- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #71.581
Ben de leblebi tozundan kurabiyeyi çok seviyorumSağlıklı, glutensiz un alışverişi yaptım netten.
Mısır unu 3 kg,nohut unu 3 kg, leblebi tozu 1 kg aldım. Nohut unundan kendime tarhana yapacağım inşallah. Leblebi tozundan da bir kurabiye oluyor,mis misss. Hemen gelse de yapsam.
Kumbaranin amacı temizlik için kullanmak olmamalı amaBu arada ben kumbarayi actim
300tl cikti
150sini halı yıkamaya veririm
Bi ara temizliğe kadın gelecek 200de ona veririm
-50 oldu bile
Hayırlı olsun,çil çil arkadaşları gelsin yanına.
Bereketli olsınnnnkaramelli_turta listeye girebilirim artııığğğkkk
300 telesini napacağını bilemezken bugün 1 gram altın aldım
Çok heyecanlıyım gerçekten 10 kilo altın almış gibi sevinçliyim gidip gelip kutuya bakıyorum
düsünmedigim degilSen öyle mi yapiyorsun
united women sayfanin adi canimBen almamışım adını, yazarmisin
türkyeden bir arkadasim davet etti canim. Ilerde projeler yapmayi düsünüyorlar. Kadin dayanismasi icin, güzel adim ata bileceklerine inaniyorum.
bereketli olsun bacimAy inşallah
Kendi emeğimle almak ayrı bir mutluluk verdi. Eşim parayı verip al dese böyle asla olmazdı
3 5 kenara ata ata almış oldum. Tadını aldım inşallah devamı gelir
Ben almamışım adını, yazarmisin
canim sayfa daha yeni acildi, onun icin herkes kendini tanitiyor.united women. Herkes hayat hikayesini anlatmış neden ama orasını anlayamadımHele ölmüş ev diye bir hikaye paylaşmış biri; onu okuyunca ne kadar çeyizim varsa döküp kullanasam geldi.
Oooo kimler gelmişSelam canlarim iyi akşamlar
Eylül ayina ekleyeyim bereketli olsun bol bol olsunkaramelli_turta listeye girebilirim artııığğğkkk
300 telesini napacağını bilemezken bugün 1 gram altın aldım
Çok heyecanlıyım gerçekten 10 kilo altın almış gibi sevinçliyim gidip gelip kutuya bakıyorum
Nazara geldin cnm senLutişleri yaparken blenderim bozuldu, sanırım motor yandı
Neyseki smoti makinam var, itina ile onda çektim.
Ocağa attım son bir kaynar verain kavanozlarim.
Blender seti masrafı çıktı bir de, bunun rondosu gitmişti şimdi motor da gitti. Memnun değildim ama iş goruyordu, tamire yollamam yeni bakarım.
Sekerim annis hoşgeldinSelam canlarim iyi akşamlar
Utanıyorum artık gelmeyeOooo kimler gelmiş
Hoşbulduk turtisimmm nasilsinEylül ayina ekleyeyim bereketli olsun bol bol olsun
Nazara geldin cnm sen
Sekerim annis hoşgeldin
Çok şükür kuzum iyiyiz siz nasılsınız.Hoşbulduk turtisimmm nasilsin
Gözü kalanın gözleri şaş olsun o zamanEylül ayina ekleyeyim bereketli olsun bol bol olsun
Nazara geldin cnm sen
Sekerim annis hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?