- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #72.201
ayy süper insallahhadi ya benim aklimda niye 6 kg kalmis ki?
ben onun 36/12 sini uygulamisdim bi ara 6 hafta boyunca. 3 kg vermisdim. Bu hashimoto delirtcek beni.Ben kilo verirken if tipi beslenmenin çok etkisini gördüm.
Eğer sağlığınız, yaşam tarzınız uyuyorsa bence bunu deneyin kızlar
ben zaten if yapiyorum. yapima uygun. zayifken de öyle beslenirdim.Ben kilo verirken if tipi beslenmenin çok etkisini gördüm.
Eğer sağlığınız, yaşam tarzınız uyuyorsa bence bunu deneyin kızlar
if yapiyorum.e ne tür rejim yaptin
benimkisi 8/16ben onun 36/12 sini uygulamisdim bi ara 6 hafta boyunca. 3 kg vermisdim. Bu hashimoto delirtcek beni.
bende onu yine uygulasam iyi olcak, ama karbonhydratsizda devam etmeliyim, yoksa gram oynamiyor bendeif yapiyorum.
İf yapiyorsan senin kaçamak yaptım diye bir durumun olmaz kiif yapiyorum.
ohoo benim karbosuz günüm gecmez.bende onu yine uygulasam iyi olcak, ama karbonhydratsizda devam etmeliyim, yoksa gram oynamiyor bende
Ben de yapamam oyleohoo benim karbosuz günüm gecmez.
varda, canim ama ben cocugu, annemi, esimi doktorlara götüre götüre artik hic bir randevu istemiyorum inan. Cocukla zaten baya stressli vakit bulmak.Sizin oralarda hastanelerde diyetisyen imkanı yok mu
Birkaç kez gidip tahlillerinizi yaptırıp, nasıl beslenmeniz gerektiği konusunda fikir alsanız nasıl olur.
Onların verdiği gazla baslarsaniz zaten epey süre devam eder ve güzel kilo verirsiniz
öyle verdim zaten. iste son 10 gündür saatlere uymadim, gezmeler tozmalar aksam yedim falan. ben normalde aksam yemiyorum.İf yapiyorsan senin kaçamak yaptım diye bir durumun olmaz ki
Saatlere uy, abartmadan herşeyden ye
Zaten verirsin.
O zaman sabah itibari ile normale geri dönüş yapıyorsunöyle verdim zaten. iste son 10 gündür saatlere uymadim, gezmeler tozmalar aksam yedim falan. ben normalde aksam yemiyorum.
kac kez denedim, karbonhydrati kesmedikce veremiyorumBen de yapamam oyle
Ama senin hasimato var, o özel bir durum.kac kez denedim, karbonhydrati kesmedikce veremiyorum
iyi gecelerbende biraz dolanip uyuyayim sabah yine erken kalkcam.
Iyi geceler kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?