hadi bol sanslar canim. Hersey gönlünce olsun

Allah rast getirsin inşallah kahvemsi.
Hayır haberlerle gel.

selam canım
ev iş yogunlugu derken gıremedım bu ara
subemıze il dısından proje grubu müdürle toplantıya gelmıstı ben bı arada bulunmadım ama covıd cıkmıslar. e biz de surekli mudurle muhatabız zar zor mudure test yaptırdım temas yok temas yok dıyıp duruyodu sizin zorunuzla yaptırdım dedi negatıf cıktı sukur.
yıne subeden bı arkadasımız da gecen haftadan halsiz duruyodu odamıza da geldi hatta dedim hasta olmayasın yok falan fılan en son gecen hafta gordum dun testi poztıf cıkmıs. tabi aldı beni vıyvıylar ya bulastıysa falan. bogazımda hafıf yanma var baska belirti falan yok azami dikkat edıyorum asırı soguk yedıgımden içtıgımden muhtemelen ama psıkolojık olarak yoruldum bı haftadır

Uykucum biraz psikolojik de olabilir.
Vitamin kullaniyorsan devam et.

Uykucum biraz psikolojik de olabilir.
Vitamin kullaniyorsan devam et.
yok canım vıtamın kullanmıyorum ama yememe içmeme dıkkat ederım meyvesiz kahvaltısız gün gecırmem mesafeye maskeye de dıkkat edıyorum ınsAllah bulasmamıstır bulasmaz hayırlısı Allahtan
yogun stres altındayım gece uyuyamadım dogru durust

Hakkında hayırlısı olsun canim

Babyloading gruptan ayrıldı
4400 e 3 krs maas demisler
Zenginler klubu mu arkadasım burası
Niye ezikliyosunuz bizi
Ya tabi bi çok şükür küçümsemiyorum bu maaşın yarisiyla ev gecindirenler var ama 13 yıllık memurum bacım 1 tam altin ve bir çeyrek alabiliyorsun ya nomal degil bence

dikat et canim müdürede söylencek birsey bulamiyorum. Sizin zorunuzla test yaptiriyorumda ne demek? Herkes kerkesin sagligi icin sorumlu bu pandemide.

Cok garip bir virus. Esimin 80 yasindaki halasi hasta gelinine 5 gün bakti. Gelin positiv cikti. Hala negativ, halanin oglu positiv yani bakip ilgilenen yasli kadinda allahtan birsey yok. Ama nasil bulasmadi anlamadik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…