- 28 Mart 2020
- 6.388
- 24.799
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #71.561
işte o benimMemur her yerde memur
Bende öyle 10 yıllık solingenim var. En sevdiğim bıçaklarım.Taç ta artık ithal ediyor hemde çok uygun fiyata 2 takım aldım birini anneme vericem.Yalniz alman üreticileri çok iyi.
O solingen bıçaklarım yokmu
Tam 10 yıl oldu ilk aldiklarimi kullanmaya baslayali.
Hâlâ taş taş.
Senin pijamaya hak vermek gerek bir yerde
Benim facebookum yok. Akrababook olduktan sonra orası kapatmayı uygun gordumpeki öylese „united woman „ grubunu arayin kizlar. Yeni kurukdu ve sadece sanalda kalmak istemiyorlarmis. Özellikle türkyedeki kadinlar icin. Su an 10 gün icinde 15000 üye topladilar herhalde. Cogu kisi su an kendini tanitiyor irda. Cok ilginc hayat hikayeleri var. Tavsiye ederim sayfayi.
İg da sunumcu bi ablakiz o kim?
Bilmezki oİg da sunumcu bi abla
Ellerine sağlık canim.Çoook yorulduuum
Domates kırmızı biberle sos yaptım, biberleri közleyip. 20 tane küçük şişem vardı; tam yetti. Sadece domatesle yapıyordum aslında ama bi de biberle deneyim dedim. Tahminimden çok çıktı. Anneciğim de domates Sos ve salça yapmış, memlekete gidebilirsek İnşallah eğer getiririm.
Biraz da menemen yapacağım, bir dahaki hafta da onu yaparım inşallah.
Çok seviyorum böyle hazırlıkları, keşke kalabalık bir aile olsak gelenim gidenim misafirim çok olsa.reçeller soslar marmelatlar vs vs hazırlasam yense içilse.
Biz sana dinlen demedik miSelaaam
Ateş yandı bikere
15kilo domatesle sos yapan witch yarın kadar yatma kararı aldi
Kavanozu ve kapaklari kaynatma olayı dışında kolay oldu aslında
Ama sabahta detaylı buzdolabı temizleyince yoruldum zaar
Biz sana dinlen demedik mi
Bu görüntüyü gören halk tabiki maske takmaz, korona olunca birşey olmuyor der
Ellerine sağlık canım afiyetle yiyin
Saglıkla yemek nasip olsun insallahhÇoook yorulduuum
Domates kırmızı biberle sos yaptım, biberleri közleyip. 20 tane küçük şişem vardı; tam yetti. Sadece domatesle yapıyordum aslında ama bi de biberle deneyim dedim. Tahminimden çok çıktı. Anneciğim de domates Sos ve salça yapmış, memlekete gidebilirsek İnşallah eğer getiririm.
Biraz da menemen yapacağım, bir dahaki hafta da onu yaparım inşallah.
Çok seviyorum böyle hazırlıkları, keşke kalabalık bir aile olsak gelenim gidenim misafirim çok olsa.reçeller soslar marmelatlar vs vs hazırlasam yense içilse.
Hey masallahh eline saglık bacımmSelaaam
Ateş yandı bikere
15kilo domatesle sos yapan witch yarın kadar yatma kararı aldi
Kavanozu ve kapaklari kaynatma olayı dışında kolay oldu aslında
Ama sabahta detaylı buzdolabı temizleyince yoruldum zaar
Ben yapsam da onun gibi olmuorBilmezki o
Eve kapandigimiz zamanlar bi sürü tarifini denemistim
Teşekkür ederim cnmHey masallahh eline saglık bacımm
sahte profil ac canimişte o benimhayatimda yaptığım en iyi iş atanmak oldu
Bende öyle 10 yıllık solingenim var. En sevdiğim bıçaklarım.Taç ta artık ithal ediyor hemde çok uygun fiyata 2 takım aldım birini anneme vericem.
Benim facebookum yok. Akrababook olduktan sonra orası kapatmayı uygun gordum
Ben de son 5 yıldır sosyal medyada paylaşım yapmıyorum. Herkes herşeye nane çünkü. Herkes çok biliyor,sen bilmiyorsun.sahte profil ac canim
Teşekkür ederim cnm
Hayırlı olsun,çil çil arkadaşları gelsin yanına.karamelli_turta listeye girebilirim artııığğğkkk
300 telesini napacağını bilemezken bugün 1 gram altın aldım
Çok heyecanlıyım gerçekten 10 kilo altın almış gibi sevinçliyim gidip gelip kutuya bakıyorum
Sen öyle mi yapiyorsunsahte profil ac canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?