Kv
Kvde kendi ögrensin önce
Kendide bilmez

Günaydın kızlar
Hafta sonu çok yoğun geçti cumartesi ablamları yolcu ettik yayladalardı 1 haftadır artık uzun süre görüşemeyiz malum izin durumları ve virüsün gidişatı sıkıntılı... gelirken uzaktan eğitime katılsın diye kardeşimi getirdiler gündüz kendi evinde ders çalışacak gece bende kalıyor evlerimiz yakın annemlerle okullar açılmasada düzen oturtması gerek öğrencilerin kendisine hazırlık derslerine katılmasını bitirdiği sınıfın derslerini tekrar amaçlı dinlemesini söyledim öğleden sonra kalan zamanındada 1 saat kadar ingilizce çalışmasını tembihledim çalışkandır zaten umarım istikrarı sağlayabilir
birkaç ihtiyacı vardı onları aldık temizliğimi yaptım pazar günüde sabahtan aşuremi yaptım çok şükür haftaiçi için tavuk sote kuru fasülye ve sarma hazırladım ama şuan aşırı yorgunum

Tünaydın kızlar.
Kızlara çamaşır vs aldım geldim. Bankada iş vardı,ufaklığın istekleri derken daha yeni kahvalti edeceğim. Hava ısınmadan hallettim herşeyi şükür. Büyük kızım maviye boyatmak istiyordu saçını ne zamandır. Kuaföre gönderemiyorum bu durumda. Röfle setiyle açıp boyayacagim bakalım. Boya bulamadım tüm şehirde. Netten sipariş edeceğim . Deep blue olacakmış.

Hayırlı olsun kahvemsi.
Altına vergi geldi,al-sat heyecanı kaçtı. Zaten makas yetiyordu.
İnsanlar başka mecralara yöneliyor.

Bugün menemenlik yaptım,pişiyor hala. Biber bayağı acıymış,ellerim yanıyor şu anda. Netten ne bulduysam denedim,geçmedi. Sanki sıcak su yanığı. Sadece Domestos kaldı,Urfalı kadınlar surermis elleri yanınca. Bu da buraya not olsun,ne diyim.Gidip yapayım bari.mecburen.

Ya gecen kimde gördüm hatırlamıyorrm igda ama takımların hisseleri cok kazandırıyormus.
Hadi bereketli olsun bacımm

Selaaam
Şuraya lutis yapmaktan pert olan bir witcher birakiyorum. Ilk defa yaptım ilk defa yedim beğendim tam ağzına layık
8den beri ayaktayım daha yemek yapicam
Birazda kapya biber ve patlıcan kozleyip attım dipfrize.
Kışlık işlerini burada sonlandiriyrum
2 haftaya tursuluklar çıkar onuda hallederim inşallah.

Macır kremi varsa evde yanıklara iyi geliyor cnm
Eline saglık

Allahım ne lütismis
Asure yapın dagıtın kızaaammm
Bana da gönderin hatta
Eline saglık bacımmm

Kv

Kvde kendi ögrensin önce
Kendide bilmez
Lutenitsa bilmeyen göçmene macir denmez.
Nasıl bilmiyor ki hayret
Yapmayan yoktur bizde.
Kolay gelsin canım
Kız annesiii
Hayirli olsun cnm.
Bize de anlat gidişatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…