- 29 Temmuz 2019
- 2.557
- 12.689
- 208
- 48
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #71.721
gece vardiyamiz var bizimİyi geceler konuşkan (yazişkan)topik ahalisi.
Ay gece bir haller oluyor bunlara ya.
sen hala basvuru yapiyormusun baska yerlere?Ben iki ay daha evdeyim
Cumhurbaşkanlığı kararı ile kısa çalışma 2 ay daha uzatilmis, az önce yayınlandı.
Offf hiç uyku tutmaz bu gece beni artik
Yapıyorum ama dönenler aradinda kafama yatan bir yer yoksen hala basvuru yapiyormusun baska yerlere?
virusu bahane ederek cogu yer düsük maas teklif ediyor herhalde.Yapıyorum ama dönenler aradinda kafama yatan bir yer yok
Ücret çok dusuk
Aynen öyle işsiz çok diye emek somurulmek isteniyor.virusu bahane ederek cogu yer düsük maas teklif ediyor herhalde.
Sen bu isi evden serbest isci olarak yapsmazmisin? En azindan sizin sirketdeki durumlar düzelene kadar?
Memuriyet benim yaşam tarzima ve bakisima uygun değil zaten, yıllar önce onun için tercih yapmayıp müşavir olmak için yeniden sınava girip o kadar emek verdim. Normal zamanda geliri de özel sektörun epey altında kalıyor. Sadece şu an ki durum için dedim onu.Asiyi 2021 baslari icin bekliyorlar, ama yeterince ürütülmeside zaman alir.
Bence 2022ye kadar bu virus daha bayagi hayatlarimizi etkiler.
Evet memuriyet böyle durumlarda cok iyi oluyorda, is isden gecdi.
Önümüze bakip, yeni yollar bulmaliyiz.
Bende umarim su sirketden kurtulup kendime yeni bir yol cize bilirim.
Ek ödeme yapıyor zaten bana canım, ama iş olmalı mı gelirim aynı kalsin. Maaş disi gelirlerim de vardi benim, gitmemi zaten kesinlikle istemiyor, ona göre herkes gider ben hep orada kalirim.ayrica patronun seni kaybetmek istemez diye düsünüyorum. Bakarsin ek ödeme teklif eder?
saglik icin baya masraflariniz var. Bu sekil ne kadar bir süre daha bu maasla devam ede bileceginizi hesaplamalisin bence. Birdaha bir sirketde bu kadar rahat edermisin ki? Oda var iste.Ek ödeme yapıyor zaten bana canım, ama iş olmalı mı gelirim aynı kalsin. Maaş disi gelirlerim de vardi benim, gitmemi zaten kesinlikle istemiyor, ona göre herkes gider ben hep orada kalirim.
Şu an büyük kayıplar yaşıyoruz maddi olarak ama tek bir iş ile aylardir kaybettigimizin çok daha fazlasını kazanabilecek potansiyel var.
Öyle olursa en benim kaybimi da bir sekilde telafi eder
Ama ne kadar zaman sürecek o belirsiz.
Belki önümüzdeki yıl da böyle devam edecek bilmiyoruz ki .
Bir daha başka bir şirkette bu kadar rahat olurmuyum bilmiyorum ama eski gelirim kadar elde etmem piyasanin durumundan anladigima göre zor. Benimle benzer pozisyonda özel sektörde calisanlara göre gelirim çok sukur iyiydi.saglik icin baya masraflariniz var. Bu sekil ne kadar bir süre daha bu maasla devam ede bileceginizi hesaplamalisin bence. Birdaha bir sirketde bu kadar rahat edermisin ki? Oda var iste.
bence patronunla konusmakla en dogrusunu yaparsin. Belki baska bir cözüm bulur senin icin.Bir daha başka bir şirkette bu kadar rahat olurmuyum bilmiyorum ama eski gelirim kadar elde etmem piyasanin durumundan anladigima göre zor. Benimle benzer pozisyonda özel sektörde calisanlara göre gelirim çok sukur iyiydi.
15 yılım bitti burada, çok emek verdim.
Her şeyine hakim olduğum bir yer, açıkçası başka yere maddi, manevi gitmeyi gönülden istemem.
Şu anki şartlara göre en az 6 ay daha idare ederim gibi görünüyor, biraz sikarsam belki bir iki ay daha.
Ama ekstra bir sağlık durumu olursa o ciddi sıkıntıya düşürür planlari.
İşyerinde huzur çok önemli haklisin, ben mutluyum burada. Kendi işim, isyerim gibibence patronunla konusmakla en dogrusunu yaparsin. Belki baska bir cözüm bulur senin icin.
Insan rahat etmeli isde. Ben misal cidden iyi kazaniyorum ama son aylarimi her saniyesi iskence gibiydi orda benim icin.
Daha az kazanip eve huzurlu gelmegi tercih ediyorum artik.
Bu sebeble bence patronunla dürüstce konus. Orda kala bilsen ne güzel olur.
en önemlisi bizim sirketin bana iyi bir teklif yapmasi. Vaz gecip hadi anlasamiyoruz para konusunda dön isine diye bilirler. Buda bariz mobbing uyguluyacaklari anlama gelir. Artik ne kadar dayana bilirsem.İşyerinde huzur çok önemli haklisin, ben mutluyum burada. Kendi işim, isyerim gibi
Salı günü giderim şirkete bakalım patron beyde birşeyler düşünmüştür muhtemelen.
Sen de güzel bir iş bulursun umarım.
Umarım iyi bir para teklifi ile gelirleren önemlisi bizim sirketin bana iyi bir teklif yapmasi. Vaz gecip hadi anlasamiyoruz para konusunda dön isine diye bilirler. Buda bariz mobbing uyguluyacaklari anlama gelir. Artik ne kadar dayana bilirsem.
Bakalim bu hafta ariyacaklar mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?