Esimde youtube dan sürekli dogada yemek pisirme videolarini seyrediyor. Hani topragi kazip ates yakip tencereyi glmüyorlar filan.
Alllahdan bahcemiz yok, yoksa delik desik yapardi yemek pisirmek icin
Kendim gibi birini daha önce görmedim duymadim
Piknik falan hiç sevmem. Köye falan cocuklar için gidiyorum. COoook evcimenim. Alış-veriş çarşı falan eskiden severdim artık çıkasım gelmiyor. Evde kalmak beni zorlamiyorda arkadaşlarımla buluşamamak misafir ağırlamamak. Hatta ailenle bile görüşemeyecek olmak çok zor

Eşim tarafida tam tersi piknik doga dışarı delileriydi de şimdi Allahtan bahçeye ev yaptılar bitti piknik

Aaaaa ne kadar ayıp
Bir hanımefendi ye ne kadar maaş aldığı asla sorulmaz
Kinadim hem de çok aşırı

Ben hiç evcimen değilim net, kendimi disarilara atip gezmek istiyorum. Çok bunaldım evde kalmaktan, saçma sapan şeyler yüzünden virüsün bitmemesinden, altüst olan hayatımdan, sabah kalkınca yine bütün günü evde geçirecek olmaktan, gitgide bozulan psikolojim den yoruldum.
Bu hafta normal takvime göre benim tatil zamanım, şu an mesela elimde içeceğim sahilde olmaliydim ya da odamın camından denizi seyretmeliydim.
Ama korona var.
Niye domino etkisi var.

Gece gece beni isyankar17ye baglattin Cennetmeyvesii
Sağlık olsun kahvemsim
birgün hersey düzelip eski hayatımıza kaldığımız yerden devam ederiz yeterki sağlık olsun
Şu 20 gunde ne cektigimi bi ben bilirim hem ruhen hem bedenen çok yıprandım. Hâlâ uyku uyuyamiyorum.
Keşke sağlığımız yerinde olsun da sıkılalım
Özlemin acıdan daha katlanabilir olduğunu öğrendim. Kaybetme korkusunu iliklerime kadar yaşadım.
Hastanede yaşamaz bu kadın bu ciğerle demişler annecime
Entubeden kurtulan 3. Kisiymis burda biliyormusun.
Ne kadar şükretsem az. Ben sıkılırım raziyim yeterki sağlık olsun

off off büyük gecmis olsun

bizim yarisma grubuna nazar degdi kizlar. ilk girdigimde cok coskuluydu bende de motivasyon tavandi simdi kimse girmiyor eskilerde mezun oldu. benim cuma yarismalarinda kismetim mi yok nedir anlamadim kaptan da ugrasiyor bayagi yazik valla
Sen de kürkçü dükkanına döneyim dedin

Şu an yazdıklarımdan utandım

gercekten cok sansliydiniz canim. Allah uzun ömürler verdin annene
Esimin türkyedeki akrabalarindada iki kiside cikmis, birininde is arkadasinda cikmis.. Burdaki hastalarin cocu cok kötü gecirmiyormus artik. Doktorlar artik daha tercübeliyiz virus konusunda diyorlar.

Şu an yazdıklarımdan utandım
utan diye söylemedim kuzum sen sagliklisin ailen sağlıklı. Şükret gerisi düzelir diyorum
Teşekkür ederim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…