- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #72.181
Barbunya mi bitti yoksakara kedi is basindaugrasma bisuna verdiklerimi aldim yine malesef
Sana edeceğim dedim amabence burda beraber verelim. kahvemside yardim edecekmis.
al benden de o kadar. ugrasip veriyorum bir cirpida aliyorum ne anladim bu istenBarbunya mi bitti yoksa
Tabi arkadaslarla cocktail içmeler,kızları parka götürdük diyip dışarıda yemek yemeler.
Olmaz ki ama boyle
İdeal kiloya ulaşmadan fazla kaçamak yapmamak lazım.al benden de o kadar. ugrasip veriyorum bir cirpida aliyorum ne anladim bu isten
olur sana instagram hesabimi vereyim ordan tipime de bak ne durumdayim hesaplaSana edeceğim dedim ama
Kişiye özel hizmet vereceğim
yok ya kac haftadir sürekli erken kalkip kostura kostura birseyler hal etmege gittim. Uykusuz ksldim, eve gelincede acliktan olan yemege saldirdim resmen.Barbunya mi bitti yoksa
Tabi arkadaslarla cocktail içmeler,kızları parka götürdük diyip dışarıda yemek yemeler.
Olmaz ki ama boyle
Ben de sana IBAN vereyimolur sana instagram hesabimi vereyim ordan tipime de bak ne durumdayim hesapla
dengelemiyorum sorun büyük.İdeal kiloya ulaşmadan fazla kaçamak yapmamak lazım.
Yaptıysan da dengelemen lazım.
Yoksa verilen emekler cop olur
Annene söyle gelirken yine valizi yiyecek doldurup gelmesin amayok ya kac haftadir sürekli erken kalkip kostura kostura birseyler hal etmege gittim. Uykusuz ksldim, eve gelincede acliktan olan yemege saldirdim resmen.
Umarim bu hafta toparlarim artik. Yarin ev sirketinden gelip eve bakcaklar, annemide gara götürcem evine dönüyor simdilik baskada disarda bi isim yok.
Gerisi evden hal edilcek konular.
Yine düzene girerim umarim
olur valla 20 kilo zayiflat para hemen hesaptaBen de sana IBAN vereyim
Bir gün yediysen mesela diğer gün diyetine mutlaka devam et.dengelemiyorum sorun büyük.
sen nasil bir rejim yaptinki? Cok iyi ve hizli verdindengelemiyorum sorun büyük.
Sabah başlıyoruzolur valla 20 kilo zayiflat para hemen hesapta
dedim zaten de dinliyen kimAnnene söyle gelirken yine valizi yiyecek doldurup gelmesin ama
iste birgun bozunca gidiyor ikinci gün toparlayamiyorum.Bir gün yediysen mesela diğer gün diyetine mutlaka devam et.
Zaten bozdum diye kötü beslenmeye devam etme
Yediğin gün yaz,ben seni toparlarimiste birgun bozunca gidiyor ikinci gün toparlayamiyorum.
yoo nerden cikardin epi topu 3 kilo verdimsen nasil bir rejim yaptinki? Cok iyi ve hizli verdin
hadi ya benim aklimda niye 6 kg kalmis ki?yoo nerden cikardin epi topu 3 kilo verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?