Beterin beterine ekleme yapayımÇok tatlısın kahvemsi ama hiç sanmamBahane işte. Şimdi işleri yoğun ya onu öne sürüyor aklınca. 10 gün sonra neyi kutlarsan kutla geçen geçti dedim bende Halbuki 5 dk bir çiçek yollamak. İnsan da incelik olsun yeter ki.
Bende çok severim canım kendimiKarar verdim eğer sağlık bakanının dediği gibi bir ödeme olursa bu ay,inşallah tabii, kendime gidip bileklik alacağımCanım kendim
Bizde dönüşümlüye girdik ama haftada 2 günde 5 günde yapılan iş çıkıyordu ve daha az yorulduk.Bizim oda kalabalık insan yoruyor bizi mesela iş değil.Siz nasıl bir dönüşüm yapmıştınızki öyle oldu?Esnek çalışma sisteminin geri geleceğini okuduktan sonra uykum kaçtı. Ben o zaman çok zorlanmıştım. 4kişinin işini yapmıştım. Bu işlerden 2 iş zaten 2 kişilik işti. Yani 6 kişilik iş yapmıştım. Stresten uyumadan işe gidiyordum. Bu sefer o kadar işi yapamayacağım. Çünkü yarısını da evde yapmıştım. Şimdi yapamayacağım. Yetiştiği kadar yapacağım. Evde çocuklara bakmak gerekecek çünkü. Strese girdim.
Harika görünüyorlar Allah kabul etsin canım.Aşurelerimi de dağıttım,yakına kap,uzağa kavanoz derken yoruldum ama yahu.Eki Görüntüle 2680787
En sevdiğim insan tipiÇünkü Güler yüzlü bir insanım ben
Afiyetle tüketin cnm.Selam kızlar işlerimi halledip döndüm.
5 dakika sürdü işim ama ofiste olanlarla biraz sohbet ettik. Çıkmam zaman aldı tabi.
Kuyumcuda altın yoktu altın alamadım, şoför bıraktığı için başka yere de bakmadım.
Marketleri gezdim.
Bimden dev solo havlu aldım 2 tane.
2 kilo nohut, 1 kilo kuru fasulye, 2 paket makarna, sirke, tuz, 1 kilo kaşar peynir, makina temizleyici, banyo ve mutfak Viking ürünlerinden aldım stok için.
Biraz kahvaltılık aldım.
Eşim bey lahmacun söyledi. Yemek yarına kaldı.
Benim kullandığım arkadaşımin önerisiyle iki farkli destekleyici dönüşümlü kullanıyorum isim isteyene özelden yazabilirim.6 km yürüyüş yaptım geldim. Duş aldım,serildim artık. Aksiyonlu bir gün oldu.
Ben d vitamini,B12 ve koenzim Q10 kullanıyordum kışın. Ek olarak soğuk sıkım harnup. Venatura için temiz içerik deniyordu,ondan aldım. Siz de yazın takviyelerinizi. Kopya çekeriz olmadı.
Iyiki doğmuş prensessBugün büyük kuzumun doğum günüydü oldukça buruk geçti.
Çok ama çok fazlasini hakediyorsunuz, gerçekten içten söylüyorum bunu.Karar verdim eğer sağlık bakanının dediği gibi bir ödeme olursa bu ay,inşallah tabii, kendime gidip bileklik alacağımCanım kendim
Anca geldikH
E
R
K
E
S
N
E
R
E
Y
E
G
İ
T
M
İ
Ş
...
Nice mutlu yılları olsun kuzunun canım.
Nice mutlu yılları olsun prensesin.
Nice güzel yaşlarınız olsun
Teşekkür ederiz teyzeleriNice saglıklı mutlu yıllarınız olsn kuzu birlilte
Bizde 2 ücretsiz izinde olan vardı.1kişinin tayini çıktı.2kişi de hasta olduğu için koronadan idari izinli sayıldı. İdarecide 2 kişi. İdareciyiz diye oturdular. Gelmeseler daha rahat çalışırdık. 9 kişi işe geldik. İdarecileri sayma 7kişi. 2 kişi de çocuğu olunca gelemedi, kaldı 5kişi. Ama dönüşümlü olunca 3 kişi 2 kişi oldu. İdareciler de bilgisizdi.yanımada birini öğret diye verdiler. Bir yandan idareciye öğrettim bir yandan arkadaşa. Öğrenecek arkadaş başka yoğun işe baktığından benim öğreteceğim işi de öğrenemedi. Yani öyle kötüydü ki anlatamam.Bizde dönüşümlüye girdik ama haftada 2 günde 5 günde yapılan iş çıkıyordu ve daha az yorulduk.Bizim oda kalabalık insan yoruyor bizi mesela iş değil.Siz nasıl bir dönüşüm yapmıştınızki öyle oldu?
benim birtane özel günümüzle güzel bir hatiram yok. Benimki bu konularda bildigin odun. Ben onun özel günleri icin hep özenirdim. Gecen anneler gününüde maf edince dedim ona, artik hic bir özel günü kutlamiyacagim senle diye.Bende b12 folikasit d vitamini magnezyum bir de multivitamin kullanıyorum. Venatura alıyorum genelde temiz içerik diye.
Kızlar acayip sinirim bozuk koca kişisine. Dün elini kolunu sallayarak geldi pastayla. Pasta da usulen, Sırf geçiştirmek için. Mum bile yakma yok ekmek almış gibi koydu masanın üstüneİnsan bi çiçek alır, bi çiçek yollar ya da. Ailem tee 1000 km öteden yollamış, arkadaşlarım desen toplanmış gelmiş pasta börek yapıp. Şaka gibi.
Ki ben çok değer veriyorum doğumgününe yani çocukça biliyorum ama bende böyleyim. 10 senedir beraberiz kendi de biliyor bu durumu. Kendime üzüldüm, ben onun her şeyine ne kadar özeniyorum.
Şimdi de gelmiş ne var yani 10 gün sonra kutlarım diyor açıklama yapmak yerine. Sizce şimdi mi döveyim sabaha mı bırakayım
nice nice saglikli, mutlu yillara kuzuma canimBugün büyük kuzumun doğum günüydü oldukça buruk geçti.
Bugün dönüşümde misiniz? Biz yine girmedik dönüşümlüye. Çünkü dairenin yarısı yıllık izinde. Girmesek daha iyi. Ben kaldıramayacağım.Bizde dönüşümlüye girdik ama haftada 2 günde 5 günde yapılan iş çıkıyordu ve daha az yorulduk.Bizim oda kalabalık insan yoruyor bizi mesela iş değil.Siz nasıl bir dönüşüm yapmıştınızki öyle oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?