- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #72.401
hadi bol sanslar canim. Hersey gönlünce olsunKızlar sabahtan görüşmelerim var.
şans dileyin, dua edin bana.
Haftasonu çalışması olmayan, araba veren, duzgun kişilerin olduğu, kendimi gelistirebilecegim ve Maaşı devekuşu kadar olan bir yer denk gelsin.
İyi geceler
Allah rast getirsin inşallah kahvemsi.Kızlar sabahtan görüşmelerim var.
Haftasonu çalışması olmayan, araba veren, duzgun kişilerin olduğu, kendimi gelistirebilecegim ve Maaşı devekuşu kadar olan bir yer denk gelsin.
İyi geceler
Günaydın kızlar.
Bu kadar kaynatmaya burası nasıl altın topigi yazan çıkmıyor hayret.
Yaziya dokulmuyordur cümleler benceGünaydın kızlar.
Bu kadar kaynatmaya burası nasıl altın topigi yazan çıkmıyor hayret.
Altın müptelası olup alacak parası olmayanları anlamayanlar da ne bileyim
selam canım
Uykucum biraz psikolojik de olabilir.selam canım
ev iş yogunlugu derken gıremedım bu ara
subemıze il dısından proje grubu müdürle toplantıya gelmıstı ben bı arada bulunmadım ama covıd cıkmıslar. e biz de surekli mudurle muhatabız zar zor mudure test yaptırdım temas yok temas yok dıyıp duruyodu sizin zorunuzla yaptırdım dedi negatıf cıktı sukur.
yıne subeden bı arkadasımız da gecen haftadan halsiz duruyodu odamıza da geldi hatta dedim hasta olmayasın yok falan fılan en son gecen hafta gordum dun testi poztıf cıkmıs. tabi aldı beni vıyvıylar ya bulastıysa falan. bogazımda hafıf yanma var baska belirti falan yok azami dikkat edıyorum asırı soguk yedıgımden içtıgımden muhtemelen ama psıkolojık olarak yoruldum bı haftadır
yok canım vıtamın kullanmıyorum ama yememe içmeme dıkkat ederım meyvesiz kahvaltısız gün gecırmem mesafeye maskeye de dıkkat edıyorum ınsAllah bulasmamıstır bulasmaz hayırlısı AllahtanUykucum biraz psikolojik de olabilir.
Vitamin kullaniyorsan devam et.
Hakkında hayırlısı olsun canimKızlar sabahtan görüşmelerim var.
İyi geceler
Ya tabi bi çok şükür küçümsemiyorum bu maaşın yarisiyla ev gecindirenler var ama 13 yıllık memurum bacım 1 tam altin ve bir çeyrek alabiliyorsun ya nomal degil benceBabyloading gruptan ayrıldı
4400 e 3 krs maas demisler
Zenginler klubu mu arkadasım burası
Niye ezikliyosunuz bizi
dikat et canimselam canım
ev iş yogunlugu derken gıremedım bu ara
subemıze il dısından proje grubu müdürle toplantıya gelmıstı ben bı arada bulunmadım ama covıd cıkmıslar. e biz de surekli mudurle muhatabız zar zor mudure test yaptırdım temas yok temas yok dıyıp duruyodu sizin zorunuzla yaptırdım dedi negatıf cıktı sukur.
yıne subeden bı arkadasımız da gecen haftadan halsiz duruyodu odamıza da geldi hatta dedim hasta olmayasın yok falan fılan en son gecen hafta gordum dun testi poztıf cıkmıs. tabi aldı beni vıyvıylar ya bulastıysa falan. bogazımda hafıf yanma var baska belirti falan yok azami dikkat edıyorum asırı soguk yedıgımden içtıgımden muhtemelen ama psıkolojık olarak yoruldum bı haftadır
sahalara bi döndün pir döndün masallah1,5 gram altın aldım sabah sabah
Altından bu kadar bahsedince,
E koca da hesaba havale yapinca böyle oldu.
Çeyreğin parasini da ayirdim.
Cumartesi alacağım onu da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?