- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #71.541
O hafızalara kazındı artık silmek çok zor olurDünkü pasta:S
onu kayıtlardan nasıl silerim enter.
Vip Ahmet Mop ucuz taklitletinden sakınınAy kızlar vip Ahmet konusmussunuz
Hep övüyorum ben de
Patronun esi de gecen almıs ben övdüm diye
DÜn geldi ofise baska marka.
75 e almıs vip Ahmetler daha pahalı suan.
Dedim olsn mantık aynı bu da is görür.
Yanlarında su bosaltma yerleri var ya,biri bozuk cıkmıs
(kadın kesin bana küfür ediyordur )
Aksm diyo suyu doldurdm habire su azaldı,Allah Allah nereye gidiyo bu su derken bi bakmıslR halı su icinde:)
Sabah beni aramıs benim Ahmet bozuk cıktı diyo
Dedim siz Ahmet almadınız,alaydınız Ahmet cıkmazdı bozuk
Ucuz diye Hasan Hüseyin almayın bacım
kiz o kim?Evet Nermin Yazılıtas paylasmıs yagmurlu Alamanya
cok gecmis olsun canimSelamlar herkese
Hava 37 derece diyor,hey maşallah.
Sabahın köründe depremle uyandık,gerçi biz uyuyorduk,ufaklık anneee diye son ses bağırınca fırladım yataktan. 3.7 diye hissetmedim herhalde. Kalkınca da uyu uyuyabilirsen.
İnfluencer, bir suru yemek tarifi veriyor. Sanırım mutfak dışında yaşamı da yokkiz o kim?
Geçmiş olsun cnmSelamlar herkese
Hava 37 derece diyor,hey maşallah.
Sabahın köründe depremle uyandık,gerçi biz uyuyorduk,ufaklık anneee diye son ses bağırınca fırladım yataktan. 3.7 diye hissetmedim herhalde. Kalkınca da uyu uyuyabilirsen.
Benim de alip okuyacaklarim var evde, sira bekliyorlar.Okuyacak bir tane kitabım kaldı, netten baktım ama hem kitaplar pahalı hem kargo var
Haftaici şirkete ugrayip evdekileri birakir patron beyin son aldıklarından kendime uygun olanları eve getiririm.
Ekitaba sarmış doğru düzgün sipariş vermiyor o da artık, dedim patron bey sayfaları çevirip okumak gibisi var mı yapmayın böyle
Ay kızlar vip Ahmet konusmussunuz
Hep övüyorum ben de
Patronun esi de gecen almıs ben övdüm diye
DÜn geldi ofise baska marka.
75 e almıs vip Ahmetler daha pahalı suan.
Dedim olsn mantık aynı bu da is görür.
Yanlarında su bosaltma yerleri var ya,biri bozuk cıkmıs
(kadın kesin bana küfür ediyordur )
Aksm diyo suyu doldurdm habire su azaldı,Allah Allah nereye gidiyo bu su derken bi bakmıslR halı su icinde:)
Sabah beni aramıs benim Ahmet bozuk cıktı diyo
Dedim siz Ahmet almadınız,alaydınız Ahmet cıkmazdı bozuk
Ucuz diye Hasan Hüseyin almayın bacım
burasi gunluk guneslik cocuklarla ciktik kislik botlarini, cizmelerini falan aldik dondurma yedik geldikEvet Nermin Yazılıtas paylasmıs yagmurlu Alamanya
tebrik ederim canim
tesekkür ederim kizlarHayırlı olsınnnn
ay basinda param gelince cikar gene yine yüksekten alirim benAltında bir hareketlenme, bir şeyler var,çıkar yakında kokusu. Dengesizlik ne zaman sona erer Allah bilir. Ben güvenmiyorum kendisine. Fena patlayacak gibi bir his var içimde,bu durgunluk sonrası. Hayır olsun inşallah. Ytd arkadaşlar. Tahmin üstünden gidiyoruz.
Kolay gelsin şimdiden. Temizlik hep devir daim. Ben de evi hallettim,şimdi oturdum azıcık.klimayi açıp öyle temizliyorum. Dayanılacak gibi değil bugün hava.Market siparisleri geldi hava serinlesin akşam yapacağım lutenista yi.
Fırın açılacağı için akşam yemeği de köfte+patates olacak.
Peşine de bir sütlaç yaparım.
En son kapıları da silerek evdeki büyük temizlik işini noktaladik.
Koltuklarin silinmesi kaldı onu da bir ara eşim halleder.
Biraz hava almaya çıkalım dedik ama nasıl bir sıcak var vazgeçtik
Olsun,al da nasıl alırsan al. İlla ki yükselecek yıllar içinde. Altın uzun vadede asla kaybettirmez.ay basinda param gelince cikar gene yine yüksekten alirim ben
Teşekkür ederimKolay gelsin şimdiden. Temizlik hep devir daim. Ben de evi hallettim,şimdi oturdum azıcık.klimayi açıp öyle temizliyorum. Dayanılacak gibi değil bugün hava.
evet iyi bir yatirim araciOlsun,al da nasıl alırsan al. İlla ki yükselecek yıllar içinde. Altın uzun vadede asla kaybettirmez.
ben kullanmiyorum instagram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?