Allahım ne lütismis
Asure yapın dagıtın kızaaammm
Bana da gönderin hatta
Eline saglık bacımmm
Haftasonu buse terim aşure yapıyoruz diye paylaşım yapmış.
Sonra bir baktım organizasyon şirketine yaptırmış, tepsili, sekilli paketleyip yolluyorlar kime dagitilacaksa.
Vay ve dedim zenginin aşure dağıtımı bile başka.
Ben perşembe günü yapmayı planlıyorum, kapıya gel vereyim

Lutiş efso bir tat, bilenler bilmeyenlere öğretsin
Ellerine sağlık canım.
Benim de turşu kaldı

Ya gecen kimde gördüm hatırlamıyorrm igda ama takımların hisseleri cok kazandırıyormus.
Hadi bereketli olsun bacımm
Sağol canim
Ewet öyleymiş ama şu an herşey yükselmiş, kazanmak için iyi para ve risk almak lazım.
Benimki oyalanmak gibi

Yaaa niye eldiven ile yapmıyorsun böyle şeyleri.
Buzlu suda bekletmek dışında aklıma gelen birşey yok

Selam canlar

Dün aşure yapmıştım, bugün iş yerine götürdüm. Artık klasik gibi oldu, her sene yapıp götürüyorum ama iyi ama kötü bilemiyorum Bu seneki biraz sulu oldu, geçen seferki çok koyu olunca suyu boş tutmuştum. Ortayı bulamadım

Barbunya ve erişte yaptım yemek içinde. Bugünlük benden bu kadar

Allah kabul etsin, sen de gizli hamarat çıktın

Allah kabul etsin huysuzd. Güzel olmuştur bence.
Yaaa niye eldiven ile yapmıyorsun böyle şeyleri.
Buzlu suda bekletmek dışında aklıma gelen birşey yok
Eldivenle banyo temizlerim sadece. Yemekte kullanamıyorum. Çamaşır suyu işe yarıyor yalnız. Ama o koku
Lavanta yağıyla ovdum ellerimi, ancak gitti kokusu.

Asüre yapanlara: Allah kabul etsin canlar

Arkadasla bulusduk. Benim kizin tabi uykusu gelince baya bi zorladi beni. Onun kizi 3,5 cok sakin ve tatli cocuk el ele tutusup dolasdilar
Sagolsun birakmadi otobüsle döneyim, arabayla eve birakti.
Kizi eve getirdim sütünü ysptim, icerken kucagimda uyudu yavrum.
1 saat daha uyusun kaldirayim yoksa gece uyuyamaz, biderossmandan hediye kagidi almaliyim, yarin baska bir arkadasimla bulusuyorum onun kizininda digum gpnü vardi. Bi elbise aldim, yarinda kitap alirim. Seviyor kitap okumayi.
Cocuklar yarin oynar, bizde kahvemizi iceriz. Esimde yarin sabah geri döncek. Özlemisim köfteyi
kizin yanina uzanasim var aslinda, ama o uyurken ben etrafi topluyayim.
Gece gesz artik kizlar

Ohh miss. Bayılıyorum bakıma. Temizlik kadına yakışıyor.
Asmin ne güzel hava almışsınız kuzunla.

Öğretmenleri de gece bilgilendirmisler. Her şey son dakika bu ülkede. Bağıra bağıra gelen şeyler bile.

6 saat uykula dolaniyorum ortalikta ve gün biraz yordu. Uykum var da, umarim kiza en azindan saat 22 gibi uyuta bilirim. 18:30 da kaldirdim aksam.
Yarinda erken kalkcaz, erken uyusak ne güzel olur
Yarinda arkadasdan sonra eve gelince kizi babasina postaliyacagim, biraz temizlik yapip yemegide disardan ismarliyacagim kendimede biraz iyilik yapim arada di mi
Bakalim carsamba eve bakmaya gelcekler, anlasa bilcez mi? Bide benim bu sirket bi arasa ne güzel olurdu.

kizlar is basvurumu yaptim Viyanaya, sans dileyin
hayırlısı olsun cnm
Allahım ne lütismis
Asure yapın dagıtın kızaaammm
Bana da gönderin hatta
Eline saglık bacımmm
çok beğendim ama öyle deme
Cumartesiye aşure yapmayı planlıyorum aldım malzemeleri.
Teknoloji ilerlemişken su nette beğendiğimizi birbirimize ışınlayabilsek ne mükemmel olur
Lutiş efso bir tat, bilenler bilmeyenlere öğretsin
Ellerine sağlık canım.
Benim de turşu kaldı
Sağol cnm . Evet turşu onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…